Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 7
alinamoro spune:
Flavia, Cristinacsa, vi-am trimis PM cu "povestioara" si conturile bancare.
CristinaR, nu o pot posta aici la subiect? (fara telef.medici)
Oricum daca aproba adminii va fi postata la Umanitare...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
ba da, puteti sa o postati aici la subiectul nostru.Noapte buna!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
alinamoro spune:
Mesajul Cristinei:
"Sunt Cristina Rubinstein, pe forumul "Despre copii" ma stiti ca si "maria_rubi", locuiesc in Arad, am 30 de ani, sunt sotie si mama a doua fetite frumoase.
Dupa 7 luni de dureri cumplite, de nopti nedormite si medicamente luate zi de zi, timp in care am consultat mai multi doctori si am urmat mai multe proceduri de fizioterapie, acupunctura, curenti, am facut un RMN unde mi s-au descoperit doua formatiuni tumorale. Prima imi erodase o coasta si o parte din plamanul drept, cealalta erodase doua vertebre toracale.
Am fost internata o saptamana la Timisoara, doctorilor fiindu-le teama sa ma opereze din cauza anesteziei (trebuia sa fiu intubata si le era frica sa nu imi lezeze si mai mult vertebrele). Dr. Hazm s-a ocupat de mine la Timisoara si nu a fost prea incantat ca am cerut externarea...
Am trimis toate analizele la mai multe clinici din Europa in speranta aflarii unui potential diagnostic. Toti doctorii erau convinsi ca este vorba de tumori maligne si deja ma sfatuiau sa fac chimioterapie si radioterapie. Am trait mai mult de o luna cu gandul ca pot avea cancer si, credeti-ma, este cumplit!
Astfel am ajuns la Szeged unde am facut operatia de toracotomie. Dr. Furak m-a operat. In urma biopsiei s-a stabilit ca o ciuperca – “criptococcus” – este responsabila de tot dezastrul acesta. Ce usurare! Orice este bine in loc de cancer.
Una din probleme fiind rezolvata, mai ramanea cea de la vertebre. Asa am ajuns la un doctor neurochirurg tot in Szeged care mi-a spus ca este nevoie de o reconstructie de coloana vertebrala, materialele folosite pentru aceasta se importa din SUA si ca, in Romania nu este nimeni care sa poata face aceasta operatie. Nu exista cale de intoarcere, coloana mea stand sa se prabuseasca si sa lezeze iremediabil maduva.
Daca prima operatie, care a costat aproape 4000 euro, am putut sa o suportam cu sprijinul familiei, acum apelam la bunavointa dumneavoastra, a oamenilor cu suflet bun si curat.
Operatia, care va avea loc pe 9 septembrie, va costa in jur de 7000 euro. Va fi efectuata de Dr. Barzo Pal impreuna cu un alt Prof. Dr. din Budapesta.
In plus, tratamentul pentru exterminarea ciupercii trebuie efectuat pe timp indelungat, iar pe luna costa 1500 ron, gata compensat.
Multumesc tuturor celor care pot sa ma ajute facand donatii sau trimitand mesajul meu departe!
Multumesc si firmelor care pot sa contribuie cu o donatie prin contract de sponsorizare pe persoana fizica.
Multumesc tuturor!"
Conturile in care puteti face donatii:
Titular cont: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
LEI: RO82INGB0000999902069415 deschis la ING
EURO: RO87INGB0000999902069422 deschis la ING
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
IOANA ok,nu e urgent.
ALINA mersi de info.
GABI asteptam detalii si poze.Deci ai scolar de anul asta! Iti vine sa crezi?
CARMEN si Tudor si Diana sunt incantati de tobogan ! Tot calare pe el au fost azi!
Am postat si eu mesajul Cristinei la celalalt subiect si maine o sa il trimit si pe mail.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
monica70 spune:
Gata am trimis si pe mail mesajul.
ALINA nu stiu de ce mesajul trimis de tine mi-a ajuns la sectiunea "spam",noroc ca l-am deschis. Am trimis mai departe mesajul compus de tine,ca suna perfect, doar am pus "semnatura" mea
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Gata am trimis si pe mail mesajul. ALINA nu stiu de ce mesajul trimis de tine mi-a ajuns la sectiunea "spam",noroc ca l-am deschis. Am trimis mai departe mesajul compus de tine,ca suna perfect, doar am pus "semnatura" mea MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla |
Moni, mi s-a mai intamplat si mie sa primesc unele mesaje in "spam". Tu aveai salvata adresa mea de mail?
E ok ca ai trimis mail-ul meu, de aceea vi l-am trimis si voua, m-am gandit ca poate il trimiteti exact asa mai departe.
maria_rubi spune:
Dragelor, acum plec in Ungaria. Va doresc distractie placuta la multele aniversari ale pruncilor din septembrie. Sper sa ne vedem cat de curand!
maria_rubi spune:
Am uitat, fetele care au primit emailul de la Alina, sa nu trimiteti mai departe contul de BCR, am uitat sa-l imputernicesc pe Adi, si deci am acces doar eu....ca sa va poata confirma daca au intrat sau nu bani, va rog sa transmiteti doar conturile de ING.
M-am cam repetat, dar sunt pe fuga.
adablackcat spune:
Am trimis si eu mailul mai departe. Subiecyul de la umanitare cine il deschide daca este aprobat? Si cine primeste aprobarea daca Cristina e plecata? ca nu stiu exact cum functioneaza chestiile astea...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Miillyy spune:
Intru rapid ca sunt foarte ocupata.
Cristina, iti doresc mult succes cu operatia si multa putere tie si familiei!Sa dea D-zeu sa treceti peste asta si sa ramana o amintire urata!
Monica,sa ai parte numai de vesti bune!Ma gandesc mereu la tine si te admir pentru modul cum gestionezi situatia.
Alina, cu o mica intarziere - "La multi ani pentru Adelina!" Sa fie sanatoasa si fericita!