Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 16
flavia ramona spune:
Pe fuga, ca is ocupata, mi-a trimis mesaj mam lui Adi, Cristina a intrat in operatie asa ca Doamne Ajuta.
marius spune:
Aveti aviz favorabil pt sectiunea umanitare. Deschideti va rog topicul corespunzator.
Va doresc succes!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
monica70 spune:
Buna dimineata.Si eu tot la Cristina ma gandeam.Deci a intrat deja in operatie,super ,abia astept vesti bune .Din cate mi-a zis Cristina,operatia tine 6 ore ...
Au iesit si analizele Dianei,e ok,deci de luni la gradi cu ea.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
ancapolgar spune:
Doamne ajuta, suntem alaturi si noi! Am reusit sa punem ieri si niste banuti in cont, am trimis si povestea ei pe mess.... Cred ca va fi bine. Ce bine ca s-a primit si acordul de la admini!
Claudelu spune:
Doamne ajuta!
De azi dimineata tot la ea ma gandesc! Sa dea Doamne Doamne sa fie bine si sa bem visinata promisa
Marius, multumim!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
flavia ramona spune:
Ma bucur din suflet ca putem deschide bazarul. Ca atare trebe sa fac rost de aparat foto sa pun produse la bazar.
Ada, cum pun un produs la bazar? Trebe neaparat sa ma initiezi, am cumparat ceva si azi am facut plata, dar de pus nici timp nu am sa vad ce si cum. Da imi fac, trebe sa imi fac.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
flavia ramona spune:
Alina, sa pui pe prima pagina mesajul Cristinei cand ai timp.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
Am facut sub. la umanitare. Am pus linkul la semnatura. Care dintre voi poate, va rog veniti la bazar cu produse pentru Cristina. Acum le-am scris fetelor si le-am rugat sa introduca cazul Cristinei la bazar.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Flavia, voi pune iar pe prima pagina "povestioara", dar sunt la lucru acum si nu pot.
Fetelor, puneti la semnatura link-ul de la Umanitare, vedeti semnatura Adei.
Ada, sterge te rog contul de la BCR ca nu poate confirma decat Cristina.
Mersi ca ai deschis tu subiectul.
Marius, multmim pentru ajutor si promptitudine!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Eu am inlocuit linkul ,am pus direct linkul de la bazar ca e pusa si acolo povestea.Eventual cand aveti conturile ei pentru extern sa le treceti acolo si pe alea.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI