Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)
Raspunsuri - Pagina 11
getik1 spune:
ce facetii fete eu una sunt rupta de oboseala dupa ziua de azi am vbagat ca berila ma duc sa pap si eu ceva si sa imi fac o bine meritata baie ne auzim dimineata la o
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
vias spune:
nu mai stiu ce voiam sa spun ..acum am terminat de calcat, ma duc si eu la somnic...sper ca toate dormiti linistite acum cu bebelusii!
Noapte buna!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
eu am spus noapte buna, eu spun si buna dimineata....
am pregatit , dar banuiesc ca o beti linistite alaturi de sotii vostrii....
ma pregatesc de curatenie..ca am renuntat la gandurile de plecat in C de Arges....Cris azi lucreaza pana diseara...iar eu luni la servici..asa ca...stam acasa...dar nu stiu ce vom face de luni..adica stiu, vine soacra la noi sa stea cu Flavius...offffffffff..grele
Un we frumos va doresc!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
getik1 spune:
neata eu ma bag la o ary a dormit dar sa ma trezesc si eu mai bine camy bafta multa ce sa iti urez ca soacrele sunt poame acre
getik mamika de
Laura B spune:
Buna dimineata, fetelor!
Azi am avut o zi lunga... am sortat, spalat inca o data,si pus in cutii pe marimi si categorii mare parte din hainutele bune ramase de la Diana si, mai nou, de la Sophia.
Sunt rupta de oboseala dar cea mica nu ma lasa inca sa dorm- e foarte activa in patutul ei, slava Domnului ca nu plange sa o iau in patul mare.
La noi a inceput un weekend lung (luni e liber), dar marti incep scolile- deci de saptamana viitoare gata cu boieria de dimineata! Ne vom scula cu totii devreme ca sa o pregatim pe Diana.
_
Bucataria lui mami
vias spune:
as face si eu omleta cu spanac...dar de unde iau eu acum pe vremea asta spanac?????
Laura deci pana aici ti-a fost cu odihna.....servicul cand il incepi?????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
getik1 spune:
cami in kaunfland deobicei se gasesc alimente proaspete tot anu si acolo cred ca gasesti spanac proaspat
laura asta e ttebuia sa vina si vremea asta nu?? tinete tare ca pana la urmatoarea vacanta mai e mult
poopikkkkk
getik mamika de
vias spune:
i-am facut si eu omleta puiului, dar pt ca nu am avut spanac, am pus cascaval, si am fiert broccoli si dovlecel(cate putin) am pasat cu furculita...si pe tigaie de teflon am facut omleta...a papat foarte bine!!plus ca avea chiar un gust foarte fain! (nu am pus deloc sare)
Gata, am terminat curatenia, am facut si ...acum cred ca ma duc la ..profit de ultima zi cu mami aici...
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Fiti bune si treimiteti si la fata adresa si parola de la contul comun.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
Roxy ai Pm cu parola si adresa noua!
eu am muuuuuuuuuulti pe capul meu... tocmai am aflat ca rautatea de soacramea nu vrea sa vina sa stea cu Flavius...sincer sunt cam disperata ca nu stiu ce sa fac..
Am vb cu o prietena..luni si marti poate sa stea cu Fla 2-3 ore..dar pe urma...ce fac???????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE