Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, am plans citind mesajul tau. Doamne ajuta sa reuseasca operatia si sa te intorci cu bine acasa. Fii sigura ca ne gandim la tine si ne rugam sa te ajute Dumnezeu.
Stiu ca ti-e dor de fete, dar sunt sigura ca sunt pe maini bune si poti fi linistita in sensul acesta.
Sper ca macar un pic sa te incurajeze mesajele noastre si sa-ti dea o mica doza de optimism. Stiu ca e greu, dar fii curajoasa si increde-te ca Dumnezeu te ajuta.
Daca are timp Adi sa ne scrie cate ceva despre tine, dupa operatie...tare m-as bucura.

Vin si eu cu o idee...daca vrei sa iei legatura cu Mirela (desprecopii - prin PM) sa trimiti datele tale (copie buletin, actele medicale,dg.) si sa deschizi (tu sau Adi) un subiect la Umanitare unde poti afisa conturile, poate s-ar aduna ceva banuti si aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu cred ca s-ar putea aduna ceva bani in felul asta...Doamne-ajuta!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Alina, ma bucur sa vad ca ai schimbat si titlul!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

CristinaR, te rog sa-mi scrii pe PM (sau daca vrei aici) conturile, diagnostic si eventual ce operatie trebuie sa faci...cam la cat se ridica costurile...ce mai vrei tu, ca vreau sa trimit mail la toti ce-i pe care-i am in lista mea de mail. Poate mai vorbesc si cu alti prieteni, cunoscuti...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Uitasem sa va scriu ca azi a venit o pacienta cu rezultatul de la RMN si are metastaze cerebrale (o cunosc demult pe d-na). A fost diagnosticata de vreo 3-4 ani cu cancer mamar. A facut chimioterapie, radioterapie...controale... Saptamana trecuta a venit la cabinet si acuza dureri de cap si ameteli. Are metastaze peste tot in creier, e impanzit, e groaznic.
Inainte de-a pleca in concediu a venit alta pacienta cu stare de somnolenta si vorbire incoerenta. Dormea tot timpul, si in cabinet a adormit cu capul pe birou pana i-am facut biletul de trimitere. Are tumora cerebrala si a operat-o saptamana asta la Timsoara, dar nu-i prea bine.
Alta pacienta de 34 de ani cu cancer de san si la scintigrafie i-a depistat metastaze osoase.
Eu ma ingrozesc cate cazuri de cancer si mai ales la persoane tinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA nu stiu cand primesc rezultatul,dar avand in vedere graba de data trecuta parca vad.Oricum doar de luni incolo incep sa ii sun pe cei din Cluj.

Eu ma bucur ca am apucat sa vorbesc cu Cristina pana nu a plecat .Sunt sigura ca va fi totul ok cu operatia si recuperarea si peste o saptamana va scapa de toata povestea asta !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moni, imi place ca esti optimista. Chiar ma simt bine sa citesc mesajele tale. Eu chiar te admir!

Mergi la inceput

Am vorbit si eu acum cu Cristina. Zicea ca i-a fost greu si s-a gandit mult pana sa scrie pe forum ca are nevoie de bani. I-am zis sa nu se mai gandeasca si sa actioneze, pentru ca fiecare o sa facem tot ce putem sa ajutam. Putin cate putin si tot se strange ceva. A zis ca intra si incearca sa ia legatura cu Admin sau Mirela. poate reusim sa punem cazul si la Bazar, ca si de acolo se aduna banuti. Si fiecare dintre noi (de la aradence suntem pana acum doar eu si Ducky) putem pune haine la bazar iar banii din vanzare sa intre direct in contul cazulul pe care il specificam noi.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA pai ce fras sa fac,trebuie sa fiu eu optimista ca n-are cine fi in locul meu Asta cu melanomul e doar varful aisbergului problemelor
Apropo de atatea cazuri nasoale,stiti ca si la noi exista acum aparatul ala PET CT (la Oradea si Bucuresti) si cu el cica se vede daca exista ceva cu cca 6 luni-un an inainte de RMN,radiografii sau alte investigatii,adica pana sunt sanse sa se poata rezolva cumva.Si nici nu iradiaza.Singura problema e ca nu costa "decat" cca 1000 de euro Io musai o sa merg peste cateva saptamani sa mi-l fac la Oradea - in tarile civilizate cei cu melanom il fac de la inceput plus dupa aia cel putin anual,doar ca decontat de stat.La noi ... ciuciu.
Felicitari pentru ideea cu stransul de bani pe forum pentru Cristina.Io una nici n-am avut curajul sa o intreb cat costa operatia aia Dar bine ca a gasit cine sa i-o faca si destul de aproape de casa,ca cica la noi in tara nu o face nimeni.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Multumesc mult, dragele mele prietene! De cand am vazut titlul capitolului plang intr-una...oricum, dupa telefonul Adei m-am mobilizat, m-am ridicat din pat si incep sa trimit emailurile cu pricina.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput