Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 8

roxy_s spune:
neata burtici
ce cuci tot vedeti voi acolo? ia sa intru si eu pe picassa sa vad si eu cucu
S-a intamplat minunea mult asteptata14+

madutza_bra spune:
miki, e mortal pustiul tau. Sa-ti traiasca si sa-i mai faci si o surioara
yasmi, ma bucur ca buburuza a reactinat bine la gradi. Ai mai fost cu ea in cercetare sau asa bine a reactionat din prima?
mandreeac, cred ca totusi nu voi merge azi la dr ..ca nu prea sunt in apele mele. N-am nici un chef de un drum pana la Municipal...dr-ita mi-a spus sa vin azi sau miercuri. Oricum stau in dubiu daca sa continui cu ea sau nu...nu-mi place deloc municipalul...mai naste cineva acolo?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

roxy_s spune:
bb_yasmi ma bucur ca buburuza a vrut sa si ramana la gradi ca altii.....
mandreeac te asteptam maine cu vesti bune de la eco si poate cu culoarea caruciorului.
miky eu nu cred ca ala mare este un cuc, este prea de tot
vas tu ce mai faci? ne bucuram ca esti bine si bebe creste.
madutza si pe tine te asteptam cu vesti bune
merg sa mananc ca deja ma ia greata. toate burticile

roxy_s spune:
simona ai aratat super la botez. rochia ti-a stat la fix. arati bine, nu esti deloc grasa, nu te mai tot stresa degeaba.

madutza_bra spune:
iasmi, cucul nu e chiar asa urias la nastere, dar coitzele mi s-au parut gigant
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

anaxena spune:
ieri am facut curatenie si pt ca era racoare si eu muream de cald am stat cu geamurile deschise,drept rezultat ma ustura in gat...ce iau?am luat oscilo homeovox ..altceva exceptand homeopate
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si
11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

pisucmic spune:
Miki draga
multumesc mult.
Evident ca am vorbit si cu drita mea, si mi-a explicat toate cauzele posibile, si mi-a spus, asa cum am si citit, ca singurele tratamente sunt: progesteron (eu oricum iau Utrogestan si prog inj fiind dupa FET), oarece repaus (sau cum ti s-a spus si tie, sa nu ridic greutati, dar eu oricum nu faceam asta, si sa nu merg prea mult), plus-minus Nospa (despre care multi ginecologi buni considera ca e mai mult placebo. Tot ea mi-a zis ca atata timp cat bebe e ok la eco nu trebuie sa ne agitam mai mult. Maine ma duc iar la control - asa ca am emotii...
Trebuie sa merg sa imi fac si analizele - m-am amuzat cum cei de la Synevo mi-au zis azi ca au terminat si plafonul de decontare pe septembrie! in schimb cei de la Medlife au ras la auzul cuvantului plafon... asa ca ma duc la ei. N-am chef si in sarcina sa platesc toate analizele (atatea cate am platit cu FIV-urile...)
Va pup pe toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 8+

catank spune:
bb_yasmimultam, vad ca mi-ai raspuns fetele.
miki da, am antibiograma si sunt sensibila la doxicilina, azitoromicina, claritromicina, gasesc in RO cred
mandreeac am sunat dr pt ca eram "agitata" si mi-a raspuns ca abia dupa 16 saptamini o voi trata, sa stau ...calma si eu nu pot
.
Fetelor, nu pot minca nimic, ...ce ma fac? maine plec in moldova, am o surioara acolo si poate imi va deschide apetitul cu ceva bun, ...si poate recuperez si eu din kg, ca aici singura nu am nici o sansa...
strumphy.... sper sa ma delectez cu povestirile tale din deplasare inainte de plecare, ...revin si eu abia peste o saptamina, apoi incep serviciul.
Va pup pina una alta, va urmaresc pina in miez de noapte...ca apoi imi va fi tare dor de voi.
mandreeacsa-mi spui si mie ce-ti spune dr, poate mai intru din moldova uneori,tuturor
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra iasmi, cucul nu e chiar asa urias la nastere, dar coitzele ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de ![]() ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |

mamica fericita de

"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

bb_yasmi spune:
deci cine mai merge azi -maine-poimaine la eco???
andreea merge maine, nu?? vezi ca trebuie echilibrata situatia,,,,,ca sunt 2 fetite si 1 baiat.....
mamica fericita de 3 ani si
14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."