Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si eu de la plimbarica si mi-am facut o cafea cu lapte ca mi-a facut bb_yasmi pofta cu frappe-ul ei. si eu am o pofta de frappe-uri, de cappuccino cu frisca, de tot felul de cafele cu lapte ....

lalely ma bucur ca ai analizele bune. intr-adevar asa este, cum au zis fetele, poti sta linistita

anemi bine ai venit. iti doresc o sarcina usoara si mai ales la termen si un bebe sanatos.

mandreeac abia astept sa vad ce-ti zice doctorul maine, daca sta bebe la pozat sa vedeti ce este. si eu merg maine la doctor pentru controlul dupa cerclaj si il rog sa-mi faca si eco

bb_yasmi pai chiar n-ai dat mult pe sutien si bluza. trebuie sa incep sa ma uit si eu. abia astept sa cumpar lucrusoare pentru bebe si pentru dupa nastere

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

miky , intr-adevar, baietelul este asa un scump
deea si pentru tine ma bucur ca ai analizele bune. ai scapat si tu de-un stres.

Mergi la inceput

anaxena ai plecat acasa?? ca este mai bine sa stai acasa, stai intinsa putin, linistita, bea ceva cald. mai trebuie sa faci si o pauza din cand in cand. tu asa mult stai la salon? stii si tu sa coafezi, sa aranjezi??sau doar supraveghezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxy lucrez si eu ca ...coafor pe langa faptul ca tre sa am grija de 2 saloane si sa impac 9 angajati

sunt acasa ca nu ma simteam in stare si avand in vedere ca e luni si lunea e o zi mai linishtita mi-am permis

mi-am facut lamaie cu miere si acum ma chinui sa beau,mi-am luat 2 struguri frumoshi si ashtept sa se faca ceaiul...apoi am sa ma bag in pat si am sa hibernez ca eu dc racesc e grav!!!de la farmacie mi s-a dat decasept,tantum verde spray pt copii,vitamina C cu echinaceea,paracetamol in caz de mai rau

azi stau pe frecventa,am sa fiu si eu mai activa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si eu pe aks.....si ca sa profit de prima zi libera.... azi nu am gatit nimic (pana acum) si acum mananc fornetti

merg sa citesc ....ca vad ca ati scris o gramada...

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am citi la fetele de la odiseea de iulie august...n-am stat sa numar dar am ramas shocata cate nasteri prin cezariana au fost

ceaiul e gata ,gatul e stramb si usturicios ..uff,sper sa treaca!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

simo de abia astept sa ne spui miercuri ce e!!!

deea si eu vroiam fetita, nici nu concepeam sa aflu ca e baiat, si numele il stiam, dar acum de cand am aflat ca e baiat sunt asa mandra, imi vad sotzul asa fericit ca o sa aibe baiat ca imi e frica sa nu se "schimbe"... chiar daca nume preferat de baiat nu am, chiar daca tot ce am avut de la buburuza e DOAR roz acum imi doresc baietelul meu!!

am sunat pe la 11.30 la directoarea de la gradi....a spus ca nu au fost probleme, iasmi nici nu a intrebat de mine si ca acum e la ore.....hi hi...ce hazliu mi se pare "e la ore"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ANaxena , mai poti incerca gargara cu sare sau cu bircarbonat de sodiu
la o cana de apa pui o lingura de sare grunjoasa ...o dizolvi si faci gargara in reprize...dar atentie sa nu inghiti ca nu-i bine in sarcina asa multa sare .....
cea cu bicarbonat de prepara la fel si nu-i periculoasa....dar cea cu sare e mai eficienta
refacere grabnica!
ti-am vazut si tie printesica...e dulce rau si are niste okisoriiiii doamne-doamne
pozica in care doarme cu tati mi-a trezit niste amintiri placute...mi-=am amintit-o pe fiimea cand era bebel si mergea deabuselea....avea la fel mansetele si shtrampuletii murdari de la stersul parchetului....

azi e sf aLexandru...tocmai cand vroiam sa spal si eu

LA MULTI ANI ,PT ZIUA ONOMASTICA CELOR CARE PURTATI ACEST NUME SAU CELOR DRAGI VOUA!!!!

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

Mergi la inceput

bb_yasmi pai forneti mananci tu??
lasa ca si eu de cate ori trec pe langa gogoserie imi iau o gogoasa, fac astia de aici niste gogosi....

anaxena cred ca sunt si cereri multe de cezariana. multe mamici prefera asa, nu stiu de ce. de frica, cred. eu clar prefer nasterea naturala, numai sa ma ajute Maica Domnului sa reusesc asa.

Mergi la inceput

roxy azi am avut un meniu....
dimi sandwich cu sunca si branza si lapte cu cacao
pranz: 5 bucati fornetti si un frappe
cina: salata orientala (macar asta mananc mai sanatos )

Mergi la inceput