Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 16
kitty-27 spune:
cosmi
si daca nu e luna asta luna viitoare sa vii neaparat cu liniutele...mai ales acum ca ai ovulatie..
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Camrynna, nu-ti pierde speranta ca exista si pt voi un bebe pus deoparte. Daca nu se poate de la sot, nu puteti apela la donator? Ai grija cu cafeaua, mai bine n-o mai bei daca stii ca nu face bine in devenire |
Didi ,NU putem apela la donator din 2 motive : eu nu vreau bebe de la alt barbat , mai bine lipsa..
Sotul e musulman si nu se accepta asa ceva
Camrynna ,
cos_minutza spune:
Eu nu-mi mai propun nimic,cand o vrea Dumnezeu
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Camrynna sa dea DD a reusiti sa aveti o minune mica,sunt sigura ca DD are pus deoparte pt fiecare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
camrynna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
si unde ai facut FIV+ICSI? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
FIV 1 : Al Salam International Hospital , Kuwait ,dr. Amr Essam
FIV 2 & 3 : Royale Hayat Hospital , Kuwait , Dr. Imad Ghazzawi ..
FIV 4 vai fi la Polisano , Sibiu ...chiar daca acum e bebe , mai fac o data pt. fratior / surioara . si la toata lumea
Camrynna ,
kitty-27 spune:
cosmi asa sunt si eu nu imi mai fac niciun plan...nu imi mai fac nici o speranta...nici un simptom nu il mai iau in seama pana nu imi vin nesuferitii...
camrynna spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Eu sunt un pic cam neinformata dar ma intereseaza ce inseamna ET si ICSI. Camrynna sincer nici nu pot sa citesc ce scrii ca ma podideste plansul. Cati ani ai tu? MHegarty |
Miha , am implinit 29 pe 22 Martie ..sotzul a facut 47 ...i-am descoperit afectiunea f tarziu ...mi-a spus embrioloaga la Royale H.H. ca la ce morfologie proasta au gigeii la el , nici un tratament nu -l va ajuta .
Camrynna ,
cos_minutza spune:
Kity asa e mai usor de trecut peste dezamagire,cu cat iti faci mai multe sperante cu atat pici mai adanc in butoi
camrynna spune:
citat din mesajul lui camrynna [quote]citat din mesajul lui mihahegarty Eu sunt un pic cam neinformata dar ma intereseaza ce inseamna ET si ICSI. Camrynna sincer nici nu pot sa citesc ce scrii ca ma podideste plansul. Cati ani ai tu? MHegarty |
[/quote
Miha , am implinit 29 pe 22 Martie ..sotzul a facut 47 ...i-am descoperit afectiunea f tarziu ...mi-a spus embrioloaga la Royale H.H. ca la ce morfologie proasta au gigeii la el , nici un tratament nu -l va ajuta .
Si noi , eu si sotzul , suntem pasionati de motoare : eu am o Toyota Camry GL 2007 ,noua noutza am luat-o ...si un BMW X 5 ,luat la mana a 2 a , cadou de la sotz pt. chinurile prin care am trecut la FIV 2 , cu pierderea sarcinii , si pt. atacurile de panica care ma faceau sa nu mai pot dormi noaptea de teama ca nu ma mai trezesc ..
El conduce un GMC Envoy pe care vrea sa-l schimbe ....
Camrynna ,