Fluturasi de martie-aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena eu zic ca daca ai luat oscillo este suficient. ala isi face efectul destul de repede am vazut.
sa te faci bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank daca mergi in Moldova sigur, sigur vei manca bine
eu mereu cand mergeam la bunici mancam ca sparta,. asa buna este mancarea acolo.
te vad eu cand te intorci ca o sa ne zici ca ai pus vreo 3 kg

S-a intamplat minunea mult asteptata14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, mii de scuze pe sutien am dat 35 lei de la aroti (brasov) si pe camasa 60 lei e cu o barza desenata...

mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu v am pupat.
merg sa ma imbrac.
ne auzim mai tarziu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, mii de scuze pe sutien am dat 35 lei de la aroti (brasov) si pe camasa 60 lei e cu o barza desenata...

super, sa le porti sanatoasa. cam tot asa sunt si pe aici preturile.
Distractie placuta la mall!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb yasmi noi mergem la gradi cand vrem,nu avem ora fixa,in principiu in jur de ora 10,eu la 10 deschid saloanele si dc plec mai devreme de acasa sa o duc pe Maria ce fac pana la 10?o iau in jur de ora 18,dar dc am de lucru ajung si la 20-21

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dupa ce ca ma ustura gatul si simt cum vine tanti raceala,m-am aplecat sa iau ceva si mi=am intins un muschi la gat,acum am gatul usturator si intepenit...ma duc acasa!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Help me!!!
Mi-am luat rezultatele la analizele pt sarcina...
Citomegalovirus IGG mi-a iesit 139.6...ceea ce inseamna ce este foartteee prezent.Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum ma afecteaza.Exista tratament pt asa ceva?
Am citit pe net de malformatii ale copilului..nu pot sa accept asa ceva..
Va rog daca cineva stie mai multe informatii...ajutati-ma.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete...
SI va multumesc pt complimente.

Catank, eu am avut ureaplasma in a doua sarcina si m-a tratat in trim 3, oricum nu cred ca iti va da nimeni tratament acum, deci stai linistita...Analiza asta se face de regula prin sapt 35 sa fie aproape de nastere si sa se vada atunci ce si cum...Fii fara grij si cu kg...Le vei pune mai tirziu, nu e nici o graba, e bine totusi sa ai unde sa le pui Timp frumos acolo la surioara ta, sa te relaxezi si sa ne vii cu pozici din calatorie.
Yasmi felicitari pt gradi. Zilele urmatoare sa te astepti la un zumzait/protest ceva, dar te asigur ca in maxim 2 sapt va trece...Sau poate ai norocul si e fata mai cooperanta si mai sociabila Fetele sunt mai istete si mai intelegatoare, asa ca e posibil sa nu ai probleme cu ea. Sa porti sanatoasa achizitiile si spor la plimbari si cumparaturi in Mall...cit va invidiez ca stati acasa...
Mandreeac sora mea tot acolo a facut si cununia, e o biserica frumoasa intr-adevar, a fost biserica legionarilor stiai(ma rog se stringeau acolo, faceau adunari, etc)??
Anaxena, sper sa rezolvi problemutele la salon...AI mai linistit fetele cu info despre vopsit, asa stiam si eu ca nu sunt studii care sa arate ca vopsitul are efecte teratogene, dar cred ca din precautie apar fel de fel de informatii d-astea..
Roxy esti mortala cu - ma duc sa vad si eu cucu'Hihi
Madutza, coitele pot fi mari si de la hidrocel. Oricum, cum spune si Mikiorganele sexuale si la fetitze si la baieti sunt modificate din cauza hormonilor, dar in citeva zile dupa nastere isi revin..La fetitze stiu ca e marit si clitorisul si pot aparea si singerari usoare...

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely...nu stiu care dintre IgG sau IgM e problematic dc e pozitiv...Unul arata ca ai trecut prin infectie si ai anticorpi...Poate stiu fetele mai bine, sau un search pe net. Le stiam si eu la un moment dat, dar am uitat. Si eu ma tem de rezultatele astea...le voi primi miine.

BB_yasmi, eu fac eco miercuri am emotii...S-ar putea sa-mi spuna si mie ce si cum..

Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput