Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROXANA pfui, auzi la ea, are perle naturale si nu le poarta!
Nu le arunci tu pana aici, la Brasov? ca ti le dau inapoi dupa botez

GREENFROG multu'

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Buna seara fetelor!

Am zis ca fiind duminica nu veti scrie prea mult dar..tot mi-a luat ceva vreme sa va citesc.

ANCA, multumesc pt vizionarea filmuletelor!
Vazut Codrin scump foc, cum vorbeste el suparat acolo :) si ce bine sta in fundulet, abia astept si eu momentul asta.

NIKI, multumesc...deci bumbitza mea a fost subiect de barfushoara :) bun asa.. :D

OANAIACOVITA, merci frumos si tie pt compliment.
Sanatate multa! Ai grija cu raceala, mai ales la schimbarile astea de temperatura...

ILIRALUCA

Interesanta faza cu hranitul lui bb cu degetul, bine de retinut - AMI
Esti tare draguta ca ne incurajezi ref la diversificare inca o data

IOANACT, ma bucur ca Justinei ii este mai bine :) Offf, oare cand or scapa si bebicii nostri de gaze? Poate o data cu diversificarea o sa fie mai bine...chiar o voi intreba pe pediatra acum la vizita de 5 luni.

CHILD, la multi ani fericiti de casnicie!

NAFI, sa treaca raceala

GAZZICA, bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa-ti vedem postarile in timp real :) Asteptam pozeeee cu voinicul tau.

ANDRA, ai facut o fapta tare buna, jos palaria in fata ta

VLADI, ELLA cum va mai simtiti?

DENISA, spor la pregatiri! Bine ca esti ok acum, sanatate multa si rabdare iti doresc, va trece botezul cu bine!

ROXI, am vazut pozele de la botez, sunteti niste frumosi! Sa va fie de bine increstinarea

Mai stau un pic si ma bag la somnic. Pup toata gasca

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vladi ai PM

roxana uite filmuletele cu codrin, si eu le sarisem si am luat capitolul trecut la puricat

http://www.youtube.com/watch?v=ufy48S6ETVc
http://www.youtube.com/watch?v=YxopQZjVWyo&feature=channel

ancule e f tare codrinu' sta si in fundulet, mai si vorbeste are di tate, ce sa mai!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumim din nou pt complimente nu spun fiecare nume de frica sa nu sar pe cineva

rebiana multa sanatate!

anca intr.adevar codrin e un uriesel ! si sta in fund perfect, pare mult mai mare

ioana da, ortodox

vladi si mie mi.e drag ivan, in afara ca.l iubesc fiind copilul meu...

ce vroiam sa spun: citeam pe aici de la unele fete, nu de la noi din club, ci de pe forum, cum ca nu poti iubi amandoi sau trei sau 4 etc, copiii la fel, ca pe unul il iubesti mai mult si pe altul mai putin, ei bine am stat cu "frica" si curiozitatea asta pana am nascut si dupa, un timp, asteptam sa vad ce simt si sincer nu e asa, va explic la rece : ma gandesc ca lui ivan i se poate intampla ceva si ma uit la silvana cu gandul ca ea m.ar putea consola si nu e asa nici nu pot s.o vad , nu.mi trebuie alt copil in acea situatie doamne fereste si nici invers, efectiv sunt atat de bine definiti in inima, incat nu se intersecteaza sentimentele ce le simt pt ei deloc! simt acelasi lucru pt fiecare la fel de mult si de intens, asa ca m.am linistit :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Pai daca m-ati strigat iaca ca am facut prezenta! nu sufar eu de bagarea in seama, dar tot citind ca atunci cind disparea vreo mama avea puiu probleme de sanatate am zis sa intru sa va zic putin ca suntem bine. Baiatul cel mare a inceput scoala si ne luptam cu literele. la 5 ani e cam greu pentru el.

mai este cineva cu bebe alaptat exlusiv ca mine? am facut ieri 5 luni si se pare ca ne place tzitza la nebunie. aseara am incercat sa vad daca ia biberon si se pare ca da numai ca se scurge jumatate din cantitate pe linga gura, se uda toaa pe spate. Sophia nu sta in fund, nu se intoarce, asa ca primu baiat. noaptea striga sa o intorc.

Briza marii: ce bine ca sta mamica ta alaturi de casa ta!as vrea sa am si eu macar pe cineva pe aici pe meleaguri straine!

Masa de noapte: ne chinuim si noi sa o scoatem desi inainte nu se trezea. eu nu am reusit la fata de 2 ani sa o scot, ce sa mai zic de succese la bebe!

Vladimirescu: buna ideea cu trimisul hainelor. asa e si aici. daca gasesti pe cineva care are nevoie si are bebe nascut in aceeasi perioada ii dai hainele mereu, nu numai o singura data. intrebi si afli imediat de o mamica in nevoie. eu am primit mereu haine aici de la romance, prietene si nu a fost nevoie perioade bune sa cumpar haine, mai scriam eu pe aici de saci cu haine!

Honey:
de asta iubesc America: vinzatorii sunt asa de politicosi ca nu iti vine sa crezi!! copii mei fac atitea pozne prin magazine si ei sarmanii nu au voie sa zica nik, imi zimbesc politicos si imi spun ca nu-i nimik, vor stringe ei mizeria, poti sa aduci inapoi de 10 ori tot iti zimbesc. ha ha ce socati se intorc unii din ROmania ca uita cum se purtau vinzatorii. si acum imi amintesc de vinzatorii de piine cum luau banii apoi piinea cu aceeasi mina si apoi se suparau daca le ziceam sa ia cu ceva...

Am vazut filmukt cu codrin scump. tare vorbaretz. Sophia e mai tacuta. cred ca vorbim noi prea mult!

fetele sper sa pot reveni, eu greu tin pasul cu muntii mei de haine, vase, tot ce tine e gospodarie. am zis ca scap de unu la scoala dar avem homework si tot asa ....

incepem diversificarea cu cereale cu lapte,3x3x3 adica 3 zile apoi noul aliment 3 zile. apoi legume galbene, apoi legum verzi, la sfirsit fructe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata! Poftiti la cafea !

Si la noi s-a racit tare si ieri dimineata a plouat f tare. Am citit aseara tot si incerc sa raspund din amintiri:

Oana sanatate multa si tit si lui Eric.

Roxana - am vazut pozele de la botez. Chiar daca nu iti place, sa stii ca ti-a stat f bine cu rochita. La fel si Silvana.

Anca - am vazut filmuletele cu be-be-be-be Codrin. Ce frumos te striga el!

Child - felicitari pt cei sase ani de casnicie. Multam de tratatie!

Denisa - sanatate si spor la pregatirile botezului.

Rebiana - sanatate! Sa iti treaca raceala.

Meniul de azi:
- orez cu lapte;
- morcov, dovlecel, rad alba;
- mar cu piersica.

Referitor la cereale, cum spunea si Diana zilele trecute, am citit ca nu se dau seara. Eu cred ca am sa incep sa i le dau dimineata, la fel cum mananc si eu. La amiaza las legumele si fructele le dau seara.

Am obs ca deja incepem sezonul de "raceli". Cum putem face sa ne protejm puii? In afara de imbracatul mai gros...

Cam atat... merg sa pregatesc puiului mancarea.

O zi buna!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cenia ce bine ca ai mai scris si tu

ami nu cred ca imbracatul gros ii protejeaza de raceli, sezonul de raceli e ceva viral, nu mi se pare nimic grav...mai nasoale sunt bolile bacteriene, oricum eu n.am cum s.o protejez avand in vedere ca ivan incepe scoala

child multi ani de casnicie de acum incolo sa aveti!
sper sa nu mint nu stiu daca.s naturale, am zis asa, fiind vechi si cum mi le.a dat ca pe cine stie ce...iar eu le.am luat de gura ei :)
cum pot sa stiu daca.s naturale

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata! Am venit si eu la cafeluta.

Ioanact ma refeream la faptul ca Justina e printre cei mai mici iepurici de aici. Oricum daca unii dau papa la 4 luni nu inseamna ca fac bine. Iti dai seama ca daca bebelul are gaze de la laptic, sistemul lui digestiv cu siguranta nu e pregatit sa digere altceva. Pupicei

Dayanara exact la concluzia asta am ajuns si eu in legatura cu iubirea pt copii. Si eu aveam ganduri de-astea in sarcina, noroc ca mi s-au spulberat repede. Chiar radeam de mine, ma gandeam ca sunt asa de incuiata la minte ca nu reuseam sa inteleg cum va fii cu iubirea asta

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Gazzica mie mi se pare ca a crescut foarte bine. te ingrijoreaza ceva?

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!

Vladi - erau curate matzele, doar apa mai era prin ele.
Am luat protectis, si prima zi o bautura rehidratanta pe la hipp, ca saruri nu gaseam.
Sarurile ajuta la restabilirea nivelului de electroliti in corp nu ajuta la procesul de vindecare. Adica tot vomiti si tot faci pe tine.

Roxana- ala nu e ceaun, e o tigaie
Sa-l vezi pe asta de la noi de la biserica, am si eu loc in el , pe cuvant
Chiar i-am spus preotului "ce mare este !!!" LA care el " da , e vechi , de 60 de ani, de cand e biserica" Mda, in 60 de ani o fi avut timp sa creasca mare asa ....

Ba se poate sa iubesti copii diferit , am o gramada de exemple in jurul meu incepand de la soacra mea care nici nu stie cand sunt restul nascuti inafara de fi'su ala mare.
Si eu am teama asta, dar sper ca daca nu-i voi putea iubi la fel macar sa nu o arat vreodata.

Cenia - eu refuz sa mai cumpar de la porci de genul . Doar nu trebuie sa plec pe alt continent ca sa dau de vanzatori asa cum ar trebui. Eu nu inteleg cum ne vaitam noi ca nu se gasesc locuri de munca cand dau numai de specimene de genul. Sa-i dea frate afara si sa angajeze unii care stiu ce au de facut si cum sa se poarte.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput