Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Felicitari!!!! Cand o sa ajung si eu la performanta asta o sa fac o mare cinste. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
SI EUUUUUUUUUUUUU...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Hello Sorry ca n-am mai intrat zilele astea. Sunt extrem de ocupata cu pregatitul lucrusoarelor pt cresa, pt gradi, pt serviciul lui mami, cu aranjatul prin casa dupa bunicul, care ne ajuta cu rafturi, sertare, gauri si alte chestii tehnice, cu petrecutul ultimelor zile linistite cu copiii. Azi l-am dus pe pitic la cresa, 2 ore. Inutil sa va zic ca nu m-am putut dezlipi de gradi si am batut carare pe o raza de 200m, dar, evident ca nu m-au chemat, ca nu au avut nevoie de mine. Au fost super dragute si mi-au zis ca o sa-l cheme pe andu sa stea un pic cu el, ca e mai usor asa... Cand am intrat dupa el, papa a doua farfurie de supita, vesel si bine dispus. Si a si dormit un pic in timpul asta. Sunt un pic mai linistita ca nu l-am gasit plangand. Maine sta mai mult, iar de miercuri...program intreg. VA multumesc tuturor celor care v-ati gandit la noi si ne-ati tinut pumnii (nu nominalizez sa nu uit pe cineva). Ne-a ajutat mult! |
OFFFFFFFFFFFFFFF sper sa fi tare ... eu sunt cam dusa...cred ca plangeam ca la mort pe dupa peretii cresei
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
rox_y spune:
multu pt felicitari...nu am tinut o dieta anume..de fapt nu am reusit niciodata sa tin..ca ma las prada usor ispitelor...am incalcat o gramada de reguli....am mancat dupa ora 18, am mancat mancare gen fast food, dulciuri in special prajituri....sport din pacate nu fac..
de fapt am mancat cand mi-a fost foame sau cand am avut timp(<de 3 > ori pe zi neavand o ora fixa)
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
haircut spune:
Buna seara!
Hai sa incep frumos cu LMA Alexandrelor si Alexandrilor si, desi nu-l mai vad in lista, ii spun LML si lui C de Xela, sper sa nu ma insele neuronul, puf drag
Multumim pentru urari pentru ieri Miremia, Ayanna. Lorex, Simplicity, CrisD
Simplicity, drum bun sa aveti si sa va bucurati din plin de revederea oamenilor dragi de aici Felicitari pentru ideea cu motto-urile, e super
Alexutzzza, WB, sa va fie de bine! Pana la urma ai reusit sa comunici cu soacra atata timp? asteptam cu drag poze sa admiram puiul de grec. Sa stii ca si eu am avut vara asta vreo 2 saptamani cand ma uitam la Maia si mi se parea ca a crescut mult si la cantar aveam un soc... Spor la treburi prin casa
Cris D, greu tre sa-ti fie. Nu stu sa te sfatuiesc, dar trimit si de aici o doza de rabdacol
Oani, ma bucur sa aud ca a fost bine azi la cresa...o sa va intrati in ritm incetisor. pentru cavalerul curajos si papacios si pentru mami a lui
Roxy, felicitari! Si eu am slabit 3 kg in ultimele 2 sapt, fara sa fac nimic deosebit...e bine, mai am vreo 4 pana la momentul II, dar e timp, sanatosi sa fim....bafta cu cautatul chiriei
Maia e cam maraita de vreo 2 zile, nici papa nu prea vrea, a facut eritem fesier de la un kk neschimbat la timp asa ca azi n-am servit fructe...trece...i-am facut pozici dar inca nu le-am descarcat... am culcat-o, astept soata sa mancam ceva si la somn...muuult somn, sper...
de Maia
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Simplicity, drum bun sa aveti si sa va bucurati din plin de revederea oamenilor dragi de aici Felicitari pentru ideea cu motto-urile, e super de Maia |
,Maia finuta
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. "
simplicity spune:
Plateea ,ma gandeam la tine ca din cate stiu de maine incepe sesiunea,bafta la examene...
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. "
larisel spune:
Ca tot vorbeati de reushite ale dietelor...am modificat si eu semnatura ... Incerc de maine sa revin pe calea cea dreapta...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 3 (+11)
larisel spune:
Azi e prima data cand a mancat Natalia peshte cu o oarecare "placere"...ma rog, o cantitate mica (40 ml) dar eu sunt multzumita...
A fost o retzeta noua... 1 file de shalau cu 1 cartof si 1 shtiulete mic de proumb (toate la steamer) pasate impreuna cu 1 legatura patrunjel verde, sare potasica si lp pt consistentza. Cred ca secretul a fost patrunjelul destul de multicel care a estompat din mirosul de peshte. Alena a mancat toata portzia...adica 90 ml.
Felul 2 a fost supa de legume cu smantana (predomina roshiile in toate supele mele) din care au papat Natalia 60 ml iar Alena 80 ml.
Si dupa-amiaza am avut o retzeta noua...de orez cu lapte: orez integral basmati fiert de ieri, lp fierbinte, unt, stafide inmuiate in vanilie, fructoza si scortzhishoara. Toate blenduite. Nu au mancat mult dar le-a placut...Alena vreo 80 ml si Natalia vreo 70 ml.
AMR 3 (+11)
larisel spune:
Sar si eu cu o noua intrebare: voi cat de des imbaiati bb-ii? Tot zilnic? Si cat de des le faceti masaj? Dar gimnastica?
Eu pana acum le faceam baie zilnic sau de mai multe ori pe zi, dar asta din cauza caniculei. Acum de cand cu frigul ma gandeam ca ar fi suficient de 2 maxim 3 ori pe saptamana cu tot cu masaj (eu mereu am facut masajul dupa baie). iar gimnastica de regula o fac dimineatza dupa toaleta regulata, dar mai uit...deci nu zilnic.
AMR 3 (+11)
simplicity spune:
Ladies va doresc numai bine,ma retrag la somn ....pupici la mamici si pufuleti
Mami de Ariana
Motto-ul de azi: