Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)
Raspunsuri - Pagina 5
Erina spune:
Am vazut poze multe si frumoase!!!
M-a impresionat si pe mine Codrin frumosul din Bistrita cum sta frumos in fundulet, abia mia spore sfirsit l-a prins mami de spate.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Eu incep deja sa ma stresez cu plecarea.
Sunt mama organizarii dar tot nu pot face bagajul in citeva minute. Avem bagajul cu medicamente, haine si incaltaminte, actele, jucarii etc. Plus ca trebuie gindit in asa fel incit sa incapa si cumparaturile, Vreau sa le iau garderoba de toamna copiilor, in special Dariei.
Ceea ce imi aminteste, Roxana unde as putea face cumparturi pentru copii Barcelona? Stiu ca tu locuiesti in alt oras dar m-0am gindit ca fiind tot Spania mi-ai putea da niste sugestii folositoare
Trebuie sa ii las mamei mele tabelele si listele pentru David, hainute, mincare si tot restul...
Erina spune:
Gazzica daca esti noua pe forum mesajele tale sut monitorizate. Scrie repede 10 mesaje sa apari in timp real!
Scuzati greselile dar mereu scriu pe fugaaaaaaaaa
dayanara spune:
fetelor multumesc de urarile de botez si pt ca ne.ati admirat pozele
erina nu cunosc magazinele din barcelona poate doar sa ma uit pe net
cand veniti?
cristina azi am fost in CA , mi.am adus aminte de tine, intr.adevar sunt niste saci tare frumosi pt copii
si tot acolo am gasit haina de iarna pt silvana...mai era una neagra si.mi pare rau, trebuia s.o iau si pe aia, dar nu e timpul pierdut ca n.a trecut iarna, o sa pun poza
raluca da 2 zile n.are nimic, poti pastra supa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Vladi - nu e permis in alaptare iar eu nu risc nimic. Fug de pastile din cauza alergiilor
Ce sa scriu pe forum ?? nu vedeam nici randurile nici nu puteam sa scriu ca-mi tremurau mainile.
Cel mai rau a fost cu ameteala ca nu puteam sa stau in picioare. Noroc cu tati ca a plimbat-o pe Maya sa scoata aerul.
A trecut cu saruri de rehidratare. Nici saruri nu gaseam, cred ca tot cartierul a fost cacacios.
Revin Maya nu mai vrea in leagan....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
am pus poza cu hainuta
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Diverse#
culoarea e mai frumoasa dar n.a iesit bine , cea neagra era diferita ca model...mi.a ramas gandul la ea, cred ca da o fuga
unde ati vazut poze cu bebe codrin?
POZE
dayanara spune:
erina www.larocavillage.com/es_ES/shopping/brand-directory/logos/all/a-z/page/all" target="_blank">aici ai un outlet care seamana cu unul din madrid unde mergem noi si sunt multumita
cand mai gasesc mai pun
edites sa pun www.larocavillage.com/es_ES/shopping/brand-directory/logos/all/a-z/page/all" target="_blank">aici toate magazinele care le poti gasi acolo
POZE
honeybaby spune:
Roxana - e frumoasa haina.
Cred ca ii va sta bine in negru Silvanei pt ca alba si are ochisorii albastrii
Azi eram foaaaarte aproape de stirile de la ora 5.
Cumparam ieri o rama foto pt mama. Ii faca proba la magazin , dar fara card ca nu aveau..
Azi ma apuc sa pun poze pe un card si il bag in rama, merge vreo 5 min se opreste. hhmmm o bag in alta priza, mai ruleaza 3 poze iar se opreste si tot asa.
Plecam s=o ducem inapoi. Acolo ne duce alta, ii zic ca fara proba nu o iau . Bagam cardul , merg 2-3 poze si vanzatorul " gata, ati vazut merge." Ca " ce ar insemna daca fiecare ar veni cand ar cumpara un TV si s-ar uita la un film sa fie sigur ca merge "
Deja nu mai puteam de nervi. I-am spus clar ca o fac cadou si vreau sa stiu ca merge. Pana la urma cat ne-am certat noi rama s-a oprit. Era la fel de buna ca si prima.
Mi-am luat banii inapoi si m-am dus in alta parte ca sa nu-l mai vad pe dobitoc.
Imi vine sa-i iau la bataie pe astia prosti si cu gura mare.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ina_3040 spune:
Roxana frumoase pozele de la botez, o pupam pe printesa Silvana si pe mamica frumoasa . Cred ca ai facut-o si tu "pe fuga" cum se zice, ca si eu pe Robin de nu seamana deloc cu noi.
Erina la Barcelona noi am facut cumparaturi pe un bulevard mare paralel cu marea, se numea strada "Diagonal" acolo sunt vreo 3 malluri uriase gasesti plin de magazine, incluzand cele mari gen "Zara" etc precum si magazine dedicate copiilor. Sunt vreo 3 malluri in zona: "Barcelona Glories" pe Diagonal 208 (acolo sunt si locuri de joaca pt copii), L'Illa pe Diagonal 545 si inca unul "Diagonal Mar" la sfarsitul strazii. Avantajul e ca aceste magazine sunt deschise gen 10 am-10 pm si nu inchid pt "siesta" dupa-masa.
Calatorie placuta si distractie faina!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
bordeancavio spune:
buna fetele,
scuze, scuze, scuze, de absenta. am tot vrut sa intru sa mai dau macar un semn de viata, dar nu stiu cum de n-am apucat, nu am scuze, recunosc. de fapt nu am mai avut timp de citit si imi venea aiurea sa intru ca nu stiam ce sa scriu. acum am mai citit cate un pic. va pup pe toate. mi-a fost dor de voi!!!
noi suntem bine, am facut 4 lunite, 6.8 kg, 66.5 cm, am inceput cu cate un pic de suc de fructe (mar, morcov, piersica, depinde ce idei mai avem) cam pe la 4 luni. in iulie am avut botez, bebe a cam plans dar a fost destul de bine per total. nu am plecat nicaieri in vara asta, dar iesim prin parc mult, eu sunt mai tot timpul ocupata cu servici, cutatenie, gatit, cumparaturi si bebe. am si bona de la 9 la 5 care macar ma ajuta cu bebe, dar in rest e treaba mea. dupa cum tin minte ca spunea odata rebiana, timpul a capatat o alta valenta pt mine. zilele trec foarte repede. ajutor nu am decat bona, desi stam cu parintii mei. si speram din tot sufletul sa ne mutam cat mai repede, pana in primavara. sa vedem cum reusim, of... greu mai e cu banii...
in rest, sper sa mai apuc sa mai citesc, si sa mai scriu si eu macar cate putin, voi scrieti muuuult si nu pot sa tin pasul, de asta si absenta....
va pup dulce pe toate,
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#