Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, eu demult m-am gandit la tine cum te descurci financiar cu atatea consultatii, operatii...la Szeged, unde n-ai nimic decontat de Casa (nu ca la noi ai avea prea multe). Scrie-ti o "povestioara"(nu stiu cum sa zic acum), adauga conturile si trimite mail-uri la toti prietenii tai si roaga-i sa trimita si ei mai departe. Nu-i nicio rusine. Scrie Mirelei si trimite-i documentele necesare, sunt sigura ca ii de acord sa punem cazul la Umanitare. Fara acordul lor nu putem.
Nu uita sa ne trimiti si noua.

Ada, eu m-am lasat de bazar de-o vreme ca nu-mi mai permit, dar am fost client fidel si sa stii ca mi-am cumparat multe lucruri frumoase. La trimis colete nu m-am bagat ca n-am timp. Si asa il inebuneam pe Calin cand ii spuneam ca iar am aviz si trebuie sa mearga la posta.

Moni, stiam ca exista PET CT la Oradea. Da, pretul e mare. Dar stii ca si la Viena ii tot 1000 euro?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, nu e niciodata o rusine sa ceri ajutorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutareee!
Azinoapte la 3 am ajuns acasa. A fost super concediul, dar putin cam lung Luni merg la lucru, nu ma apuc sa lenevesc pe acasa. Azi am avut o zi grea, abia acum apuc si eu sa pun fundul jos.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina,Mirela si mai cum? Ca sunt mai multe Mirele si nu stiu care e ea. Am citit ca trebuie sa trimit la info@desprecopii.com
Am trimis mail la toti prietenii cu povestioara inca de alaltaieri, dar, dupa cum m-am si asteptat in astfel de vremuri, e greu pentru toti...

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Cristina, Mirela are nick-ul desprecopii.
Trimite si mail la info@desprecopii.com

Gabi, bine ati revenit!
Te asteptam cu poze, impresii...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristina si iti tin pumnii! Astept si eu mail de la tine sa-l trimit la toti prietenii din liste. Doamne ajuta sa sa te intorci sanatoasa!

Moni incerc maine sa te sun dupa ce fac rost de nr tau ca nu am timp de mailuri , pm-uri si alte chestii...

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Cristina si iti tin pumnii. Sa te intorci sanatoasa acasa...
Trimite-mi si mie mail, sau daca nu mai ai timp, poate imi trimiteti una dintre voi...
Moni,
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Of Cristina mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajele. Tu esti la Szeged acum? Ti-ai facut o pagina de net cu toate datele "tehnice" despre cazul tau? Sunt alaturi de tine
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!
Diana11 eu iti recomand sa nu vinzi scaunul de masina, pentru ca daca vrei sa mergi in strainatate cu masina cu Alexandra si nu are scaun puteti primi amenda.
Cristnacsa e dintr-un condeiu in altul, da nu zice nimica
Azi i-am luat scolarului Tudor uniforma si ghiozdan si e tare fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Daca cineva primesste de la Adi sau Cristina povestea ei am rugamintea de a mi-o trimite si mie pe mail. Mersi.

Mergi la inceput

Citat:
Cristnacsa e dintr-un condeiu in altul, da nu zice nimica

Ce, ce?
Spune tu Gabi!
CristinaR maine pleaca la Szeged, se interneaza si joi, in 9 o opereaza.

Moni, dr.-ul Soiu e ok zic eu, poate l-as prefera pe Osake (negru).
Despre tarife habar n-am. Cel mai bine afla de la alti pacienti din salon.

CristinaR, ce tratament antifungic faci, ce medicamente? Le primesti compensat?

Mergi la inceput