Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 18
cora79 spune:
Vreau si eu la bairam in primavara,cu burtica evident
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cos_minutza spune:
O ce bine ar fi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mihahegarty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camrynna
[/quote Miha , am implinit 29 pe 22 Martie ..sotzul a facut 47 ...i-am descoperit afectiunea f tarziu ...mi-a spus embrioloaga la Royale H.H. ca la ce morfologie proasta au gigeii la el , nici un tratament nu -l va ajuta . Si noi , eu si sotzul , suntem pasionati de motoare : eu am o Toyota Camry GL 2007 ,noua noutza am luat-o ...si un BMW X 5 ,luat la mana a 2 a , cadou de la sotz pt. chinurile prin care am trecut la FIV 2 , cu pierderea sarcinii , si pt. atacurile de panica care ma faceau sa nu mai pot dormi noaptea de teama ca nu ma mai trezesc .. El conduce un GMC Envoy pe care vrea sa-l schimbe .... Camrynna , |
Camrynna, super ca am mai gasit pe cineva care e pasionat de motoare, credeam ca singura ciudata de pe aici. Cine aude de femeie care mai si conduce motoare, well toata lumea zice ca sunt mai dusa cu sorcova, mai ales ca voi incerca sa concep un bebel.
Deci tu conduci motorul de asemeni? Cum te ai cunoscut cu sotul? De cat timp incercati sa faceti bebe?
MHegarty
cos_minutza spune:
Cora sigur ca da dragutzo,e valabil pt toate aspirantele
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cora79 spune:
Fetelor,cu rabdarea trecem marea,optimism optimism si iarasi optimismzic eu acum,maine nu stiu daca voi mai fii la fel de optimista,asa ca........luati o portie tripla de optimism in seara asta
mihahegarty spune:
COS_MINUTZA cand e ziua ta de nastere? pana acum ai trei fete in martie: eu pe 16, kitty pe 26 si camryann pe 22. Tu?
MHegarty
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 cum sa nu cora.....toate burticile tre sa fie prezente... |
kitty-27 spune:
da....si din partea mea o doza mareeeeeee de optimism...dar s-ar putea sa va promit doar in seara asta...in rest mai vedem..
cos_minutza spune:
Fetelor mi se descarca laptopul si mi-e lene sa-l bag in prizaEu va pupacesc pe toate va spun noape buna si ma bag la nani
Draguta te asteptam cu liniutzele II!!!