Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi fetele!!!!
Eu lucrez foarte aiurea si nu am timp sa activez si aici asa ca mai mult scriu la buburuze...insa citesc si pe aici ca am prietene dragi.

Pisucmic, uite tu ma faci sa scriu.
Eu la 10 sapt. si 2 zile m-am pomenit cu o hemoragie, rosu ca si cand ti-ai fi taiat venele si curgea ca la robinet. Asta pentru vreo 2 ore dupa care s-a linistit si am inceput purtatul de tampon zilnic pana in prezent. Acum am 14 saptamani si 3 zile si tot pic, pic, maro, maro.
Mie mi se trage de la hematom care tot vrea sa plece dar se pare ca bebelicul nu are nici o problema cu el, creste linistit in camera lui.
Iau Utrogestan cate 3 pe zi, si No-spa la nevoie. Cu cat trece timpul cu atat mai bine, placenta se ridica si riscul va fi din ce in ce mai mic.
Mi-a spus clar: cat e maro, e ok, ROSU sa nu fie.
DAca mai vrei sa ma intrebi ceva cu cea mai mare placere iti raspund ca stiu ce inseamna psihic sa treci prin astfel de stari.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

am dus printesa la gradi. a reationat fff bine. acum sa vedem zilele urmatoare cand isi da seama cu adevarat ca asta va fi rutina ei....

catank eu nu stiu sa iti raspund din pacate.

miki bine ai revenit!!! merg sa vad si eu pozicile. imi poti arata si mie poza ta de la prima sarcina cu putza de baiat?

merg sa imi fac un lapte cu cacao.

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna dimineata burticilor,

Yasmi ma bucur ca a reactionat bine fetita ta cand ai dus-o la gradinita.

Catank am eu si mycoplasma si ureaplasma si la antibiograma mi-au iesit ca fiind sensibile niste antibiotice, care nu se gasesc in Romania. Cand ma duc maine la dl dr o sa ii cer si o reteta ca altfel nu le pot lua din Italia.

Madutza iti tinem pumnii la doctor!

Acum mananc niste cereale, ca tare bune sunt.Intru si eu sa vad poze si va mai scriu.

tuturor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Miki draga,
bine ai revenit! In ce saptamana esti acum? Iti scriu sa te intreb cum a fost la tine cu sangerarile? Eu am avut in sapt 5-6 niste micute scurgeri maronii si in sapt 7 o scurgere roz, inclusiv cu niste firisoare de sange. M-a speriat tare mult, dar dupa fiecare la eco a fost absolut OK. Nici macar decolare de sac getsational. Acum iar e liniste, dar evident asta ma face sa stau cu emotii tot timpul.
La tine cum a fost, cat a tinut? ce a zis doctorul? ce ai luat?
Iarta-ma ca te bombardez cu intrebari , dar e tare neplacut sa ai ceva iesit din norme, multe griji ne mai facem...
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

acum am 13 saptamani si am avut o singura sangerare, de fapt 3-4 picaturi de sange rosu aprins pe la 10 sapt si 4 zile, exact in ziua cand am fost ultima oara la dr. meu, seara cand m-am intors de la control; a doua zi plecam in concediu si nu am avut cum sa ajung la el, i-am scris un mesaj insa a zis ca nu se pronunta pana nu ma vede- astazi insa sper sa ajung si la el la control. in schimb a doua zi dupa sangerare am fost la eco la medsana, doar acolo am gasit loc asa pe loc si mi s-a spus ca am inceput de decolare de placenta de 12 mm si sa iau duphastom ( 4/zi ) si fara efort, mai mult la pat.
n-am stat chiar la pat, insa n-am mai facut efort, in sensul ca eu il ridicam toata ziua pe Vlad in brate si n-are decat vreo 14 kg
acum am ramas iar singura ca au inceput serviciul bucnicii si o sa-l mai ridic la nevoie, sa-l spal la fund, in carucior, etc. dar in functie de ce-mi zice dr meu la control o sa-mi caut o femeie sa ma ajute, nu vreau sa pun in pericol sarcina.
asa ca nu prea stiu cu scurgerile maronii, insa din ce am mai citit sunt mai "ok" decat sange rosu aprins, parca multe gravidute au in primele saptamani, pana pe la 10-12 sapt. nu poti sa-ti intrebi si dr. tau ? eu zic ca ar fi cea mai buna solutie.
si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Neata burtici, mai dar scrieti nu va jucati!
Miki bine ai revenit din CO...super pustiul tau, burtica si mai si
simonacip nu stiu de ce afirmi ca nu esti multumita cum esti, eu te vad foarte ok, frumusica de numa numa
Hai sa va spun eu ca nu sunt cel mai bun exemplu de urmat, am mai dat un kg jos, deci -3, ...eu ce sa mai spun??
Si mai sunt si suparata ...mi-au sosit analizele de la culturi de col, si mi-a iesit doar ureaplasma prezenta. Sunt ingrijorata. Voi v-ati facut acesta analiza? ati intimpinat aceasta problema? Ati luat antibiotic sau nu?Poate nu sariti peste acesta problema. Va rog.

o zi f buna! toate burticile

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

sper sa nu ma insel, dar parca mai zicea cineva ca i-ar fi iesit pozitiv ureaplasma sau micoplasma si ca i s-a administrat un antibiotic pe care trebuie sa-l ia din afara, ca la restul e imun.
tie ti-a facut biograma la ce e sensibil? eu cred ca se trateaza oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simona, ai aratat minunat, nu stiu ce te tot plangi ca rochia ti-a venit de minune si nu esti grasa deloc. Biserica unde ati botezat e minunata, acolo m-am cununat si eu si ma simt atat de bine in acea biserica!

Anaxena imi pare sincer rau ca ai probleme la salon, insa trebuie sa ai grija de tine si de bebe.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

am dus printesa la gradi. a reationat fff bine. acum sa vedem zilele urmatoare cand isi da seama cu adevarat ca asta va fi rutina ei....

catank eu nu stiu sa iti raspund din pacate.

miki bine ai revenit!!! merg sa vad si eu pozicile. imi poti arata si mie poza ta de la prima sarcina cu putza de baiat?

merg sa imi fac un lapte cu cacao.

poza o am, insa e doar printata, o sa incerc sa o scanez desi o sa se vada mai prost. insa mai tarziu ca acum trebuie sa fug in parc cu piticul si pe urma plec la dr la control, iar eu trebuie sa parcurg drumul ploiesti-bucuresti de fiecare data ca acum stam la ai mei la Ploiesti si cu masina mi-e frica ca sunt cam antitalent la condus..asa ca ma descurc cu trenul.
dar diseara revin

Mergi la inceput

miki fa-i o poza normala la hartie (fara blitz). eu asa mai fac. multumesc.

Mergi la inceput

Citat:

am incarcat-o in picasa, e scanata dar se vede. aveam 12 sapt si 3 zile, insa bebe era de 13sapt si o zi ( el tot timpul a fost mai mare, asa e si bebe2). - sunt doar piciorusele si cucul intre ele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

am incarcat-o in picasa, e scanata dar se vede. aveam 12 sapt si 3 zile, insa bebe era de 13sapt si o zi ( el tot timpul a fost mai mare, asa e si bebe2). - sunt doar piciorusele si cucul intre ele

sar'mana !!!!

intr-adevar seamana pozicile ff bine......
eu nu pricep cum iese in pozici cucu ala asa urias????!! am vazut si la tine si la mine....

Mergi la inceput