Aradence DC - (148) - Alaturi de Cristina Rubi
Raspunsuri - Pagina 10
alinamoro spune:
Salutare!
Ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere ieri. (pt. fetele care nu stiu, Adelina s-a sarbatorit ieri impreuna cu Bogdi )
Am primit multe cadouri frumoase, hainute, jocuri...Adelina s-a culcat dupa 12 azinoapte.
Nici n-am vazut pozele ca aseara Calin a dat aparatul unui prieten si numai dupa masa il primim inapoi.
Flavia, poate le descarci tu. Sunt curioasa sa vad poza cu Ade si Bogdi, aia cum il pupa.
La multi ani Bogdi! (inca o data)
Sa fii sanatos si sa ai parte de multe bucurii!
Am gasit ieri o poza pe hi5 cu CristinaR din spital, aici.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Oare au aprobat adminii cazul Cristinei? azi am tot intrat la "ajutor umanitar" sa vad daca e deschis vreun subiect legat de Cristina si nimic
Mama Doamne ce putoare am fost azi De nu stiu cand nu am mai avut o zi asa libera si linistita...inafara de mancare nu am facut nimic, am zacut ca scrofita in pat
Claudia si Raul-Andrei
http://www.gheorghe-filipciuc.ro/
Claudelu spune:
Bogdi
Claudia si Raul-Andrei
http://www.gheorghe-filipciuc.ro/
pufymic spune:
Bogdi!
Moni ai PM.
Fetelor vroiam sa va zic daca stiti mamici cu bebici mici care le dau la acestia lapte Milumil eu am Milumil 2 si 3 .
monica70 spune:
LA MULTI ANI BOGDI!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
flavia ramona spune:
Multumim de urari!
Alina, pozele alea is pe aparatul vostru . Si eu abia astept sa le vad. Ale mele se incarca greu, dar le veti gasi candva pe toate aici. Is foarte multe si se incarca groaznic de greu.
monica70 spune:
Ioana eu ii dau lui Tudor Milumil 3 inca.Voiam sa incep de la un an cu laptele de vaca,dar am tot amanat ca am zis sa treaca caldura intai,ca ii voi lua din piata de la o tanti din Gai de la care luam demult.A cam trecut acum caldura,dar saptamana asta iar am mai cumparat o cutie de lapte praf.Comoditatea De ce, ai mai mult ramas? Ti-am scris si io pm daca tot te-am prins in zona,dar te sun io maine pentru scaunul ala si vorbim eventual si de lapte atunci.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Melania 14 spune:
La multi ani Bogdi! sa cresti mare ,sanatos si voios!Flavia sa-ti traiasca feciorasul!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Claudelu spune:
ce faine's pozele ...sper ca nu le pui pe toate ...faci o selectie....sper
Claudia si Raul-Andrei
flavia ramona spune:
Multumim, multumim.
Clau, depinde cat platesti sa fac selectia aia .
Foarte greu a adormit Bogdi. Ma duc si io la dus si apoi in pat ca daca maine incepem gradi incepem si trezirea la 7 si nu la 8 cum m-am obisnuit in vacanta.