Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, e la umanitare, nu e inca la bazar. Linkul ala il am si eu la semnatura.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, adauga la subiect si datele astea...sunt utile ptr cei din strainatate

banca: ING BANK Arad
adresa bancii: Str. Corneliu Coposu, nr.2b
cod SWIFT: INGBROBU
nume: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
adresa: Arad str.Blajului nr.4 ap.2
cont euro: RO87INGB0000999902069422
cont lei: RO82INGB0000999902069415

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Si acum...intreb si io: cum fac confirmarile la banii care intra in cont? Adi are acces online oare la cont? Sa-mi dea extrasele din cand in cand pe mail? Si mai e si problema contului la ING, ca astia percep comision 4 lei la depunere...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, Adi trebuie sa confirme banii, dar nu trebuie sa-ti trimita extrasele. E suficient numele celui care a depus si suma. Astea le treci pe prima pagina a topicului (nu numele real, nick-ul DC).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ne rugam si noi pentru Cristina sa treaca cu bine de operatie si sa se intoarca sanatoasa acasa.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Alina, am inteles, merci!

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Eu am rezolvat cu cineva care are cont la ING, a facut transferul din contul lui in contul ei si eu i-am dat lui banii.

Mergi la inceput

Am lasat un mesaj si la timisorence.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu i-am zis Cristinei ca dupa ce se intoarce sa se intereseze si daca nu poate primi bani de la CAS.Mami si frate-meu au avut niste interventii chirurgicale la Szeged si au primit inapoi banii ... dupa un an ce e drept,dar macar i-au primit.Insa cred ca ei se incadrau la aia cu formularul 112 ,adica interventii ce se pot face si in tara,iar Cristina cred ca nu intra aici ci la ceva cu ordinul 50 ,adica interventii ce nu se pot face in tara,am gasit ceva pe forum in directia asta,dar vad ca nu prea stie nimeni ce si cum http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156052
Daca mai stiti ceva de asta,sau poate aveti unde va interesa,cred ca i-ar prinde tare bine Cristinei.Poate ar mai putea recupera ceva si de la banii dati pe prima operatie.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Am lasat un mesaj si la timisorence.

Bazar umanitar DC

Poti baga si la gravidutele aradence unul,poate citesc mai multe persoane pe-acolo.

Aaaaa si eu nu ma bag la faza cu coletele,sunt turbata si cand am ceva de trimis musai din cauza fazei cu hartia alba + legatul cu sfoara cum ne cer la noi la posta .
Asa ca mai bine cand fac pauza de conta,ma mai bag in seama pe la niscaiva subiecte ca sa mai "imprastii" asa povestea Cristinei,vorba Dianei.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput