Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzica spune:
Carmen am stat prea mult intr-un loc, la asta m-am referit cand am spus ca a fost prea lung concediul. In ultimele zile incepusera si copiii sa se plictiseasca..."Of, iar piscina? N-am plictisit de piscina". Am fost in 2 excursii iar baietii au fost o zi intreaga la rafing ( de la 7 dimineata la 11 noaptea. Cand ai all inclusive iti vine mai greu sa pierzi atatea zile.
Flavia ne vedem deseara la party
flavia ramona spune:
Gabi, am vazut ca ne vedem la party . Pentru fetele ce nu stiu, deseara firma noastra organizeara party pentru clienti pe strand intr-un club. Clientii si noi am primit bonuri de consumatie de 60 de lei fiecare. Pt noi e prezenta obligatorie . Incepe la 11 deseara, asa ca maine voi fi foarte fresh pentru ziua piticilor, da ce mai conteaza, party sa fie .
Gabi, nici nu stiu la ce laborator, tati a mers cu el, am platit 39 de lei. La Tahimed e 35 de lei. Cu trimitere trebuia programare din timp.
Carmen, da, cred ca strandul l-a facut imun la orice . Ma bucur. In prima faza m-am gandit la aceeasi problema de acum 2-3 luni cand am facut moldamin si speram din suflet sa nu fie nevoie iara de moldamin. Dar nu l-am auzit plangandu-se de genunchi si nici nu a mai fost bolnav de atunci.
Va pup.
monica70 spune:
FLAVIA ce bine ca era o greseala! Eu am emotii cu copro fiindca Diana a avut odata cand era mica giardia.Asa ca i-am pus de cateva zile la indemana sa rontaie seminte de dovleac.Macar de imi aminteam mai devreme ... Luni sau marti o duc si pe ea la analize.
MILLY mersi
CARMEN pai tubul de dren e pus sa se dreneze prin el limfa pana isi gaseste alte cai naturale,adica sa nu cumva o ia spre mana in jos si sa se umfle.Nu stiu daca am explicat medical corect,dar cam asta e esenta cred.Pe saptamana viitoare mi-l scoate,dar vrea intai sa imi scoata firele de la operatie.Oricum curge deja tot mai putin pe zi ce trece.La alte operatii am inteles ca se tine o zi doua,dar aici fiind axila unde erau ganglionii limfatici e zona cu limfa in exces.Sper ca nu am debitat prea multe prostii - dar daca e asa,numai tantile doctor/asistente d-aci se vor prinde
Bine ca nu au sesizat copiii lipsa jucariilor.Diana numai in varful toboganului a stat azi.Acolo a rontait,de-acolo s-a uitat la TV la desene Sper sa ii placa la fel de mult si lui Tudor.Ca de exemplu dupa hinta nu se prea omoara,imediat se plictiseste,in schimb Dianei tare ii placea hinta.Nu mai zic de tobogan,era efectiv inebunita.La un an jumate se dadea singura pe alea lungi inalte de plastic,iar la aproape doi ani cand am dus-o in premiera la gonflabilele uriase de la Expo n-o mai puteam lua de-acolo ... cred ca era cea mai mica,dar nu se lasa Tudor deocamdata il escaladeaza in sens invers,dar se da si singurel daca il punem pe pozitii si il incurajam (= impingem un pic).Daca il lasam singur se ... intoarce pe burta si isi da drumul asa.Oricum pentru cataratori ca ai mei e cea mai buna investitie.Chiar imi pare rau ca nu i-am luat mai demult si Dianei.Pe post de casuta avem o casuta cort,curand o sa il montez ca sa sfartece Tudor ce-a ramas intreg de el
GABI dar locuri de joaca nu erau pe-acolo? Io chiar am avut noroc ca Diana nu s-a plictisit deloc anul asta unde am fost la mare,ba chiar de ocupata ce-a fost nici fitze in program n-a mai prea avut timp sa aiba Poze cand ne pui?
Mai o mai fi timp anul asta de strand oare? Adica poate o mai fi cald macar pe la amiaza,dar apa de la strand cum o fi?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
Gabi, la Synevo la Intim a fost tati cu B. A mers prima data la Laser si s-a enervat ca era multa lume si B nu a avut rabdare asa ca a "indraznit" sa o intrebe pe asistenta ca nu ii ia pe ei in fata (nu mai erau alti copii, doar adulti) ca e copil si ca nu are analize de sange, doar copro si exudat. Si aia s-a ratoit la el ca vezi doamne e multa lume si inca o asistenta i-a zis sa vina pe la 12 , auzi tu sa tii copilul nemancat pana la 12 ... ce faceam cu ele daca eram acolo . Eu i-am mai facut la Tahimed, dar acolo intotdeauna copii erau luati primii, in ordinea sosirii in general, dar daca erau de-aia mici mici ii luau pe aceia primii.
