Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si ma rog, de ce nu vrea?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Cami, serviciul ar fi trebuit sa-l reincep pe 19 octombrie, insa incep cu doua saptamani de vacanta ... asa ca ma intorc efectiv la lucru abia pe 1 noiembrie. Daca oi mai avea unde, ca s-au tot restructurat departamentele la noi; inainte sa intru in concediu de maternitate au dat afara cativa directori si coordonatori, in plus au taiat toate pozitiile cu contracte limitate

Dar chiar asa, Cami, ce s-a intamplat cu soacra de nu mai poate sta cu Flavius? Ma gandesc ca poate are ceva probleme de rezolvat, ea ce v-a spus?

Avem si noi doua noutati: a aparut primul dintisor (pe pipaite, ca nu se vede prea bine... aaaa, si fie-mea a fost extraordinara in seara asta! Daca nu am vazut bine are-nu are dinte, i-am atins gingia cu degetul ca sa ma asigur ca nu e o parere. Cateva minute mai tarziu, Sophia se suie pe mine si-si repede mana in gura mea sa-mi atinga si ea dintii, si i-a pipait foarte concentrat, chiar incruntat, cateva minute. Hmmm... tare sunt curioasa, oare ce o fi fost in capsorul ei atunci?)

A doua noutate e ca a zis si Sophia pentru prima data foarte clar "ma-ma", doar ca m-a chemat asa plangand si silabisind cu mare of...

Gata, va , merg la treaba ca ma asteapta copiii sa-i pregatesc pentru somn. O zi buna, fetelor!

_

Bucataria lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Astazi dau eu cafeaua .Poftiti, e calda si aromata
Camy - da, intradevar e rau tare ca vrei sa faci ceva si nu ai cu cine il lasa pe Flavius...sper sa gasesti o solutie si sa nu fii nevoita sa renunti la ceea ce vrei sa inveti . Dar mama ta de ce nu mai poate sta ?...sau nu se poate intoarce ?

Eu ieri am avut o zi supeeer Am fost plecati toata ziua prin oras,dar nu a fost planificat dinainte nimic,totul a venit de la sine... doar atunci e mai fain ...Am plecat initial la un moll,dar pe jos,sa facem si o plimbare (ziceam noi ) Am zis ca va dura vreo 2 ore( caci aveam de facut curatenie,bla,bla,bla ) si sa nu stam prea mult...am ajuns acasa dupa 5 ore Dar a fost f fain, am facut si cumparaturi ( adica si pt mine ),ca asta este cam rar, ca tot timpul ma las pe ultimul loc,sau ajung sa-mi iau ceva atunci cand chiar imi trebuie , nu doar asa ca am vazut ceva , imi place si mi-am luat Ei bine ieri nu am mai facut asa,chiar am vrut sa merg si sa-mi iau ceva,ceva ce vreau eu...bineinteles si chilotei...am o problema cu chiloteii si sutienele ...cumpar in disperaradaca merg la cumparaturi si nu-mi iau macar o pereche de chilotei...e naspa
Razvan ieri a fost la bunica si noi am ramas doar cu Stefanut. Stefanut a fost foarte cuminte, neasteptat de cuminte ,la cate ore am umblat noi prin oras dute-vino Am venit acasa,am plecat iar si tot asa pana la ora 20 Si aseara am avut parte de o cina la lumina lumanarilor ( pregatita de sot ), care s-a lungiiiit pana pe la ora 0,30 - 1.
In alta ordine de idei,avem si noi progrese cu Stefanut...in patut sta doar in picioare ...de cateva zile si mai nou a inceput sa mearga tinandu-se de laterale
Oaaa,dar m-am lungit nu gluma ...
O zi buna tuturor !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

soacra nu vine sa stea cu Flavius..pt ac nu vrea.... nu ca nu poate... E SCORPIE!!! se-aia!!
Mama nu poate ca e legata de tata (tata e un tiran...si lui mama ii e frica de el ca altfel ea ar veni) si uite asa....

ne gandim sa angajam bona..dar sa vedem ce preturi se practica in bv...ca daca e 1200 ron...nu am de unde

Allexa spune-i politistului ca e super tare!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Mai leneviti mult ?Haideti ca este gata cafeaua
In dimineata asta Stefanut ne-a trezit la 6,30,cred ca de acum isi intra in normal ( de cand am fost in concediu si-am umblat hai-hui toata ziua, saracutul ...nu se mai satura de somn,cred,ca se trezea in jur de ora 8 dimineata...acum a inceput sa se trezeasca iar la 6...asa ca in dimineata asta daca tot nu am mai putut sa dorm l-am luat din camera,ca facea galagie, il apucase conversatia si am plecat la bucatarie si am inceput sa fac curatenie ca si asa era jale la ce era pe acolo...asa ca am sters aragazul,am spalat ceva vase si...i-am facut cafeaua sotului ( de obicei si-o face el,eu nu beau cafea...decat cu voi...virtual ) Deci daca am facut pt el,am facut si pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza, fetele

Vin si eu cu vesti:
1. Pana la urma a trebuit sa-i dam antibiotic lui Vlad, ca s-a dovedit a fi o infectie la burtica - da acu e bine
2. Avem si noi un dintisor (tot pe pipaite)
3. Ieri am fost in parc si am mers in ham, netinut de manute ... cand merge il sustin cu hamul... cand sta pe loc, sta singur, fara sa-l sustin deloc
4. De cand s-a imbolnavit (joi) - doarme toata noaptea, nu s-a mai trezit deloc
5. Andi s-a indragostit lulea de fata unei colege de-a mea... daca-l vedeti cum se "gateste" sa iasa in parc... cu camasa, la costum... zici ca merge la teatru, nu la "tavaleala"

Gata, mai lucrez si revin

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Cine da o cafea buna azi? ca ma inscriu

Camy imi pare rau ca ai asa o soacra.offf de nu ar mai exista astfel de femei rele ce bine ne-ar fi.Cristi ce zice de ea?

Laura ce figura e Sophia, draga de ea iti dai seama ce descoperire facuse ea , sa simta atatia dinti.

Alexxa te invidiez zau asa, auzi cina la lumina lumanarilor.Pai noi in ultima vreme folosim lumanari cand ramanem fara curent.

Bussymummy am citit povestea lui Vladut si am ramas impresionata ce luptator e piticul.Pupam si pe Andy sa dea bine asa gatit in fata iubitei.

MY lady totu bine?

Adriana stai linistita ca fiu-miu are numai 7,900 kg deci e cel mai slabanog din zona.

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele ce mai faceti eu intru mai greu acu pana pleaca cutra de soacramea ca e cu ochi pe mine ca pe butelieluaoar naiba cami sa punem soacrele noastre sa se ia de mana si sa le dam pe garla poate suntem mai linistite dar cresa dc nu incerci pt flavius?????
poop ne auzim mai incolo

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Neatza la pranz fetele! Gata concediul lung.Am fost plecati mai tot timpul si nu am mai avut timp de net.Suntem bine cu totii si sper ca si voi la fel,n-am apucat sa citesc nimic din urma,dar de azi bag recuperare intensa.Sofia a facut acum 3 zile 9 lunite,mai are un pic si merge la gradi ca mami se intoarce la servici.Pupacim toate mamicile si toti bebelasii.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput