Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

:)))))) da, mi se zice din ce in ce mai des in ultima vreme:)))

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offff ce ma enerveaza ca tot asa incordata imi simt burtik.... am luat un no spa si nimic..:(

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma retrag si eu la tv.

pupici

somnic pufos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mai ai putina rabdare, trebuie sa isi faca efectul :) intre timp poti sa il rogi pe sot sa iti faca un masaj in scurt timp al meu o sa se puna fortat pe treaba :))))

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

parca pe eco scrie 10 sapt si 4 zile , nu?
si la poza mea se termina brusc , nu?

fetele de 14-15 sapt patiti sa va mai doara burta ca la cm, sau sa aveti scurte contractii?? pe mine ma durut azi burtik plus ca simt uneori cum si cum s-ar strange , zic eu ca e contractie.

gata acum chiar merg sa culc buburuza. apoi revin. sper sa mai fie cineva sa stea la taclale cu mine...

madutza_bra - mie mi-a zis dr ca la varsta la care mi-a facut eco atunci arata la fel si la baietei si la fetite si nu s-a pronuntat..desi eu banuiam ca e baiat si i-am zis ca nu m-ar deranja sa fie tot baiat si a zambit
maine oricum aflu exact ca merg la morfofetala, de fapt la eco aia amanuntita pt DT.
bb_yasmi - sa stii ca la mine la prima sarcina arata ca in poza ta 16 eco de 13 sapt cand mi-a spus sexul si s-a adeverit a fi baietel

noi ne-am intors azi din concediu, a fost superb insa dupa 2 sapt de AI si odihna pt mine cat cuprinde ca au avut grija bunicii de Vlad in concediu, mi-e frica sa ma urc pe cantar nu mai spun ca mi-e o greata de mancare..daca mai vad carne in urmatoarea luna fac crima maine abia astept sa merg la doctor sa vad daca e bine cu desprinderea mea de placenta, sangerari n-am mai avut, burta a crescut simtitor, dar tot mie teama...
va pun si cateva poze din concediu nostru pe picasa, sa vedeti si burtoiul

Mergi la inceput

Aa, si mai vroiam sa va spun ca saptamana asta m-am gandit muuult si serios daca si bebe 2 va fi baiat, ce fac ?... mi-am dat seama ca, eu care sustineam sus si tare ca imi doresc tot baiat, mi-ar parea rau sa n-am si eu o fetita..
mai mult, nu cred ca as rezista, adica o sa va mai intalniti cu mine si la o urmatoare odisee..nu stiu cand, nu ma pot gandi acum, mi-e greu sa stau atat acasa si pt cei 2 bebei actuali ( 2 ani la Vlad si probabil 2 la al doilea), insa poate peste 4-5 ani ( si am si eu o varsta, deja am trecut pragul de 30 ) imi fac curaj din nou..fara fata nu rezist
sa nu ma intelegeti gresit, nu ma plang ca stau acasa cu bebe, as sta pt copii mei oricat, insa in acelasi timp imi dau seama ca trece timpul pe langa mine si cariera mea se duce de rapa. am inceput niste studii care nu le-am mai finalizat, mai am de dat niste examene serioase pe care n-am reusit de cand sunt cu Vlad acasa sa le sustin cu succes..memoria si concentrarea dupa nastere lasa de dorit, poate mamicile cu un bebe la activ ma inteleg..si trebuie sa anunt la servici de bebe2 si mi-e o jena..ei abia ma asteapta sa ma intorc ca sunt pana peste cap..asta e , sper sa-mi treaca mustrarile astea care ma framanta de ceva timp
acum ca m-am descarcat poate dorm mai linistita

Mergi la inceput

si inca una si ma duc
nu mai stiu cine zicea ca face amniocenteza, (parca Yoni ?)- eu am facut la prima sarcina pt ca mi-a iesit risc crescut la sindrom down la DT. desi dr. meu facea doar triplu test, eu m-am incapatanat si l-am facut si pe DT si cand am vazut rezultatul am simtit ca tot cerul prabusit in capul meu..nu va spun cate saptamani de chinuri si ganduri negre si stres pt bebe din burtica si in final am ales sa fac amniocenteza. citisem nult si ma documentasem dar emotiile erau enorme, stiam de risc si ma termina gandul asta, mai ales ca si in caz de ceva probleme confirmate prin amniocenteza, nu stiu ce decizie as fi luat..nu cred ca as fi putut face avort
deci, ce vroiam sa spun este ca trebuie sa te gandesti foarte bine la ce decizie vei lua, mie inainte de procedura m-a pus sa semnez o foaie in care iti dai acordul, adica o faci cu proprie stiinta si dr. sa fie acoperit in caz de ceva am vrut sa ies din cabinet si am zis ca eu asa ceva nu semnez..noroc ca dr m-a luat cu binisorul si in final nici nu m-a mai pus sa semnez, dar emotiile si stresul si riscurile raman..
am inteles ca ai niste sarcini oprite in evolutie fara explicatie..amniocenteza ar ajuta la aflarea unui diagnostic ? ar schimba cu ceva derularea normala a sarcinii ? primele sarcini au fost oprite tarziu din evolutie ? pt ca amniocenteza se face pe la 16 sapt, ceea ce e deja trim 2, poate ca asta presupune ca ai scapat de primul trim cu risc..nu stiu, nu vreau sa fiu indiscreta, insa astea sunt intrebarile pe care eu le-as pune in balanta la luarea deciziei
eu as vrea ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva..
si sper sa iei cea mai buna decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Miki draga,
bine ai revenit! In ce saptamana esti acum? Iti scriu sa te intreb cum a fost la tine cu sangerarile? Eu am avut in sapt 5-6 niste micute scurgeri maronii si in sapt 7 o scurgere roz, inclusiv cu niste firisoare de sange. M-a speriat tare mult, dar dupa fiecare la eco a fost absolut OK. Nici macar decolare de sac getsational. Acum iar e liniste, dar evident asta ma face sa stau cu emotii tot timpul.
La tine cum a fost, cat a tinut? ce a zis doctorul? ce ai luat?
Iarta-ma ca te bombardez cu intrebari , dar e tare neplacut sa ai ceva iesit din norme, multe griji ne mai facem...
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici, mai dar scrieti nu va jucati!
Miki bine ai revenit din CO...super pustiul tau, burtica si mai si
simonacip nu stiu de ce afirmi ca nu esti multumita cum esti, eu te vad foarte ok, frumusica de numa numa
Hai sa va spun eu ca nu sunt cel mai bun exemplu de urmat, am mai dat un kg jos, deci -3, ...eu ce sa mai spun??
Si mai sunt si suparata ...mi-au sosit analizele de la culturi de col, si mi-a iesit doar ureaplasma prezenta. Sunt ingrijorata. Voi v-ati facut acesta analiza? ati intimpinat aceasta problema? Ati luat antibiotic sau nu?Poate nu sariti peste acesta problema. Va rog.

o zi f buna! toate burticile

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

Sunt treaza de la 5:30..nu am mai putut sa dorm , acum mi se inchid ochii, dar intr-o ora tb sa plec la dr ..n-am nici un chef... poate nu ma mai duc azi ...chiulesc ca la scoala

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput