Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna seara!

Albert a papat azi piesica cu avocado, succes total!
O sa repet figura, macar o data pe saptamana.

Si noi suntem in pregatiri pentru botez, azi mi-am luat poseta, ca restul le am.
Imi trebuie, eventual, ceva peste rochie, ca s-a lasat frugul, dar nu gasesc ceva frumos.
Si mai trebuie sa-mi iau bijuterii pentru tinuta, ca rochia e simpla, nu are nici un model pe ea.
Am vazut niste perle de cultura frumoase, dar mi s-au parut un pic cam ieftine, mi-e teama sa nu ma pacalesc.
Aveti idee cam cat costa in general? Nu vorbesc de perlele originale, ca nu-mi permit, dar astea de cultura par la un pret accesibil.
Sotul mai trebuie sa-si ia camasa si cravata, vrea sa se asorteze cu mine

Of, ce bataie de cap, eu nu le prea am cu cumparaturile, eu ma duc in magazin obligata!
De cand cu Albert prefer cumparaturile, dar pentru el.
Noroc ca nu avem prea multe magazine pentru bebei (de fapt, imi pare rau, ca nu prea am din ce alege).

Noapte buna!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child mi.am tras una peste cap cand am citit de perle, am unele de la mama originale am uitat sa mi le pun, asta ca citisem mai demult ca se poarta ca mie mi le.a dat mama si le.am pus intr.o cutie cu gandul ca eu asa ceva nu voi purta niciodata:))
felicitari pt mancacios!

vio ma bucur sa citesc despre voi

ina

denisa da ii trebuie un bolero si eu i.am pus silvanei in resturant, pt ca era aerul destul de rece

am vazut poze cu sarah pe album comun e o frumoasa si seamana cu bunica dintr.o poza!

am pus si eu alte poze de la botez cu silvana pe albumul comun, le.am pus acolo pt ca e dezbracata scoasa din ceaun

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

erina multumesc mult, imi pare rau ca a trebuit sa mai scrii o data pt mine asta cu administrare homeopate
nu te stresa cu bagajul, sint sigura ca ce e important (medicamente, ob toaleta etc) nu uiti sa iei... iar haine ia putine, ca sigur va luati toti noutati, le purtati pe alea :)

dayanara mi-a placut stylingul pe care i l-ai facut Silvanei pt botez :)
mai, Ivan o sa se faca superbaiat, o s amoara fetele dupa el - eu zic ca seamana cu Iglesias! mie una imi place tare :)

am mai scris la prinz un mesaj si a disparut...

iliraluca eu fac supa 1 data la 2 zile, cnd o termin pun deja o caserola cu capac pt a 2-a zi la frigider, asa am facut si la Vladimir si a fost bine, nici o problema :)

honeybaby am ris de m-am prapadit cind ai zis ca tot cartierul o fi fost cacaios :)
Vezi ac eu stiu de la dr ca numai saruri de rehidratare nu e bine, ca se retin si microbii, trebuie musai ceva sa omoare balaurii - daca nu un antibiotic sau un dezinfectant intestinal atunci macar o smecta care face un pic de curatenie prin matze :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara, fetelor!

Sa 'traiasca' Bonisanul , si-a facut efectul, nu o m chinuie gazele, ba chiar a avut si 2 scaune.

Mihaelagrosan de ce zici ca e micuta Justina? Avem 4 luni jum...sunt unii care incep la 4 luni.
Daca s-a reglat cu gazele vom incepe la 5 luni jum.
Gazzica bine-ai venit la noi!
Daca te referi la greutatea bebelului, a luat fff. bine.
iliraluca am inteles!
Am intrebat asta informativ, nu ca ar fi cazul.
Da, Poti pastra pt a doua zi supa la frigider.
Erina nu de bunica noastra e vb. Doamne fereste! ci de a sotului Deliei (Delia 13).
bordeancavio bine-ai revenit!
Ma bucur ca sunteti bine..si sper sa va mutati cat de curand,cel mai bine e la casa ta (voastra).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Multumesc frumos pentru raspunsul cu supa. Speram sa o pot pastra o zi in frigider. Nu imi este greu sa fac dar cel putin acum la inceput cand mananca decat cateva lingurite e ok.

Sper maine sa aiba mai mult succes desi nici azi nu a fost rau

Mie nu imi vine sa cred ce diferente de temperatura. Ieri la Targoviste au fost 37 grade si azi, am iesit pe la 20.00 si erau 16.5 grade. Si pentru noi, oameni mari e greu dar pentru puiutii nostri. Ieri a stat in pempers si tricou si azi avea si geaca pe ea. Saracutii...

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Seara buna! Sunt in urma cu cateva pagini din capitolul trecut si pe acesta l-am recuperat el fugitivo. Am retinut ca a avut Silvana botezul (sa-ti traiasca printesa crestinata, Roxi ) si am vazut pozele frumoase; am citit ca Denisa a avut zile rele si ma bucur ca au trecut.
Eu am avut parte de un week-end partial incarcat de activitati administrativ-gospodaresti (am mai adaugat una-alta la rafturile cu conserve/compoturi din debara), am participat la o nunta si-am condimentat totul cu oboseala cat cuprinde. Peste doua zile incep serviciul.. atunci sa vezi distractie!
Oana, si eu-s racita! Ma dor amigdalele, curge nasul, stranut in regim de mitraliera (in lant). Deocamdata incerc cu ceaiuri calde/fierbinti pe cat posibil si ma imbrac mai omeneste seara cand isi face frigul cuib in oase.
Child, la multi ani fericiti tie si sotului!!
Noapte buna mamici si pitici!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Roxana am vazut pozele..superbe!
Cum sa o bage in cristelnita daca era mica ..la noi e m adanca (nu peste tot e la fel, dar oricum)..dar e bine ca ati botezat-o, banuiesc orotodox

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna seara fetelor,
am revenit si noi online.
anca,roxana am vazut poze cu ghidusul codrin si cele cu printesa silvana la botez!
am avut un weekend cu multa joaca, ceva maraieli de la dintisorul care nu mai iese si surpriza placuta si-a revenit si mananca doar 1-2 ori pe noapte. Citindu-va din urma am pus trezirile de dese de saptamana trecuta pe seama puseului de crestere din saptamana 23.

de unde la inceput nu parea foarte tentat sa incerce si altceva decat laptic am ajuns sa mancam piersica/pere/mar cu cereale si piure de legume din dovlecel si cartof dulce. Morcovul este un mare NU. O sa incerc din nou saptamana viitoare poate ii place.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

child eu am luat tester pack-ul cu cereale de la organix. un singur tip ii place si acelea le amestec in piureul de fructe dimineata. nu au lapte inclus, sunt recomandate din luna a 4-a.

mamica de Piscotel

Mergi la inceput

Pentru gaze: eu ii dau lui Petru Espumisan cand este nevoie. La noi functioneaza.

mamica de Piscotel

Mergi la inceput