Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu am de plata cateva produse de la bazar...si as mai astepta poate se accepta cazul Cristinei si as depune banii direct in contul ei... Si maine primesc si de la unul din colegi 100 lei donatie.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ma bucur ca incep sa se stranga banuti in contul Cristinei. Am trimis si eu mail la toate contactele mele. Sper sa poata fi operata Cristina miine, sa scape odata de grija asta.
Faine pozele de la petrecerea de sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, Cristina a trimis tot ce trebuie inclusiv declaratia aia.
Mi-a raspuns Marius, a zis sa-i trimit lui mail-ul, ii trimit mai tarziu ca acum plecam la ziua unui prieten. A, si a zis ca trebuie sa scot ce am postat pe prima pagina la subiectul nostru, nu-i voie pana nu se aproba cazul pentru Umanitare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina si binenteles trebuie sa ne scoatem si link-ul de semnatura, nu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Alina si binenteles trebuie sa ne scoatem si link-ul de semnatura, nu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Clau, pai daca se aproba cazul Cristinei voi pune iar pe prima pagina povestioara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Clau, daca deschidem subiect la Umanitare doar modificam link-ul de la semnatura, eu zic sa o pastram deocamdata.
Am intrat acum pe mail-ul Cristinei si i-am trimis la Marius (pe mail) mail-ul trimis de ea la info@desprecopii.com.
Daca el zice ca sunt ok toate actele atunci putem deschide subiect la Umanitare.
Acum va rog sa veniti cu idei...cum sa fie titlul subiectului?
Eu m-am gandit la "maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor"
Mai astept sugestii...

Mergi la inceput

Neata! Alina, eu zic ca e bine asa...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Ii tin azi pumnii Cristinei sa aiba succes operatia!

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Si eu zic ca e ok titlul asa, speram sa incepem in curand. Eu am o singura problema ca nu am aparat foto, dar rezolv io cumva.

Mergi la inceput

Vad ca n-a reusit Flavia sa intre sa va scrie. A vorbit cu soacra Cristinei si i-a spus ca a intrat in operatie.
Haideti sa fim alaturi de Cristina cu gandurile si rugaciunile noastre.

Mergi la inceput