Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

deea99 aha, tu erai cu IgG pozitiv. Esti ok.

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

eu am si igm

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

deea cit este IgG si cit este valoarea IgM la CMV?

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Doamne cat sunteti de minunate si de saritoare!Va multumesc din suflet..

Tot timpul stiu ca daca scriu aici ceva sigur o sa am cel putin un raspuns.

Deci mie mi-a iesit asa CMV IGG=139.6 (si scrie ca era non-reactiv sub 0.6..) si CMV LGM=0.19 (scrie ca este non-reactiv sub 0.85).
Deci sa inteleg ca este ok, chiar daca CMV LGG este reactiv..practic la imensitatea aia de valoare???
Deea..si tu esti ok?Chiar daca la tine este pozitiv LGM-ul?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Doamne cat sunteti de minunate si de saritoare!Va multumesc din suflet..

Tot timpul stiu ca daca scriu aici ceva sigur o sa am cel putin un raspuns.

Deci mie mi-a iesit asa CMV IGG=139.6 (si scrie ca era non-reactiv sub 0.6..) si CMV LGM=0.19 (scrie ca este non-reactiv sub 0.85).
Deci sa inteleg ca este ok, chiar daca CMV LGG este reactiv..practic la imensitatea aia de valoare???
Deea..si tu esti ok?Chiar daca la tine este pozitiv LGM-ul?

6+

este IGM ( nu LGM) si e ok la tine inseamna ca ai avut o infectie veche si ai anticorpi, insa momentan nu prezinti infectia in corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

va mai intreb poate poate ii e cuiva de ajutor

ecografie 21 septembrie 2010 ora 10:30 Cabinet Fortis,medic Iosup
e cineva interesat ca altfel o anulez

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anaxena, eu iau propolets. imi calmeaza bine gatul. pe mine ma tine (mancarime cu putina usturime-nu doar usturime) de vreo 2 sapt. pai tu la ce ora duci buburuza la gradi?

andreea sa fie ce va doriti voi. eu glumeam. maine mergi la eco, nu? la ce ora?

eu astept sa fie gata tura la masina de spalat sa pot pleca la mall la un frappe.... doamne ca salivez dupa frappe zilnic de cand sunt gravi...

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Da Yasmi, maine, la ora 17:30 merg la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena o luam eu dar nu mi-e buna perioada. Imi pare rau. Dar poti sa-mi dai si mie pls tel de la cabinet?M-as programa tot la el pt 21 sapt.

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemi_b spune:

hai ca mi-a fost teama sa scriu pana acum, dar imi fac curaj
ma puteti trece si pe mine in listuta:
DN 06.11.1983 UM 06.06.2010 DPN 13.03.2011
speram sa fie cu noroc odiseea de mar-apr'11 pt ca am mai fost la 2 pana acum, sarcini pierdute la 7s fara un motiv anume. asa ca v-am citit pana acum dar un pic mai rezervata
nu pot spune ca am avut o perioada linistita pana acum mai ales cu gandul la experientele anterioare, dar pana acum a fost perfect, greturi normale, dar eram asa fericita cand dadeam la boboci pt ca stiam ca e bine bebe, acum m-au mai lasat dar nu pot manca nici un fel de carne sau mancare gatita.
ieri am avut niste secretii maroni si dureri destul de puternice de burtik asa ca pana miercuri cand mergem la DT repaus la pat, nu mai am decat usoare dureri de burtik acum dar preventiv stam acasa in medical.

miercuri sper sa aflu daca e cu cuculetz sau nu, am eu un feeling ca ar fi cu

ce vroiam sa va intreb la DT se face aco abdom? ca mi-a zis un nene la care am facut eco sapt trecuta ca s-ar face intravaginal si m-a cam mirat(oricum nu am foarte multa incredere in acel medic)

hai ca m-am lungit

Ami 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anemi...bine ai venit!!! Sa fie cu noroc de data asta!
Eco pt DT nu tb neaparat transvaginala. Poate fi una simpla.

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Gata, vad ca v-ati lamurit cum stau lucrurile si ca v-au iesit bine analizele.

Anemi bine ai venit la odisee, sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos si la termen. Eu nu stiu sa iti raspund, abia maine ma duc la doctor, dar iti vor spune celelalte fete cu siguranta.

Yasmi , distractie placuta.

Simona, chiar nu stiam ca a fost biserica legionarilor. Eu mi-am dorit la nunta o biserica cu scari mari si in care sa ma simt bine si daca nu am colindat cu sotzul meu tot Bucurestiul si in momentul in care am intrat in aceasta biserica am simtit ca aici ne vom cununa. E drept ca noi nu am avut parte de acele poze in fatza bisericii , intrucat a plouat torential, dar asta este, la botez vom face.

Deea si noi trebuie sa mergem la o nunta pe 11 septembrie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 13+

Mergi la inceput