Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata! Am reusit sa va fac o vizita. De fapt, le-am lasat pe toate balta sa va salut...
Noi suntem bine. Nici n-am terminat bine curatenia, ca tati m-a aprovizionat cu prune si mere (cate un sac!) sa-i pregatesc copilului provizii pentru toamna-iarna. Abia terminasem cu piersicile si caisele... Si urmeaza zarzavatul de ciorba si pachetele de vinete si ardei pentru congelator... Omul meu nu e sanatos! Cara cu sacii (si abia se indura sa le dea cate o sacosa maica-mii sai soacra-mii, ca daca nu ne ajunge?).
Copilul meu e OK, mananca bine, ieri i-am facut mancare de conopida cu broccoli si pui, a lins-o (desi mie nu mi-a placut). Lapte bea cam 3 biberoane pe zi a cate 150 ml. Branzica si iaurt, fructe, s-a facut o grasana... Am cam renuntat la cereale si biscuiti ca mi-e cam teama sa nu ia proportii. Joi mergem la doctor si vedem ce si cum. Oricum trebuie sa repetam analizele pentru infectia urinara.
Eu de miercuri incep serviciul si am un nod in stomac. Pana acum eram foarte linistita si sigura ca tati o sa se descurce, dar incep sa am emotii... Daca va mai intalniti in cursul saptamanii vin si eu... daca nu ma renegati, ca la cat de activa am fost in ultima vreme...
Miremia, multumesc mult de invitatie si mesaj. Esti superdraguta, ca intotdeauna...
Azi si maine sunt acasa, o sa stau mai mult cu voi, dar nu am timp sa recuperez din urma...
Waw,gospodina....ai timp sa le faci pe toate?te lasa Cristinuta?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Se joaca singurica in patutul ei sau o iau cu mine in bucatarie si sta in scaunul de masa. Cand sotul e acasa e mai usor ca sta el cu ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Cuscra,harnicuta !Ce bine ca e papacioasa Cristi Fiu-mio e un mofturos

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Cuscrisoara, fi-mea e mai din topor, mananca "moldoveneste", ca Jiji. Daca il obisnuiesti pe Sumudica cu delicatese si nu i-o placea tocana sau ciorba de fasole ce ne facem?
E o cacofonie acolo, scuze!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia
[

Mandruta harnicuto! Eu nu prea le am cu pusul pt iarna (sunt mai greiere asa ), o sa pun doar pungute cu legume pt fetita.

Si pt ca nu am primit niciun raspuns la propunerea facuta,o repet:
Doriti o intalnire in IOR joi sau vineri?

Mirela si [b]Mara Ioana
(ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Nu-mi facusem planuri sa fac atatea, dar daca mi le-a adus...
Vreau intalnire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua

Se pare ca pe noi ne-ati cam uitat . Si eu Alexandra .
Am intrat sa urez si eu pufuletilor cu nume de Alexandru si Alexandra LMA pt nume.
La fel si mamicilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
LML pufuletilor pe care i-am ratat.
Noi am fost plecati la buni.
Au fost zilele orasului asa ca am profitat si am iesit si noi la concert(ca in vremea studentiei)
Teo a fost si el un pic de la 8 pana la 9 si apoi l-am dus acasa sa stea cu buni.
Am vazut in concert Fly Project, Alxendra Ungureanu si Impact.
Ne-au placut.
Mai ales Fly Project.
Nu mai fusesem de mult la un concert.
Teo vorbeste non stop.
Da-da, Na-na, ta-ta, Ta-na, da-ta.

E dulce foc.
Inca nu am recuperat asa ca ma intorc la capitolul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

aaaa
Am uitat sa va zic
Teo mi-a zis azi ca ma iubeste.
Indirect evident.
Se tot baga in sufletul meu si eu l-am intrebat:"Teo tu o iubesti pe mama?" Si el a zis:"Da"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua

Se pare ca pe noi ne-ati cam uitat . Si eu Alexandra .
Am intrat sa urez si eu pufuletilor cu nume de Alexandru si Alexandra LMA pt nume.
La fel si mamicilor !

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

LMA alecsa! Cu scuzele de rigoare.

Am bagat "alex" la cautari si numele tau nu a aparut, deci fara intentie omisiunea.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

sarbatoritilor de azi!
Nu mai nominalizez, va doresc tuturor sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

LMA Alexandra si Alexandru!

Multumesc de raspunsuri.

Lorex asa zice si mama, ca feciorul meu se crede mare si nu mai are nevoie de laptic Barbatelulul mamei dulce

Plateea . Cred ca amandoua suntem mama locca...Pup si eu pastaiutza milkaholica

Cris D, piticul are intre 2 si 4 mese diversificate. Adica are 2 mese inlocuite complet si inca 1-2 (in functie de cheful piticului) de lapte cu cereale. Deci nu ar fi asa rau 400 ml....

Larisel cam asa bea si al meu. 150 ml pe la 17:00 (asta e dupa chef cu sau fara cereale), 150ml seara (cu cereale) si pe la 5-6 dimineata inca 100-120 ml.

Vikinga bibe accepta cu apa sau ceai , altceva nu am incercat sa ii dau. Tetinele nu i le-am modificat, de cand s-a nascut bea cu tetine TT initial nr.1 apoi de pe la 5 luni am trecut pe nr.3. Iaurt voi incepe sa ii dau de maine. Branzica nu am unde sa ii fac acum. Cand ne vom intoarce acasa introducem si branzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Alexandra, Alexandru....multa sanatate si fericire

M-am cantarit ieri si am 59 kg..Si am plecat in sarcina cu 60.....sper sa mai scad...idealul meu in viata (e femia cu mustata) e un 56-57

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput