Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata.
ALINA n-aveam adresa ta decat ca id de mess,dar am bagat-o acum.
CRISTINA drum bun si sa te intorci cu bine si cat mai repede.Cat despre indicatii ... prea tarziu ca io deja am trimis mesajul integral ...
ADA habar nu am nici eu.Poate stie Alina.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Trimiteti-mi si mie pe mail povestea Cristinei. Am demarat si eu strangerea de bani, sper sa mai am la cine apela.

Eu sunt stransa rau cu usa din cauza timpului, chiar nu stiu cum sa ma impart sa le rezolv pe toate, si nu stiu de ce din toata super energia mea acum ma bucur doar de o continua stare de somnolenta.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina am primit mailul, si am trimis la toti cunoscutii! Multumesc!

Cristina suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Na, noi din pacate nu putem merge de luni la gradi, i-a iesit pozitiv la exudat, ca atare dureaza 2 zile sa faca biograma (daca a inteles tati bine) si apoi vedem. Of ce ma enerveaza, tocmai luasem adeverinta de la dr de familie cu clinic sanatos si vaccinuri. Amu trebe sa ma mai duc odata sa-mi de-a alta, ca trebe sa fie cu 1 zi inainte eliberata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Deci, m-a sunat de la laborator, se pare ca era o greseala, sunt ok analizele lui Bogdi, pfuuu, deja ma gandeam cu groaza ca ii trebe antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia bine ca e ok Bogdi.Vezi daca si-a facut vizitele de rigoare la strand !
Gabi bine ati revenit!Zici ca a fost prea lung concediul?Hmmm..
Moni ma bucur ca le-a placut copiilor.Fratele tau e la fel de simpatic ca si tine .Eu ma bucur ca alor mei copilasi nu le lipseste toboganul si casuta.Cu asa schimbari majore in casa nici nu au pomenit de ele.Mai spune-mi si mie odata de ce ai tuburile de dren?Probabil ca ne-ai mai spus dar nu am retinut.
Cristina R te asteptam inapoi sanatoasa si voioasa.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia bine ca a fost incurcatura. La ce laborator ai facut analizele?
Eu ii dau de ieri antibiotic la Ioana ca tuseste rau. A tusit inca ianinte de concediu cu o saptmana iar acolo i s-a agravat... M-am hotarat sa ii dau ca nu avut chef de complicatii inaite de inceperea gradinitei dar nu m-am gandit la exudat la cat timp dupa antibiotic pot sa il fac?
Flavia tu cu trimitere i-ai facut la Bogdi analizele?
Moni nu imi vine sa cred ca am scolar deja. El e tare incantat, sper sa fie tot asa in continuare.
Trimiteti-mi va rog si mie careva mailul cu povestea Cristinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR(Adi), nu-i nicio problema daca am trimis contul de la BCR la prieteni si cunoscuti ca nu trebuie confirmare, doar aici pe forum trebuie confirmati banii care intra (dupa ce se aproba cazul si deschidem subiect la Umanitare).

Ada, am vorbit cu Cristina ca dupa ce Adi va primi aprobarea de la admini eu ii deschid subiect la Umanitare (sau daca vrea altcineva e ok, Adi nu stie cum sa deschida) si apoi Adi va scrie in continuare si va confirma banii intrati. Bineinteles ca fiecare va scrie cand depune bani (pe PM...nume, suma).
Eu cred ca asa-i mai bine, daca mai aveti alte idei...

Millyy, multumim si tie de urari!

Flavia, bine ca nu are Bogdi nimic si a fost incurcatura.

Gabi, la cel putin 10 zile dupa antibiotic poti sa-i faci exudat.
Si Adelina tuseste cate putin inca dinainte de concediu, nici nu stiu ce sa-i mai dau.
Nu ti-am trimis io mail cu povestea Cristinei? Poate am sarit, dar eu asa stiu ca ma bifat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina nu am primit mail de la tine cu povestea Cristinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Alina nu am primit mail de la tine cu povestea Cristinei.

Ti-am trimis acum. Si la Miha.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput