Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
ce tare e Tudor Abia se tine pe picioare si se da pe topogan...e tare
Am verificat contul Cristinei si nimic, nici un semn din partea adminilor
Alina, mersi, am trimis si eu mai departe toate datele!
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Am verificat si eu PM-urile Cristinei si Mirela (desprecopii) nici nu a citit PM-ul, apare necitit in outbox. Sa fie plecati adminii??
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Da mai, pomana si-a facut Carmen cu toboganul asta ,nu alta
Dar apropo gradinitele astea nu incep toate deodata? La Diana presupun ca din 13 incepe,drept e ca ... nici nu m-am interesat ,dar asa a fost si anul trecut din 15 sept,sau ma rog lunea din saptamana respectiva.
Si eu vreau mail si cu contul ala pentru bani trimisi din strainatate.
Alina poate ar trebui trimis si la ceva moderatori,poate daca-s plecati or fi lasat pe cineva loctiitor.Dar totusi,miram-as sa fie plecati undeva unde chiar sa nu aiba acces la net
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
DianaR spune:
No seara buna.
Eu am o propunere. Sa punem (aica Alina ca ea a deschis subiectul) pe prima pagina la inceputul primului post povestea Cristinei, astfel daca vede careva titlul subiectului si intra sa vada ce si cum sa gaseasca repede povestea. Asta pana aproba adminii subiectul la umanitare. Asa putem sa ne punem si link la semnatura spre prima pagina din subiect poate mai imprastiem stirea pe forum.
Vreau si eu mailul cu pricina, n-aveti nicicare adresa mea?
Alina si Flavia sa va traiasca piticii la multi ani fericiti si sanatosi! Am vazut pozele, fain acolo la Montesssorri, spunea si Carmen ca a fost pe acolo duminica si i-a placut.
Pupilici!
alinamoro spune:
DianaR, buna idee cu "povestea" Cristinei pe prima pagina. Am executat.
Eu n-am adresa ta de mail...
Multumim pt. urari!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Neata!
Alina, se pare ca codul SWIFT nu e bun
Trebuie neaparat sa dau de Adi, sau macar de mama lu Adi sa-mi trimita codul!
Diana, nici eu nu am mail-ul tau!
Ideea ta e super!
Claudia si Raul-Andrei
adablackcat spune:
Neata!
Proba de semnatura.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Sa o ajutam pe Cristina!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Era cam mic, am facut sa fie mai vizibil!
Haideti la .
Moni, tare dulce toboganizatu' tau!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Sa o ajutam pe Cristina!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Claudelu spune:
si io, si io
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
monica70 spune:
Proba si la mine ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI