Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Alexandra, Alexandru....multa sanatate si fericire

M-am cantarit ieri si am 59 kg..Si am plecat in sarcina cu 60.....sper sa mai scad...idealul meu in viata (e femia cu mustata) e un 56-57

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Felicitari!!!!
Cand o sa ajung si eu la performanta asta o sa fac o mare cinste.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Simpli, drum bun, sa ne-auzim cu bine!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
sper sa fie totul ok,sa nu apara evenimente nedorite

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ne mai tineti minte?
Ne-am intors din meleaguri straine, nu am avut timp sa recuperez, dar am intrat degraba ptr ca mi-era dor de voi! !!!!

Am citit numai capitolul asta si sincer va zic ca nu am timp sa recuperez nimic nimic asa ca daca ma primiti bine, daca nu eu tot va bat la cap .

Eu vreau sa vad o delfinitzaaaa! eu vin joi sau vineri numai sa fie in timpul zilei, pana in 18 asa....

La noi e nebunie...treb sa ma reobisnuiesc cu casa...sa desfac bagajele, spalat, organizat si aranjat cadourile primite la botez pe care le-a carat taica-su weekend de weekend cand se intorcea din vizitele in Grecia.

Yannis e bine abia astept sa merg cu el la dr ca mie mi se pare mare mare, dar cand am ajuns acasa primu lucru a fost sa il cantaresc si pare ca intr-o luna jumate a luat numai 4-500g....sa vedem ce zice dr...

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
WB SI SPOR LA TREABA,mai ales desfacutul/aranjatul cadourilor,pt mine aia e o placere

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. "

Mergi la inceput

Azi se sarbatoreste numele de Alexandru?waw..nu am stiut....deci,in primul rand cu dedicatie speciala de la Ariana pt Alex(ginerica al meu)multi,dar multi si

Si pentru ceilalti pufuleti,fratiori/surioare de pufuleti,mamici sau tatici

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Hello
Sorry ca n-am mai intrat zilele astea. Sunt extrem de ocupata cu pregatitul lucrusoarelor pt cresa, pt gradi, pt serviciul lui mami, cu aranjatul prin casa dupa bunicul, care ne ajuta cu rafturi, sertare, gauri si alte chestii tehnice, cu petrecutul ultimelor zile linistite cu copiii.
Azi l-am dus pe pitic la cresa, 2 ore. Inutil sa va zic ca nu m-am putut dezlipi de gradi si am batut carare pe o raza de 200m, dar, evident ca nu m-au chemat, ca nu au avut nevoie de mine. Au fost super dragute si mi-au zis ca o sa-l cheme pe andu sa stea un pic cu el, ca e mai usor asa...
Cand am intrat dupa el, papa a doua farfurie de supita, vesel si bine dispus. Si a si dormit un pic in timpul asta. Sunt un pic mai linistita ca nu l-am gasit plangand. Maine sta mai mult, iar de miercuri...program intreg.
VA multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati tinut pumnii (nu nominalizez sa nu uit pe cineva). Ne-a ajutat mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

eu doar sper sa nu ajung la reproshuri, ca asta urasc la oricine: "pentru ce m-am chinuit, eu, mama? pentru cine muncesc eu, mama, etc?. . daca fac vreodata asta, shoot me..

trimit, ca devin...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Si eu sper sa nu devin o mamica care reproseaza ceva de genul,ca ceea ce mie nu imi place frumos ar fi nici sa nu fac....

din pacate in meseria asta de mamica ne trebuie mult RABDACOL cu cei mici dar si cu ceilalti,cris ca rezisti eroic provocarilor micutei Ana si Ema(ca maine poimaine si ea cere drepturi),cred ca nu e usor....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata! Am reusit sa va fac o vizita. De fapt, le-am lasat pe toate balta sa va salut...
Noi suntem bine. Nici n-am terminat bine curatenia, ca tati m-a aprovizionat cu prune si mere (cate un sac!) sa-i pregatesc copilului provizii pentru toamna-iarna. Abia terminasem cu piersicile si caisele... Si urmeaza zarzavatul de ciorba si pachetele de vinete si ardei pentru congelator... Omul meu nu e sanatos! Cara cu sacii (si abia se indura sa le dea cate o sacosa maica-mii sai soacra-mii, ca daca nu ne ajunge?).
Copilul meu e OK, mananca bine, ieri i-am facut mancare de conopida cu broccoli si pui, a lins-o (desi mie nu mi-a placut). Lapte bea cam 3 biberoane pe zi a cate 150 ml. Branzica si iaurt, fructe, s-a facut o grasana... Am cam renuntat la cereale si biscuiti ca mi-e cam teama sa nu ia proportii. Joi mergem la doctor si vedem ce si cum. Oricum trebuie sa repetam analizele pentru infectia urinara.
Eu de miercuri incep serviciul si am un nod in stomac. Pana acum eram foarte linistita si sigura ca tati o sa se descurce, dar incep sa am emotii... Daca va mai intalniti in cursul saptamanii vin si eu... daca nu ma renegati, ca la cat de activa am fost in ultima vreme...
Miremia, multumesc mult de invitatie si mesaj. Esti superdraguta, ca intotdeauna...
Azi si maine sunt acasa, o sa stau mai mult cu voi, dar nu am timp sa recuperez din urma...
Waw,gospodina....ai timp sa le faci pe toate?te lasa Cristinuta?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Se joaca singurica in patutul ei sau o iau cu mine in bucatarie si sta in scaunul de masa. Cand sotul e acasa e mai usor ca sta el cu ea.
asta e bine,te ajuta de cand e mica...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor!

Nu v-am mai citit inainte de concediu!! S-au umplut ceva capitole si nu cred ca am sa recuperez. Dar sper ca sunt toate pline numai cu vesti bune si cu povesti despre noile performante ale pufuletilor.

Noi am fost la mare 1 sapt. Ne-am intalnit cu Bobitza si am incercat sa o cucerim. Este drept ca mai intorceam capul si dupa altele si eram cu gura pana la urechi, dar ea a fost principala .
In general am fost cuminte, dar a iesit al doilea dinte si am cam marait printre rastete. Marea l-a cam obosit si tragea repede la somn si mai cu scandal, iar dintii astia sunt de belea. Oricum, la final a racit, am plecat de la mare direct la Medicover mi-a fost frica sa nu fie ceva serios (caci tati a avut febra 38). Am scapat ieftin, cu cativa mucisiori prelinsi pe nasuc si putin rosu in gat. Cam in 2-3 zile s-a dus. Si s-a dus la mama (ultima frontiera din familie) care acum tuseste de nu mai poate.

Dupa care am plecat la tara mai la munte. Si de, mediu natural nepracticabil pentru un carutz de oras. Asa ca am plimbat un Tudorel cand marait de dintzi cand plictisit de stat in carut, cand obosit in brate ( 9 kile si ceva) pe coaste de deal si munte de a obosit si mai tare. Zdruncinatura cu carutzul pe teren accidentat face rau la dispozitie caci Tudor dupa aceea tragea la somn agitat. Asa ca am plecat si cu masina pe la asfalt spre Horezu si mai departe ca sa adormim chuitorul tiran.

De la mare, Tudorel buturel a luat obiceiul sa planga tare dupa baie si sa vrea la somn repede cum se intuneca afara. Nu plangea cu asa nerv nici cand era mic-mic. Cred ca plimbarea si caninii care ies l-au cam ajuns.

Am ratat ziua de 7 luni pe DC. N-am avut cum sa intru pe net si sa facem cinste dar dam acum de baut. .
La 7 luni vorbim tot timpul, scoatem sunete multe si noi si ne plac asa ca le exersam cat mai mult si cat mai tare ca sa ma auda toata lumea (super mai ales dimineata ). Nu prea stam in funduletz ca atarna burta si nici nu avem rabdare, vrem sa plecam din loc si nu reusim decat sa venim in nas. Asa ca ne enervam si vrem in bratze ca sa putem cerceta cat mai multe. De cand cu plimbarile astea ni s-a deschis apetitul de a vedea, pipai si trage de orice (Intro seara era sa ne ia fatza de masa cu tot ce era pe ea ).

Revenim cu poze dupa ce le descarcam.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Hello
Sorry ca n-am mai intrat zilele astea. Sunt extrem de ocupata cu pregatitul lucrusoarelor pt cresa, pt gradi, pt serviciul lui mami, cu aranjatul prin casa dupa bunicul, care ne ajuta cu rafturi, sertare, gauri si alte chestii tehnice, cu petrecutul ultimelor zile linistite cu copiii.
Azi l-am dus pe pitic la cresa, 2 ore. Inutil sa va zic ca nu m-am putut dezlipi de gradi si am batut carare pe o raza de 200m, dar, evident ca nu m-au chemat, ca nu au avut nevoie de mine. Au fost super dragute si mi-au zis ca o sa-l cheme pe andu sa stea un pic cu el, ca e mai usor asa...
Cand am intrat dupa el, papa a doua farfurie de supita, vesel si bine dispus. Si a si dormit un pic in timpul asta. Sunt un pic mai linistita ca nu l-am gasit plangand. Maine sta mai mult, iar de miercuri...program intreg.
VA multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati tinut pumnii (nu nominalizez sa nu uit pe cineva). Ne-a ajutat mult!
ma bucur ca a fost ok,si pt Lucas si pt tine,te duci mai linistita la servici,poate ca o sa ii placa la cresa....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Alexandrelor si Alexutzilor de astazi.

Tutuor care s-au sarbatorit si pe care i-am ratat.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput