Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am gasit si o poza cu scaunul aici: http://picasaweb.google.ro/pufymic1/PiticiLaStrand2010#5494149276888787058

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA da,cam asa ceva imi trebuie.Baga pm cu oferta de pret.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, maine se interneaza Cristina? Maine e joi si joia viitoare e in 9.

CristinaR, suntem cu gandul la tine, te asteptam cu vesti bune. Doamne ajuta!

Ioana, ma bucur ca mai dai un semn. Am vazut si pozele cu gongolinii scumpi. Aproape nici nu mai stiam cum arata de cand nu i-am vazut.
Cand ii duci la gradi?

Ada, tu unde-l duci pe Vlad la gradi pana la urma?
Adelina abia asteapta sa se intalneasca cu Iulia si Vladut la gradi . I-am zis ca Iulia merge la scoala si Vladut la alta gradinita.

Ildi, ai baiat mare daca stie sa se dea cu rolele si pe bicicleta cu 2 roti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

ALINA bine ca aparusi ca mi-am adus aminte ce-am uitat.Felicitari pentru capitolele de pe prima pagina.Si ma intrebai de operatie,sunt ok,mersi de intrebare .
Sunt pe fuga ca vrea Diana la PC seara,se vede ca a venit frigul,ca toata vara nici nu si-a amintit de el

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, eu tot in detasamentul disciplinar Pancota, plec dimineata si vin seara inghetata de frig, nu ma plang numa ma vaiet.

Cristina iti tin pumnii, Doamne ajuta sa fie totul bine.

Ioana ma bucur ca mai dai cate o veste.

Gabi v-ati intors?

Noi sambata avem concurs national de majorete, fetele care aveti fetite va invit la Sala Sporturilor, nu prea stiu nimic de ore, mai scriu eu. Este un spectacol frumos.

Saptamana viitoare plecam iar in wekend, abia astept.

Revin mai incolo.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Buna fetele,nici aici nu da nimeni cafea? Hai ca dau io.

Please am nevoie de o info,de la cele din domeniu medical.Acum m-a sunat o verisoara mai indepartata sa imi spuna ca fetita ei de 5 ani a fost diagnosticata cu hernie si trebuie operata.Au trimis-o la un dr. Soiu sau asa ceva.Poate stiti ceva de el,sau aveti alta recomandare.O intere si alte amanunte,eventual cat se da la asa ceva.Daca stiti ceva astept info aici sau pe pm.

Am uitat sa ii urez Cristinei bafta cu operatia,mi-am zis ca o sun io maine sa ii zic live,dar azi mi-am dat seama ca "maine" adica azi ... e deja joi si probabil o fi plecata la Szeged deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!
Asta e ultima mea postare inainte de operatie, maine ma internez pt ca am ceva dureri noi care nu ma mai lasa sa dorm noaptea si nici sa ma odihnesc ziua si prefer sa fiu acolo in caz ca se intampla ceva. Flavia are telefonul lui Adi, il puteti suna oricand, nu-l deranjeaza.
In speranta ca poate gasesc firme care au profit si vor sa faca o mica donatie pentru mine, am deschis 3 conturi si sunt pregatita si cu contract de sponsorizare. Daca stiti vreo firma sau persoana care are posibilitatea sa ajute, Adi va poate da toate informatiile necesare, sau puteti sa trimiteti email pe rubinstein_maria@yahoo.com,Adiil citeste si raspunde oricui.
Stiu ca sunteti alaturi de mine si va multumesc din tot sufletul!
Mi-e frica, stiu ca plec maine si nu stiu cand si cum o sa ma intorc, imi e dor de fete pe care nu le-am vazut de o luna....e greu...
Va imbratisez pe toate! Doamne ajuta!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Doamne ajuta Cristina,mi-au dat lacrimile.Prin ce incercari trebuie sa treceti.Suntem alturi de voi.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, si mie mi-au dat lacrimile citind ce-ai scris. Tin pumnii si ma gandesc la tine! Cat te costa operatia? Si cat te-a costat pana acum? Mi-as dori sa te putem ajuta cu ceva mai mult decat ganduri si vorbe bune!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina, suntem alaturi de tine. Ma rog sa fie totul bine. Nu-mi pot imagina ce e in sufletul tau, dorul de fete cred ca e insuportabil. Doamne ajuta!

Moni, tu cand primesti rezultatul? Abia astept si rezultatul tau.

Va pup pe amandoua.

Mergi la inceput