Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu am zis ca nu se poate, ziceam ca unii spun ca nu se poate sa-i iubesti la fel si slava domnului mi.am dat seama ca nu e cazul
mame care fac diferente cunosc si eu, in general tot generatii mai vechi

asa e cu locurile de munca

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- eu stiu destule si generatie mai noua ca sa zic asa.
ele zic ca-i iubesc la fel dar clar fac o diferenta, nu zic ca nu-si iubesc copii.
Cred ca inconstient fac asta.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

da pai la asta ma gandeam , sa nu simt asa ceva, nu de zis mi.e mie, ca nu te obliga nimeni sa spui
dar fetele de care spuneam eu nu ca nu.si iubeau copiii la fel, unele aveau doar unul, se vorbea despre conceptul asta in general, ca nici.o mama nu.si poate iubi copiii la fel, ca prin natura noastra nu suntem capabile de asa ceva si nu e asa, mie mi.e clar;
sa zicem ca prima nastere mi.a ramas in cap, a fost ceva nou special, dar asta e diferenta de experiente nu de copii

POZE

Mergi la inceput

niki ce tare e maria cu palarie de mexican! ai pe undeva poza marita?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Vladi, nu e problema, imi pare rau daca a sunat ca si cum ar fi un efort ca am scris din nou...
Multumesc pentru incredere.
Daca ma lasa David oragnizez o gramada astazi!

Denisa ce intimplare cu rama digitala. Merita reclamati! Ma bucur ca tia trecut starea de rau!

Roxana si Ina, multumesc mult, am notat!.
Larocavillage s-ar putea sa fie mai departe de centru (parca asa citisem pe forumul softpedia) dar la Diagonal 545 trebuie neaparat sa ajungem, mai ales daca are si locuri de joaca.

Ioanact, scuze pentru confuzie. Condoleante Deliei!

Mamaici am fugit la treburi. Sa ne reauzim cu bine!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Iar am scris aiurea (ti-a), scuze pe fugaaaaa. Mi-a mai dat si calculatorul blue screen de vreo 5 ori. Sper sa il repar pina vin- cred ca e o problema cu hardul...

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

niki ce tare e maria cu palarie de mexican! ai pe undeva poza marita?

POZE

Tati e vinovat de toate pozele haioase.Ba cu manusi de box,ba cu tot felul de palarii.
Uite-o aici:
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/4941174892/

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

erina in diagonal sunt astea hm, zara ca, o gramada intr.adevar dar e mall normal, in village gasesti marci mai exclusive la preturi bune fiind outlet, ala din barcelona nu stiu sigur dar asta de aici are parc de copii
cauta si centrele El Corte Ingles si acolo gasesti catimi, kenzo kids , geox, pablosky toate minunie :))
spune.mi in ce perioada vii sa ma uit de reduceri, pt ca in barcelona difera perioada de madrid

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimineata dragelor !!!
uite ca incerc sa ne reintegram si noi in atmosfera...dupa vreo luna de pauza...am mai citit pe sarite da de scris nu prea a fost timp. am fost 2 sapt la Zalau la ai mei dar numai relaxare n-a fost. Alex a facut ca de obicei echipa buna cu verisorul lui asa ca ...sa te tii !!! daca era liniste 5 min sigur faceau vreo traznaie

S-a intors ieri soacra mea din It asa ca pe Alex l-am trimis in deplasarea...ne desparte doar o usa dar tot e ceva. A dormit cu buni asa ca aseara dupa ce am culcat puiu mic am facut o baita ...am vazut o jumatate de film, ...rasfat ce mai. Nu era Flaviu acasa...de aceea m-am limitat doar la atat, dar diseara sper sa fie

hai sa ma fac serioasa...
Oviletzu meu drag e in continuare un super bebi...cuminte calm, vesel, zambaret...ma intreb deseori cum a nimerit printre noi Inca il alaptez exclusiv, e super indragostit de tzitzi,asa ca mai avem si noaptea 2 treziri, dar totusi, peste o sapt facem 6 luni, tra sa ne diversificam si noi...sa ma informez si eu ce si cum ca pana acum nu prea m-a interesat, ca prea bine e cu tzitzi...si atat
Sincer nu-mi amintesc cum am facut cu Alex... zici ca au trecut o suta de ani de atunci...dar ne-om descurca noi si acum...

Ovi nu se intoarce inca, cum il pun asa il gasesc...nu-mi fac griji , deocamdata ma bucur ca pot sa-l las si singur, fara teama de a-l gasi pe jos....eu zic ca asa e el, ardeleam tihnit, nu se oboseste degeaba, daca e papa si somn...nu-i lipseste nimic E si cam indeset, nu stiu cat are in lungime, in jur de 70 cred dar are 8.5 kg, asa ca e greu funduletul

ce faine-s pozele cu bebeii, nu nominalizez ca-i lista lunga, dar toti , toti sunt super scumpi. o sa pun si eu poze recente, ca na, am si eu un bebe frumu sincer, stau ca proasta uneori cand doarme si-l privesc...ma minunez de atata perfectiune..asa vad eu bebeii, zau.

va pupacesc pe toate..sper sa am timp sa mai scriu ca mi-ati lipsit !!!

Mergi la inceput

ioana28 ! uite cat ai lipsit...ma bucur ca sunteti bine toti

erina uite www.elcorteingles.es/corporativo/centros/cataluna/esp/listado.asp" target="_blank">aici o lista cu adresele din barcelona si poti da un ochi si pe pagina sa vezi cateva din produse

POZE

Mergi la inceput