Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Hello Sorry ca n-am mai intrat zilele astea. Sunt extrem de ocupata cu pregatitul lucrusoarelor pt cresa, pt gradi, pt serviciul lui mami, cu aranjatul prin casa dupa bunicul, care ne ajuta cu rafturi, sertare, gauri si alte chestii tehnice, cu petrecutul ultimelor zile linistite cu copiii. Azi l-am dus pe pitic la cresa, 2 ore. Inutil sa va zic ca nu m-am putut dezlipi de gradi si am batut carare pe o raza de 200m, dar, evident ca nu m-au chemat, ca nu au avut nevoie de mine. Au fost super dragute si mi-au zis ca o sa-l cheme pe andu sa stea un pic cu el, ca e mai usor asa... Cand am intrat dupa el, papa a doua farfurie de supita, vesel si bine dispus. Si a si dormit un pic in timpul asta. Sunt un pic mai linistita ca nu l-am gasit plangand. Maine sta mai mult, iar de miercuri...program intreg. VA multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati tinut pumnii (nu nominalizez sa nu uit pe cineva). Ne-a ajutat mult! |
N-am citit din urma. Sa inteleg ca te intorci la servici si-l lasi la cresa? Ce sa zic, curaj gaina ca te tai. Te inteleg perfect. Stiu prin ce treci. Nu-i usor, dar nu pot sa te concolez decat spunandu-ti ca revederea dupa este mai dulce .
Am vazut PM de la tine si am incercat sa-ti raspund dar nu am decat optiunea de email, nu stiu unde a disparut ce de reply pt PM. Asa ca am trimis email. Eu sunt pentru la sondaj, daca mai este valabil.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Nu stiu cum sunteti voi, dar dupa 2 saptamani de stat cu Buturel non-stop, este asa de greu la serviciu cu toate prostiile pe cap. Si lui ii este greu cu bona. Aseara cand a vazut-o s-a uitat lung la ea.
Iar dimineata, m-am dus la el cand s-a trezit pe la 6 dupa care am plecat si mi-a zis bona ca a lasat buza mai sa planga. Ufff
varsta lui Tudor
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
N-am citit din urma. Sa inteleg ca te intorci la servici si-l lasi la cresa? Ce sa zic, curaj gaina ca te tai. Te inteleg perfect. Stiu prin ce treci. Nu-i usor, dar nu pot sa te concolez decat spunandu-ti ca revederea dupa este mai dulce . Am vazut PM de la tine si am incercat sa-ti raspund dar nu am decat optiunea de email, nu stiu unde a disparut ce de reply pt PM. Asa ca am trimis email. Eu sunt pentru la sondaj, daca mai este valabil. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Curajoasa am fost la frate-su ca l-am dus la cresa la 4 luni jumate Sunt fortata de guvernul asta de aici sa-l duc, ca am numai 4 luni de concediu platite, a cincea e fara plata, am mai pus concediul de odihna tot, plus 4 zile ramase de aanul trecut...si s-au terminat toate, toate zilele! Au intrat in sac de-a dreptul! Dar macar l-am adus la aproape 7 luni!
Sanatate si lui mami, sa nu mai tuseasca.
primit mail, raspund imediat.
tomaca spune:
lorex Bobitza are silueta de manechin. Se mentine in standarde.
bobitza mi-a facut 2 mari bucurii:
una aseara inainte de baie...s-a ridicat singura in fundulket dinpozitia de pe burta...de atunci nu s-a mairepetat darare tentative de mai demult..
si a doua: TAM-TAM-TAM
E PRIMA NOAPTE DIN VIATA EI IN CARE NU A AMANCAT NIMIC!!!!!!
tati nu-si mai revenea din shoc dimineatza :)))
a papat aseara la 8 si azi dim la 8
Bravo!!! Felicitari pentru performante si La mai multe nopti dormite 100%.
varsta lui Tudor
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui simplicity |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. "
[/quote]
Sper sa-i placa. e dragut ca au curte si ii scot mult afara, au 2 ingrijitore tinere la 8 copiluti, sta cu alti pui si il are si pe frate-su pe aproape...
Cred ca mi-a fost mie mult mai greu decat lui!
Drum bun si vacanta faina si mersi de citate. Imi place ideea!
tomaca spune:
Ma ilumineaza si pe mine cineva de ce nu mai pot trimite reply la PM? Nu am decat optiunea de de view profile si email. Ce i-am facut. Am incercar la options dar nimic.
Tks
varsta lui Tudor
oani_2002 spune:
LMA si si de la noi tuturor celor cu numele de Alexandru/Alexandra!!
alexuzzza - WB! Lasa recuperarea, spune numai cum a fost! ce mai face Yannis?
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Lillo LMA Alexandra si Alexandru! Multumesc de raspunsuri. Lorex asa zice si mama, ca feciorul meu se crede mare si nu mai are nevoie de laptic Barbatelulul mamei dulce Plateea . Cred ca amandoua suntem mama locca...Pup si eu pastaiutza milkaholica Cris D, piticul are intre 2 si 4 mese diversificate. Adica are 2 mese inlocuite complet si inca 1-2 (in functie de cheful piticului) de lapte cu cereale. Deci nu ar fi asa rau 400 ml.... Larisel cam asa bea si al meu. 150 ml pe la 17:00 (asta e dupa chef cu sau fara cereale), 150ml seara (cu cereale) si pe la 5-6 dimineata inca 100-120 ml. Vikinga bibe accepta cu apa sau ceai , altceva nu am incercat sa ii dau. Tetinele nu i le-am modificat, de cand s-a nascut bea cu tetine TT initial nr.1 apoi de pe la 5 luni am trecut pe nr.3. Iaurt voi incepe sa ii dau de maine. Branzica nu am unde sa ii fac acum. Cand ne vom intoarce acasa introducem si branzica. |
Lillo
Luc e cu tzitzi dimineata si seara (dar sincer, ma indoiesc sa ajunga la 200 ml la o portie! De fapt sunt sigura ca nu ajunge!) si in rest nu vrea lapte deloc. Are 3 mese diversificate. Deci s epoate si mai rau...
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui rox_y Alexandra, Alexandru....multa sanatate si fericire M-am cantarit ieri si am 59 kg..Si am plecat in sarcina cu 60.....sper sa mai scad...idealul meu in viata (e femia cu mustata) e un 56-57 31.12.2009 Roxi de Diana http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot |
Felicitari!
Eu astazi (ca sa nu fumez) cat m-am fatait prin fata gradinitei, am intrat la McDonalds si am mancat un tiramisu
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Ma ilumineaza si pe mine cineva de ce nu mai pot trimite reply la PM? Nu am decat optiunea de de view profile si email. Ce i-am facut. Am incercar la options dar nimic. Tks varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Se intampla sa nu poti da reply la PM atunci cand ai atins limita maxima de mesaje(20). Verifica sa nu fie asta.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg