Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 11
niko_26 spune:
La multi ani Bogdi!Sa cresti mare, sanatos si voios si sa aduci numai bucurii Flaviei!
Traiasca Hi 5-ul ca o mai vedem si noi pe Cristina! Imediat incepem galeria, sa iasa bine operatia!
Miha am auzit ca s-a distrat de minune Maia ast azi cu flacaii tai la concursul de majorete!
Clauditza ma bucur ca ne mai scri.
alinamoro spune:
Flavia, vreau si eu pozele pe CD, te roggggg!
Le-am descarcat si eu din aparat, dar nu am chef sa le pun acum in album si e tarziu...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Alina, iti pun numa sa cumpar CD ca nu am niciunul acasa .
Am mers la gradi azi, nici nu m-a bagat in seama copilul meu, l-au luat cativa baieti rapid de pe hol si s-au strans in brate, au inceput sa povesteasca, s-au asezat la masa si a uitat de mine, nici pusi nu mi-a dat . A trebuit sa strig dupa el sa-mi dea pusi . Vaiiiiii ce a crescut si ce senzatie ciudata cand vezi ca nu mai au asa tare nevoie de tine, ca socializeaza.
alinamoro spune:
Am pus si eu pozele de la ziua lui Ade si Bogdi, aici.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
Buna seara.Am vazut si eu pozele ,frumosi cu totii si pitici si mamici,dar cei mai frumosi sarbatoritii evident ! Si localul ala e fain.Mi-a placut poza aia cu cei trei flacai aparand o poarta la fotbal Macar asa mai vad si io "pufisorii" ca nu i-am mai vazut cam de multisor!
ALINA ce i-a mai crescut parul Adelinei si ce cretulina mai e ! Mi-a placut cum ii statea imbracata in ie.Parca si Miha era echipata intr-o ie
GABI l-am remarcat si pe frumuselul de Tudor,chiar ca are fata de scolar deja Cine mai merge in premiera la scoala in afara de el? Dragos?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
alinamoro spune:
Moniiiii, Dragos merge in clasa II-a!
Iulia si Tudor in clasa I.
Da, i-a crescut mult parul Adelinei ca tot micut era.
Multumim de aprecieri!
monica70 spune:
ALINA da mai ,acum imi amintesc ca parca anul trecut te agitai tu
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
adablackcat spune:
Neata! Am vazut si eu pozele, minunate! Si eu le-as vrea pe CD sau ceva...
Da...e randul meu si a lui Gabi sa ne agitam cu cls. I. Azi ma duc pe la scoala sa vad ce si cum.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
ancapolgar spune:
Hello!
Am reusit sa vad si eu pozele de la ziua celor 2 scumpi, foarte dulci sunt toti, in frunte cu sarbatoritii! Le-as vrea si eu cumva, ori pe cd, ori arhivate pe mail... cum se poate.
CristinaR, foarte grea situatia... Doamne ajuta sa fie totul numai spre bine si incercam sa ajutam si noi cum putem.Te asteptam cu vesti bune!
Noi suntem la a 2-a zi de gradi. Au fost putini copii ieri, doar 6 din grupa lor si vreo 2-3 tusitori printre ei. Sper sa nu se lipeasca Alex prea curand de vreo tuse ca nu a mai fost bolnav din primavara. Si analizele i-au iesit bine, noi le-am facut cu 35 lei, la un laborator pe Dragalina care le face la TM, aici doar se recolteaza, nu e niciodata aglomerat si tipele sunt super de treaba.
I-a placut lui Alex la gradi, s-a imprietenit cu un baietel nou din grupa lor, Marius.
V-am pupat!
monica70 spune:
Buna dimineata si niste cafele,nu se inghesuie nimeni?
Azi i-am facut si Dianei analizele,joi dupa-amiaza sunt gata rezultatele,sper sa nu avem surprize.
Tudor a devenit tot mai expert in tobogan,aseara s-a urcat in premiera singur pe scarita si se pusese pe burta cu capul in jos gata sa isi dea drumul ,noroc ca m-a strigat Diana ca nu eram pe faza.Azi deja s-a smecherit,cand ajunge sus se intoarce si se pune pe burta normal cu capul in sus si asa isi da drumul singurel.Deci merita investitia din plin,atat ca nu mai poti nici intoarce capul ca numai te miri ce face.Am noroc totusi cu Diana cea vigilenta care zbiara si cand nu e musai "mamiiiiii !!!" Aseara de exemplu Tudor era in patut ,Diana si ea cu el in camera si numai ce striga ca Tudor e in patul mare ... s-a aplecat peste marginea patutului si s-a lasat sa cada in patul mare Si de-acolo coboara lejer si pe jos normal.Dianei i-am scos patutul la un an jumate special sa nu zboare din el,ca nu era mai breaza nici ea dar vad ca Tudor numai ce-a implinit un an si deja e pericol public Cred ca in curand mai bine ii las libera iesirea printre zabrele decat sa coboare asa "artistic" !
FLAVIA n-ai mai vorbit cu sotul Cristinei?
Eu am ceva vesti de la Cluj,dar nu-s finalizate,adica au iesit doar rezultatele la microscop,nu si la imunohistochimie.Rezidentul medicului mi-a zis ca e rezultatul "foarte bun" ca e atins doar un ganglion din cei 16 scosi (la asta ma asteptam ca se vazuse si la eco usor crescut).Sa vedem insa daca nu se mai coloreaza si altii la imunohistochimie.Din ce am citit eu pe net pe site-uri straine, ce iese pozitiv la imunohistochimia aia (cum mi-a iesit la ganglionul santinela) sunt celule tumorale izolate,care nu se considerau micrometastaze si nici nu se stadializa ca gradul III , ci gradul II,acum se tot contrazic pe tema asta si de anul asta sau viitor cred ca se vor incadra la grad III.O sa il mai intreb eu si pe doctor ce si cum,cand vine din concediu.Oricum daca nu iesea chiar nimic era mai "artistic",se chema ca m-au re-operat de pomana Daca ar ramane asa, e totusi bine,ca la stadializare procentele de supravietuire la 10 ani sunt aproape identice ca si cand nu ar fi iesit nimic pozitiv la ganglioni,adica 63 %.Doar la 5 ani difera mai mult 79% respectiv 70% procente.Mai ramane sa ma si fortez sa ma incadrez in partea pozitiva a statisticilor