Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 8
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." |
Se joaca singurica in patutul ei sau o iau cu mine in bucatarie si sta in scaunul de masa. Cand sotul e acasa e mai usor ca sta el cu ea.
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Cuscra,harnicuta !Ce bine ca e papacioasa Cristi Fiu-mio e un mofturos Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Cuscrisoara, fi-mea e mai din topor, mananca "moldoveneste", ca Jiji. Daca il obisnuiesti pe Sumudica cu delicatese si nu i-o placea tocana sau ciorba de fasole ce ne facem?
E o cacofonie acolo, scuze!
mandruta spune:
citat din mesajul lui miremia [ Mandruta harnicuto! Eu nu prea le am cu pusul pt iarna (sunt mai greiere asa ), o sa pun doar pungute cu legume pt fetita. Si pt ca nu am primit niciun raspuns la propunerea facuta,o repet: Doriti o intalnire in IOR joi sau vineri? Mirela si [b]Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Nu-mi facusem planuri sa fac atatea, dar daca mi le-a adus...
Vreau intalnire!
al3csa spune:
Buna ziua
Se pare ca pe noi ne-ati cam uitat . Si eu Alexandra .
Am intrat sa urez si eu pufuletilor cu nume de Alexandru si Alexandra LMA pt nume.
La fel si mamicilor !
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
LML pufuletilor pe care i-am ratat.
Noi am fost plecati la buni.
Au fost zilele orasului asa ca am profitat si am iesit si noi la concert(ca in vremea studentiei)
Teo a fost si el un pic de la 8 pana la 9 si apoi l-am dus acasa sa stea cu buni.
Am vazut in concert Fly Project, Alxendra Ungureanu si Impact.
Ne-au placut.
Mai ales Fly Project.
Nu mai fusesem de mult la un concert.
Teo vorbeste non stop.
Da-da, Na-na, ta-ta, Ta-na, da-ta.
E dulce foc.
Inca nu am recuperat asa ca ma intorc la capitolul trecut.
lucia2000 spune:
aaaa
Am uitat sa va zic
Teo mi-a zis azi ca ma iubeste.
Indirect evident.
Se tot baga in sufletul meu si eu l-am intrebat:"Teo tu o iubesti pe mama?" Si el a zis:"Da"
miremia spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua Se pare ca pe noi ne-ati cam uitat . Si eu Alexandra . Am intrat sa urez si eu pufuletilor cu nume de Alexandru si Alexandra LMA pt nume. La fel si mamicilor ! de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
LMA alecsa! Cu scuzele de rigoare.
Am bagat "alex" la cautari si numele tau nu a aparut, deci fara intentie omisiunea.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
mandruta spune:
sarbatoritilor de azi!
Nu mai nominalizez, va doresc tuturor sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Lillo spune:
LMA Alexandra si Alexandru!
Multumesc de raspunsuri.
Lorex asa zice si mama, ca feciorul meu se crede mare si nu mai are nevoie de laptic Barbatelulul mamei dulce
Plateea . Cred ca amandoua suntem mama locca...Pup si eu pastaiutza milkaholica
Cris D, piticul are intre 2 si 4 mese diversificate. Adica are 2 mese inlocuite complet si inca 1-2 (in functie de cheful piticului) de lapte cu cereale. Deci nu ar fi asa rau 400 ml....
Larisel cam asa bea si al meu. 150 ml pe la 17:00 (asta e dupa chef cu sau fara cereale), 150ml seara (cu cereale) si pe la 5-6 dimineata inca 100-120 ml.
Vikinga bibe accepta cu apa sau ceai , altceva nu am incercat sa ii dau. Tetinele nu i le-am modificat, de cand s-a nascut bea cu tetine TT initial nr.1 apoi de pe la 5 luni am trecut pe nr.3. Iaurt voi incepe sa ii dau de maine. Branzica nu am unde sa ii fac acum. Cand ne vom intoarce acasa introducem si branzica.
rox_y spune:
Alexandra, Alexandru....multa sanatate si fericire
M-am cantarit ieri si am 59 kg..Si am plecat in sarcina cu 60.....sper sa mai scad...idealul meu in viata (e femia cu mustata) e un 56-57
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot