pls help

pls help | Autor: simonaika25

Link direct la acest mesaj

buna fetelor..sunt nou pe forum si am si eu cateva nelamuri legate de sarcina mea.Nu mai stiu knd am avut ultima menstra..In data de 23 ian 2010 am fost la un ecograf,si i-am cerut poza cu bb..pe poza knad am ajuns acasa am vaz ca scria ca la data resp aveam 6 saptamani si 2 zile..nu stiu cat de precise sunt datele astea,doar stiu k ma intrebat dc knd am avut ultima menstra,iar cum nu stiam i-am zis ca pe la jumatea luni dec..mi-am calculat inpoi de la aceea data de la 23 ian si mi-a dat ultima menstra pe 12 dec..nu stiu daca am calculat bn,dar cu aproximatie acu are trebiu sa am 37 saptamani...knd merg la dc la control si ma intreaba ultima menstrutie raspunsul meu e 12 dec..sunt asa de confuza pt ca nu stiu exact cate sapt am..la eco mi-a zis ca bb e bn e intoarsa si tare jucausa...sumt asa de confuza pt nu stiu cate sapt am exact,cat mai am pana nasc.. pls help

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna,

Cred ca ar tb sa fi sincera cu dr ginecolog si sa ii spui ca nu sti data UM. Sigur daca vei intreba medicul cate sapt de sarcina ai, o sa primesti un raspuns mai bun decat unul primit pe forum

Iti urez nastere usoara si un bebe sanatos!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna Simona, hai si pe la Odiseea de sept-oct 2010, probabil ca o sa nasti in septembrie si te incadrezi la fix. Acolo poti schimba pareri, informatii cu fete care nasc cam in aceeasi perioada ca si tine.

Madutza, sarcina usoara si bb sanatos.

Andreea, cu (AMR 8 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaika25 spune:

pe 1 am programare la dr..sunt asa de nerabdatoare pana pe 1 ufff..deabia astept sa vad ce zice knd vine bebika mea pe lume..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Madutza, sarcina usoara si bb sanatos.

Andreea, cu (AMR 8 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Multumesc frumos! Si tie iti urez nastere usoara si un bebic sanatos!

simonaika, bafta la dr

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

la ecograf iti arata o varsta biometrica(indicata de calculele ecografului cu privire la varsta bebelului)si una cronologica(indicata de catre data UM).Daca cele doua coincid,este cu atat mai bine,dar daca in cazul tau nu sti data exacta te poti lua dupa varsta biometrica pentru a afla nr de saptamani

25+

Mergi la inceput

buna fetelor...ce mai faceti? vreau sa va zic ca aseara pe la 12 m-au luat niste dureri de spate care se terminau in burta coborand spre picioare,am stat linistita in pat incercad sa adorm..ei na k nu am reusit.au fost tot mai puternice.. erau cam din 15 min in 15 min intr-un final am reusit sa adorm nu stiu cum...iar dimineata knd m-am trezit nu ma mai durut nimic .sa fi fost contracti..? oare.....mi-a venoit soroco? acu stau linistita in pat si le astept pe urmatoare dar nimik...voi ce credeti urmeza altele..?

Mergi la inceput

buna gagici...am fost azi la dr si ma programat dumica la sp sa-mi provoace sarcina...cum e mai dureroasa decat o nastere normala? mi-e asa de frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonaika25

buna gagici...am fost azi la dr si ma programat dumica la sp sa-mi provoace sarcina...cum e mai dureroasa decat o nastere normala? mi-e asa de frica

Salut, iti urez nastere usoara ca mai ai putin! Vorbeste cu medicul tau sa aranjeze o anestezie ca sa-ti fie mai usor. Eu prefer o nastere declansata natural decat una provocata. La prima sarcina mi s-a rupt apa si nu aveam contractii deloc asa ca mi-au provocat nasterea cu oxitocina. Nu a fost tocmai placut, dar nu vreau sa te sperii.

L-ai intrebat pe dr. tau de ce vrea sa iti provoace nasterea? Ai depasit termenul? Sunt probleme cu bebe? Sau vrea sa fie sigur ca nasti cand e el de garda?

Una peste alta, poate iti pun epidurala si va fi nasterea ok Mult curaj si un bebe sanatos iti doresc!

Victoria, mami de Anna Sofia, 28+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

luni seara m-au luat contractile am avut niste dureri groaznice pana pe la 4 dimi ce am reusit sa adorm...marti am fost la dr si mi-a zis ca mi-e colul deschis si foarte moale iar dumica e el de garda si sa merg dumineca dimi la sp daca nu ma mai ia nici o durere pana atunci..sper ca bb meu sa fie bn..in schimb eu am devenit foarte agitata.nu mai am stare knd stiu k dumica sar putea sa devin mamaica...vineri a-si avea 39 saptamani nu e prea devreme pt ca bb sa vina pe lume...poop la voi

Mergi la inceput