Moni, sper sa nu aveti probleme cu analizele. Nici eu, sincer, nu m-am gandit ca ar putea avea vreo problema. De acum inainte i le fac cu 10-11 zile inainte, ca sunt valabile cu 15 zile inainte.
Va pup.
Eu sunt gata de petrecere, astept sa ma sune o colega sa cobor, vine ea cu taxi incoace si apoi il mai luam pe un coleg si plecam.
DianaR spune:
Cristina, iti tin pumnii la operatie, Doamne ajuta!
Am scris si eu despre tine la subiectul unde activez mai des, la "prietene la bine si la greu"
niko_26 spune:
Neata fete!
Miha scrie in ziar ca la ora 14 incepe concursul de majorete la Sala Sporturilor.Asa-i?
Cristina tinemm pumnii sa treci si de operatia asta cu bine!Trimit si eu povestioara ta mai departe!
Claudelu spune:
asa-mi incep mesajul Abia in seara asta am aflat si eu intreaga poveste a Cristinei De o luna de zile nu am mai deschis calculatorul acasa, ca pur si simplu sunt satula de stat cu ochii in calculator si nu neaparat din lipsa de timp...oricum ar fi in pare rau ca abia azi am aflat deespre adevaratele probleme ale Cristinei...si chiar despre si ultimele vesti despre Moni.
Moni, sper din suflet ca rezultatul ultimelor analize sa fie neasperat de bun!
Cristi, am sa trimit si eu mesajul tau tuturor prietenilor/ cunostintelor si chiar colegilor mei de la serviciu si ma gandesc serios sa trimit si unor colaboratori de la serviciu cu care eu ma inteleg foarte bine! Am sa fac tot posibilul sa strang ceva pentru voi!
Eu chiar m-am 'plostit" rau de tot de cand mi-a povestit Alina prin ce treci, cand mi-a spus si Ioana cat de mult ai slabit...offf si cand am mai vazut si titlul subiectului nostru m-au dat lacrimile!
Doamne Doamne e atotputernicu si sunt sigura ca totul va fi bine si vei trece prin aceasta "incercare" cu bine! te pup cu drag si te voi purta in gandurile si rugaciunile mele!
Claudia si Raul-Andrei
http://www.gheorghe-filipciuc.ro/
Melania 14 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Bine ca nu au sesizat copiii lipsa jucariilor.Diana numai in varful toboganului a stat azi.Acolo a rontait,de-acolo s-a uitat la TV la desene Sper sa ii placa la fel de mult si lui Tudor.Ca de exemplu dupa hinta nu se prea omoara,imediat se plictiseste,in schimb Dianei tare ii placea hinta.Nu mai zic de tobogan,era efectiv inebunita.La un an jumate se dadea singura pe alea lungi inalte de plastic,iar la aproape doi ani cand am dus-o in premiera la gonflabilele uriase de la Expo n-o mai puteam lua de-acolo ... cred ca era cea mai mica,dar nu se lasa Tudor deocamdata il escaladeaza in sens invers MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla |
Moni recunosc in totalitate comportamentul Dianei si a lui Bogdan.Exact asa au facut si faceau si ai mei,de aceea m-am hotarat sa-l dau .Mela e deja mare sa se mai inghesuie pe el,iar Serban...poate linistit si fara el si fara hinta.
Am inteles cum e cu drenul,tu de fapt ai facut biopsie la ganglioni.
Flavia eu daca eram in locul lui tanti cred ca-i bateam pe aia.De cand cu intamplarea in avion,de s-a alarmat o doamna dupa nici 5 minute de plans a lui Serban si mi-a spus ceva de genul:"dar faceti-i ceva sa taca ",eu nu mai tac.As fi facut un scandal monstru. Toata lumea vorbeste de generatia tanara "pro" ca nu are pic de umanitate si respect pt nimic,ce sa zic de restul....dau pe dinafara de bunavointa.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Claudelu spune:
Alina, am gasit mail-ul tau cu mesajul Cristinei, intre cele 805 mail-uri necitite. L-am si trimis deja tuturor celor din lista mea...
Flavia si Alina, multumim de gazduire! A fost foarte fain! Sa va traiasca minunatiile! [pup]
Claudia si Raul-Andrei
http://www.gheorghe-filipciuc.ro/
gabitzica spune:
La multi ani Bogdan
A fost fain aseara, iar ne-am destrabalat culinar.
Moni am avut si tobogane in concediu, 4 au fost in apa si 2 gonflabile plus trambulina, toata ziua au fost calare pe ele.
Poze inca nu am pus pe net ca astept sa primesc si de la ceilalti si sa fac o selectie.