Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 12
flavia ramona spune:
Moni, sper din suflet ca analizele sa fie ok. Cand vad ca scrii in procente ma apuca groaza. Iti doresc multa putere, sa fii la fel de optimista ca si pana acum. Oricand ai nevoie de un umar de sprijin suntem aici.
Cu sotul Cristinei am vorbit ieri sa-mi trimita copie dupa buletinul ei si contract de sponsorizare. Am vorbit si cu soacra, dar tot legat de asta. Azi ma suna iara-si soacra ei si o sa o intreb ce stie de Cristina. Stiu doar ca e posibil sa se amane operatia deoarece e posibil sa-i vina ciclul si nu e ok atunci. Nu stiu de ce. Poate fetele in domeniu stiu mai bine de ce nu e ok sa o opereze cand e la ciclu.
Eu aseara am plecat de la munca la 21:22. Azi sunt "fresh".
alinamoro spune:
Moni, ma bucur tare mult ca rezultatul e ok (pana acum). Doamne da sa fie bine in continuare!
Vai ce nazdravan ii Tudorelul tau, imi place cum povestesti despre el.
Nu stiu daca are legatura operatia cu ciclu, in afara de faptul ca esti mai sensibil la durere poate, hemoragie...nu stiu sincer ceva concret. Poate ne spun d-nele dr. aradence.
L-am intrebat aseara pe Adi pe mail daca are raspuns de la admini ca sa putem deschide subiect la Umanitare, dar nu mi-a raspuns inca. Mi-a scris doar adresa bancii si contul pt. cei care vor sa depuna bani din strainatate.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
L-am sunat si eu acum pe Adi si nu mi-a raspuns, mi-a trimis sms ca e in Austria.
alinamoro spune:
Am primit sms de la CristinaR, vi-l scriu aici: "Salut, va scriu eu ca adi nu stie sa intre pe forum: s-au strans 850 ron si 100 euro. Multumim tuturor!"
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Alina, vreau si eu datele alea ptr cei ce vor sa depuna bani din strainatate!
Chiar ma gandeam sa-i trimit un sms lu Adi sa-mi trimita datele!
Ma bucur ca s-a inceput sa se adune banuti!
Mi-a venit o idee...sa-i spunem Cristinei sa ne dea (daca vrea) parola ei de pe Dc si sa intram noi pe contul ei ca sa vedem daca au aprobat adminii. ...daca Adi nu stie sa intre pe forum!
Moni, ma bucur mult ca rezultatele tale partiale suna bine
Claudia si Raul-Andrei
Claudelu spune:
Cine-mi trimite si mie pe PM nr de tel al Critinei ca se pare ca cel pe care-l am nu e bun
Claudia si Raul-Andrei
Claudelu spune:
No, m-am sms-uit cu Cristina!
sms..." ceau Clau. Da, joi ma opereaza. Stau cu stres ca daca-mi vine ciclu se amana operatia. Bem o visinata dupa! Va pup pe toate!"
Adi e plecat din tara si pentru ca nu are acces la net a fost de acord sa--i verificam noi contul de pe DC...Am parola asa ca cine are mai mult timp si vrea si poate ii dau parola pe PM.
Oricum zice ea ca pana ieri nu a avut nici un raspuns de la Admini
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clau, ti-am trimis mail cu datele pentru cei care vor sa depuna bani din strainatate.
Daca vrei trimite-mi pe PM parola Cristinei de pe forum ca pot sa mai verific si eu.
monica70 spune:
Nu pricep de ce nu au raspuns adminii.Adica macar sa zica da ori ba.
Sper nu-i vina CM si sa o opereze joi pe Cristina, sa scape odata de beleaua asta.
Ce nasol ploua afara,chiar a venit toamna?
Hai sa vi-l arat si pe toboganizatul meu,care azi deja a devenit chiar mare expert,acum stie sa se urce si sa se dea normal,a bagat azi pe la amiaza vreo 20 de ture una dupa alta de era ud tot de transpiratie,nu-l mai opream! Dar a si dormit 3 ore dupa aia
http://www.dropshots.com/moni2010#date/2010-09-07/14:20:48
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
alinamoro spune:
Vai Moni cat ii de scump Tudor! Ce fain se da pe topogan!
Maine incepem gradinita.