Fulgusorii de nov.dec 2009 (*81)
Raspunsuri - Pagina 10
getik1 spune:
gaby sunt superbi imi vine sa i pap pe picii
camy bafta la lucru ca ai nevoie
va poop si ma bag la nani sa apuc si eu vreo ora doua inainte de concertu lu ary
poop vb dimineata la cafea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
My_Lady0091 spune:
LA MULTE LUNITZE...Andreas Georgian de cryss-oana
LA MULTE LUNITE...Sofia Cristiana de MadalinaT
...sa cresteti mari..frumosi si sanatosi!!!!!!!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Neatza
Camy, multa bafta. Da ce lucrezi tu, doamna?
Vlad e mai bine, nu a mai facut febra... Si am gasit si o parte buna a imbolnavirii lui - a fost nevoie de o enteroviroza urata ca sa inceapa sa mi se scoale noaptea... si stiti ce?... a fost nevoie de alta (nu asa urata) ca sa nu se mai scoale... de 2 nopti, de cand e bolnav, doarme de la 8.30 la 6
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
vias spune:
lucrez intr-un centru de arhitectura o sa va spun odata povestea, cand nu voi fi asa pe picior de plecare...
v-am pupat! am plecat!
las ..ok????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
'neatzzzzzzzzza....
m pus poze noi in albumul( privat acum) de pe contul comun...
am vazut "mucosii" gabitzei din contul corelat cu al nostru..
dar nush al cui e celalalt cont..alexandra.diana.serban
sa aveti o zi buna...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
neata fete vreau si eu nu ca cea de ieri dar o sa fie ary nu sa mai trezit urland dar sa mai trezit odata este mai bine nu a mai urlat asa rau.
poopik mai vb ca ma duc sa adun rosile din gradina sa fac bulion si niste rosi la borcan ca de am muncit o vara sa nu vina scorpia de soacramea sa mi le adune
va poop si ne mai auzim spre pranz
a la multi ani fulgusorilor dev aziiiiiii
getik mamika de
allexa06 spune:
Salutare !Am venit si eu la cafea,cam tarziu...dar am venit
Aseara am fost la dr cu strumful,are 9,300 kg este totul in regula, faptul ca nu prea papa...dam vina pe dintisori,caci trebuie sa sparga...Si de acum mai introducem alimente noi , adica ficatelul si carnita de vita ,in rest papam la fel ca pana acum
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
vias spune:
gata...m-am intors...ma doare spatele de moooooooooor
mai..ce sa zic..la servici e ok.si stau fara grija ca e mama acasa si sta cu Flavius..dar sincer va spun ca nu stiu ce fac de luni...
Cu serviciul...sotul meu lucreaza cu un arhitect foarte bun...
Si Cris a vb cu arhitectul daca poate sa ma ia la el, ca sa mai invat si eu... si el a zis ok..
El imi da de lucru, eu lucrez mai incet decat ceilalti..ca sunt abia la inceput...si nu-s platita! Cumva..merg acolo ca sa invat!
Sotul spera sa raman la el...angajata..der nu stiu...vom vedea...pe parcurs
Felicitri Allexa pt bilantul bun al baiatului!
Getik1 fain ca ai rosii de curte...ce-mi plac.....ca nu sunt pe langa tine..ca veneam..la o rosie... Mie imi plac tare mult...si noi avem o gradina mica de legume la firma sotului..dar nu poate sa aiba asa grija de ea...si stiu ca rosiile sunt mai pretentioase asa...anul asta s-au manat toate
daca imi mai aduc aminte parola...intru sa vad pozele
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
getik1 spune:
camy am rosii ecologice ca daca nu am avut bani s aiau ceva sa les tropesc au ramas asa nestropite asa ca vrei nu vrei sunt ecologice ti as trimite prin posta dara pana ajung la u se fac direct bulion asa ca poate la anu daca venim noi la munte
getik mamika de
vias spune:
gata...am gasit parola...am vazut poze cu copilasi extraordinari de frumosi!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE