Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)
Raspunsuri - Pagina 19
jeni_h spune:
Salutare mamici si pitici
in sfarsit, reusesc sa intru sa mai citesc si sa si scriu dupa un we . Sambata si duminica am muncit de mi-au iesit ochii. In prima faza la cumparaturi si pe urma facut zacusca si pus castraveti la murat . Dupa tot circul cu zacusca (imaginati-va cum e sa coci 15kg de vinete) si implicit mizeria rezultata - si de abia facusem curatenie generala , ieri am fost cu galusca la vaccinul de 6 luni. Normal, maraita, plangacioasa si cam agitata. Colac peste pupaza a facut si un mic nodul -mititica mea are cate doua intepaturi, cate una in fiecare piciorus. Asa, si ca sa fie tabloul complet, ieri cand plecam de la clinica, eu, mama wonder-woman, am intepenit de spate cand o asezam pe piticanie in scaunul de la masina . Mi-a facut al meu aseara masaj, m-a cremuit cu tot felul de creme dar tot degeaba, sunt stramba in continuare. Gata, termin cu vaicareala si va spun despre Saruta mea. Acum la 6 luni si 3 zile are 7,200kg si 66cm. Dr mi-a spus ca-i foarte bine din toate pct de vedere si ca-si mentine ritmul de crestere.
Nu inchei fara sa dintosii si dintoasele mici . Noi inca nu dam semne de dintosenie . Pupam toti nazdravanii si nazdravanicile si pe mamicile lor.
Merg sa vad ce face piticania (sper ca doarme) si revin
un buchet mareeee pt toata lumea
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
jeni_h spune:
stati ca era sa uit
ma inscriu si eu in clubul celor cu copii care nu dorm noaptea. De ceva timp Sarah se trezeste si din ora in ora . Maraie ba sa o intorc de pe burta pe spate, ba sa-i dau sa suga ba....nici eu nu mai stiu ce vrea cateodata. Am impresia ca-i de control maraiala doar ca sa vada daca mai dorm sau nu cu ea in aceeasi camera
ma inscriu si in clubul alaptatului la san fara LP supliment.
am inceput sa-i introduc legume si fructe, dar momentan fara prea mare succes, prefera tot tzitzi. Insist....trebuie ca-i fetita mare.
va las ca m-a pocnit palavrgeala si mai am si alte treburi.
revin
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
Ioanact spune:
jeni_h bine-ai revenit!
V-ati chinuit voi cu vinetele, dar cine va avea vinete la iarna . Am copt si noi vinete, dar nu 15 kg.
Ma bucur ca Sarah e in grafice si ca i-a in greutate.. cu timpul va accepta si legumele si fructele.
Ai rabdare!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andira spune:
Uraaa, am primit viza, plecam in Canada!!
Abia astept sa aduca tati pasapoartele, sa o vad si eu. Si abia astept sa plecam, n-am fost niciodata asa departe...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Roxana - multumim pentru urari, da, a fost ieri Sf Alexandru :)
Rebi, Silvia, Ioanaa, Ioanact - multumim!
Silvia - si noi am facut vaccinul pe 28 iulie, la o zi dupa voi, , si la fel - nimic.
A fost dragut la mare, cu multi copii, s-au zbenguit o gramada, apa super calda. Irinei i-a cazut primul dintisor, si eu cu tati eram picati din luna cand ne-a spus Irina ca i se clatina. De fapt, cred ca i se clatina de mai de mult, dar ea n-a zis nimic.
Imi aduc aminte perfect ca mie mi-a cazut primul la 7 ani, iar Irina are 5,5 ani, asa ca initial m-am speriat, dar se pare ca e ceva normal la varsta asta.
Norocul nostru ca din prietenii cu care plecasem, 3 sunt medici stomatologi , dintre care unul chiar de copii. Si pt ca i se clatina foarte tare, dintr-o singura miscare i l-a si scos, ca sa nu cumva sa-l aspire in somn. Irina era super fericita, tati i-a luat o cutiuta din bazar ca sa-l pastreze acolo, si a doua zi au gasit sub perna (si ea si Nati) un lantisor si o bratara (prostioare din lemn, colorate frumos, din bazar ) de la Zana Maseluta.
Nati nu mai vroia sa se intoarca acasa in Romania, ea vroia la hotel :)).
In ultima zi noi fetele si copiii am mers cu salupa din Albena pana in Blacik, iar baietii au venit cu masinile si ne-au luat din port (Iris s-a dus cu tati). Ne-au cam zgaltait nitel valurile, mie mi s-a cam urcat stomacul in gat, mai ales ca aveam un deja-vu cu o excursie de-asta pe apa din Turcia, cand la intoarcere am prins niste valuri de 3-4m, de erau toti verzi la fata si nu stiau cum sa intoarca barca mai repede in port.
In fine, acum a fost ok, si m-am topit toata cand l-am vazut pe tati cum ne astepta pe ponton cu un zambet mare pe fata, cu Iris in brate, pe care o imbracase grijuliu si-i pusese si palariuta de soare.
Mai pun o masina de rufe si revin .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Uraaa, am primit viza, plecam in Canada!! Abia astept sa aduca tati pasapoartele, sa o vad si eu. Si abia astept sa plecam, n-am fost niciodata asa departe... Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Super!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui ioanaa28 Inca doua intrebari legate de Ovi si plec sa fac papa... 1.Am facut in 14 iulie BCG-ul. ceva vreme s-a vazut intepatura....si atat. Nu s-a inrosit, copt, nimic. Adica nici o reactie !!! ati mai patit careva la fel? Culmea e ca nici un copil vaccinat in ziua aia nu a avut reactie ,aproape toti sunt inscrisi la medicul nostru de familie, care imi spune sa asteptam 6 luni si apoi vom vedea 2.fontanela e inca destul de deschisa...acum vreo doua luni mi-a spus sa-i dau in loc de una trei picaturi...o vreme i-am dat doua, dupa aceea trei dar parca tot nu se observa diferenta. E ca un romb cu latura de vreo 3 cm, si de multe ori se observa cum pulseaza sapt. asta il va vedea si doctora, sa vedem ce mai zici...dar astept pareri si de la voi.. Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
deci avem rasp pt ambele:
1. nici la ianis nu s-a vazut nimic ulterior intepaturii, acum a ramas o floricica de 2-3 mm si dr a zis ca e ok
2. si la noi la fel a fost, dar in plus erau cam moi oasele craniului - craniotabes - si la analizele de sange fosfataza alcalina (sper sa nu gresesc denumirea, are ceva legatura cu sistemul osos) a iesit cu valoare mai mare decat normalul, asa ca dr ne-a prescris doza de 6 picaturi vigantol + 5ml gluconat de calciu, timp de 8 sapt (si calcemia i-a iesit la limita inferioara a normalului). din cate imi dau eu seama s-a mai inchis putin fontanela
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
citat din mesajul lui asteropipan as mai vrea sa ii introduc ceva care sa pot mixa cu para sau marul, dar ceva usor, care sa nu o constupe asa cum patim de la mar. fetelor, ce recomandati???? banana am citit ca e mai bine sa o introduci dupa 7-8 luni, avocado-no way acum, ca m-am speriat cu alergiile si cum avocado e fruct exotic si am citit ca ppoate provoca, zic pas deocamdata:((( oare caise??? cand puteti astept recomandari din partea voastra. pupici CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! |
sper sa nu fie vorba de nicio alergie, poate iritatie ceva ...
banana, no way, constipa rau si am inteles ca nu vrei asta
marul de obicei e laxativ, dar poate depinde de organism
caisa e ok, eu ca laxativ i-am mai dat lui ianis si prune sau struguri mixate cu alt fruct, poti incerca si morcov, asta crud nu constipa, doar fiert si e f bun in combinatie cu mar sau para, cam atat imi vin pe moment in cap, daca mai am vreo sclipire, mai scriu
andra_s spune:
andira de trei ori bravo: pt viza, pt primul dintisor lipsa si pt un concediu atat de placut
PS: initial am crezut ca e vorba de primul dintisor al lui iris si ma gandeam, cum adica i se clatina, aaa si le-a mai si spus despre asta deci iti dai seama ce varza era in capul meu
andra_s spune:
citat din mesajul lui sensibila Legat de intors la munca …. Eu merg la munca demult la munca adica am fost la munca si la 20 de zile dup ace am nascut si in fiecare luna la inceputul lunii cel putin si cam de vrea 2 luni vin permanent. Gia e f bine si asa. La multe lunici iepurasilor : Cristian Robert de Jasmine; Ilinca de Bumbitza ! Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
bravo, mamica eroina
dar parca tu ziceai ca incasezi indemnizatie sau ma lasa neuronul sau parca tu ziceai ca aveti o afacere a familiei?