Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Erina multumesc.

Ioanact eu prefer sa nu ii adaug cereale in lapte seara la culcare. Nici pe tine nu te sfatuiesc sa o faci.. Gandestete ca atunci cand dormim, organismul noatru functioneaza "la minim" (ca nu gasesc acum alta expresie) si tu ii vei solicita ficatul si toate celelalte... Laptele simplu se digera mult mai usor, mai ales daca este matern. (ca spuneai ca noaptea o alaptezi). Eu pt comfortul meu, nu chinui copilul. Mai degraba incearca sa ii scoti masa de noapte cum a scris Anca. Mi se pare mult mai ok. E doar un sfat. Tu alegi pana la urma ce vei face...

Meniul de azi: cereale; morcov, piept pui, malai, o lg (=lingurita) ulei masline; mar cu avocado.

Acum astept sa se trezeasca si sa pape... daca o sa vrea, ca tot face mofturi.

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Mi-am amintit sa ii urez si eu la multi ani celor nascuti in data de 31:

La multi ani Ilinca si Cristian Robert

Sensibila si felicitari pt dintisor!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

REBI mersi frumos
ai congelat jumatatea ramasa sau doar ai pus in frigider????

chiar m-am ingrijorat acum cand am citit de alergia Irinei la piersica:(((( de asta imi e cel mai teama...

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Am congelat. Am taiat felii jumatatea ramasa si am pus intr-o punguta la congelator. De regula i-l mai servesc peste cateva zile si n-am incredere sa-l tin in frigider pana atunci.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
rebiana e ok daca se congeleaza avocado? eu stiam ca nu, adevarul e ca nici nu am incercat dar e bine de stiut
tocmai ii ziceam lui asteorpi ca nu se congeleaza , dar si lasat asa in frigider oxideaza

Roxi, eu am congelat si la Luca si n-a fost niciun bai. Zilele trecute am incercat si cu o para din gradina bunicului si, dupa decongelare, am blenduit-o ok. Peste iarna nu tin perele noastre in camara/debara, se strica si imi doream sa le pot conserva cumva... si-am gasit solutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

AMI asteropi nu isi mananca buzele si nici cu nasul nu are treaba.
ii dau piersica de vreo 3 saptamani si pana acum cateva zile nu a avut nici o reactie.
si nici nu i-am introdus nimik nou.
noi nu am papat decat mar(pe care l-am scos 5 zile pt ca se constipa, abia ieri i-am dat iar), piersica sau nectarina(doar de 2 ori cand nu am gasit piersiici bune) si para.

punctisoarele rosii nu au nimik alb, cel putin eu nu am vz.

oricum ma nelinisteste mult chestia asta pt ca mai ales la fructe nu vreau sa aiba alergii.

de azi oprim piersicile pt cateva zile.
tocmai a papat para simpla blenduita, pt ca mi-a fost teama sa ii bag si mar, astept sa vad cum face kk , de la marul papat de ieri.

as mai vrea sa ii introduc ceva care sa pot mixa cu para sau marul, dar ceva usor, care sa nu o constupe asa cum patim de la mar. fetelor, ce recomandati????
banana am citit ca e mai bine sa o introduci dupa 7-8 luni, avocado-no way acum, ca m-am speriat cu alergiile si cum avocado e fruct exotic si am citit ca ppoate provoca, zic pas deocamdata:(((
oare caise???

cand puteti astept recomandari din partea voastra.

acum fug ca s-a suparat printesa ca nu o bag in seama:)))

pupici

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
Rebiana hai ca n-o fi chiar asa rau sa mai iesi cateva ore...chiar si la servici...poate chiar mai bine, ca tu sufoci copii cu atata dragoste
glumesc...vreau sa te incurajez

Ioana, tu esti o draguta, asa cum ne-ai obisnuit! Sa stii ca, serios vorbind, am un mod evident de a-mi arata dragostea fata de copiii mei; sunt excesiv de mamoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gazzica spune:

Buna ziua! am un bebic de 4 luni si 3 sapt.Este hranit cu laptic formula APTAMIL.De o saptamana am inceput sa-i dau suc de morcov.De maine ar trebuii sa-i introduc alt aliment.As vrea sa ma sfatuiti ce aliment sa-i introduc?La ce ora?Si cum fac cu sucul de morcov?Il dau in continuare?Cand?As avea nevoie de un raspuns astazi.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ami o sa i-au aminte la ce-ai scris..insa, sper sa si-o scoata singura..sau mai bine i-o scot dandu-i ceai/apa cand se trezeste..asta pe la 6 luni (daca nu voi avea lapte).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

sensibila ce printesa cuminte ai tu! Mananca de toate, doarme bine, ii iese dintisorul fara maraieli! Felicitari!

Eu inca nu ma simt pregatita sa il las pe Petru cu altcineva acasa, chiar daca sunt bunicii. Nici eu si nici el.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

greenfrog - multumesc frumos.
Toti copii sunt cuminti mai devreme sau mai tarziu. Doar ca unii acum sau mai incolo, mama imi tot zice ca daca acum e cuminte nu se stie mai incolo

Poze Gia Darria din Bucovina

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput