Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 14
adablackcat spune:
Hai ca schimb si eu dupa voi ca suna mai bine!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Sa o ajutam pe Cristina!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Proba din nou.
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Neata fetele,
Cine doreste sa stiti ca am numarul soacrei Cristinei si poate va ajuta ea cu unele informatii, are si documentele necesare, in caz ca Adi nu e in tara. De asemenea am model contract sponsorizare de o pagina, Adi mie mi-a trimis dar era lung lung si nu cred ca e cazul de asa lung.
Ii tin pumnii sa nu ii vina ciclul si sa o opereze, soacra ei zicea ieri ca daca ii vine o amana probabil o saptamana, pentru ca dr respectiv vine doar joia la Szeged.
Eu sper sa vada si adminii mesajul si sa putem sa ne mobilizam mai repede.
Diana, acum am vazut pm-ul. Te voi suna.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
Nu putem sa dam si una din noi pm sau mail la Mirela sau Florin? Mi se pare cel putin ciudat sa nu-si citeasca mesajele...
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Clau, am copiat si eu exact semnatura ta.
Azi am dus-o pe Ade la gradi, Doamne ce bucurie a fost, abia a asteptat.
Ada, ce s-a bucurat Iulia cand a vazut-o.
Fug sa fac ceva de mancare ca imediat plec la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
I-am trimis un PM la Marius (moderator) si i-am povestit despre ce-i vorba, i-am dat link-ul subiectului nostru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Alina, s-a bucurat pt. ca a fost bataie pt. Ade sambata. Se certau Iunia cu Iulia si Alexia, care sa o acapareze pe Ade, de parca era o papusica.
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Fetele, de curiozitate am intrat sa citesc la umanitare "ce trebuie sa fac sa propun un caz nou?" Iata:
Trimite un mail la adresa info@desprecopii.com cu urmatoarele informatii:
- descriere succinta a cazului (aceasta descriere va trebui postata mai apoi pe forumul umanitar Desprecopii.com de catre conducatorul campaniei. Desprecopii.com va aproba ulterior mesajul)
- descriere pe larg a cazului (pentru arhiva Desprecopii.com, nu se face publica)
- cat mai multe acte doveditoare care sa dovedeasca veridicitatea (certificate medicale, persoane de contact din randul medicilor care cunosc cazul, inclusiv datele lor de contact etc.)
OBLIGATORIU:
- numele si datele de contact ale persoanei care se erijeaza in organizatorul/coordonatorul actiunii (CONDUCATORUL CAMPANIEI). Aceasta persoana va fi persoana de contact pentru noi.
- Aceasta persoana va trebui sa dea o declaratie scrisa si semnata prin care isi asuma raspunderea pentru organizarea actiunii, declaratie care va fi trimisa politiei romane in momentul in care iese scandal!
- declaratia trebuie scanata si impreuna cu un scan al unui act de identitate se ataseaza mailului initial care propune cazul.
- declaratia trebuie scrisa de mana dar trebuie sa fie citibila
Fara declaratie si scanarea actului de identitate NU SE ACCEPTA nici o cerere.
Bazar umanitar DC
Claudelu spune:
Ada, Cristina a trimis absolut tot ce scrie in mesajul tau, iar povestea ei a fost postata pe forum, numai ca, probabil, trebuia intr-un subiect distinct! Daca e necesar, cred ca il putem deschide chiar noi, nu?
Claudia si Raul-Andrei
adablackcat spune:
Da pisi, dar a pus si declaratia aia???
Bazar umanitar DC