Iepurasi dragalasi de Mar-Apr (47)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaa28 spune:
Inca doua intrebari legate de Ovi si plec sa fac papa...
1.Am facut in 14 iulie BCG-ul. ceva vreme s-a vazut intepatura....si atat. Nu s-a inrosit, copt, nimic. Adica nici o reactie !!! ati mai patit careva la fel? Culmea e ca nici un copil vaccinat in ziua aia nu a avut reactie ,aproape toti sunt inscrisi la medicul nostru de familie, care imi spune sa asteptam 6 luni si apoi vom vedea
2.fontanela e inca destul de deschisa...acum vreo doua luni mi-a spus sa-i dau in loc de una trei picaturi...o vreme i-am dat doua, dupa aceea trei dar parca tot nu se observa diferenta. E ca un romb cu latura de vreo 3 cm, si de multe ori se observa cum pulseaza
sapt. asta il va vedea si doctora, sa vedem ce mai zici...dar astept pareri si de la voi..
ioanaa28 spune:
Roxi, multu...
asta mi-e si mie sa nu-l intep degeaba si mai ales sa nu-i iau sange degeaba...Mai ales ca Alex doar daca vede sange se inverzeste
Erina spune:
Buna mamici! Am citit pe diagonala.
Imi pare rau de alergia Irinei Amisa ii treaca repede!
Yaia, la multe lunite pentru pisicuta papacioasa Alexia!!! Scuze pentru intirziere!
la multe lunite pentru Ilinca expresiva si frumoasa si cavaler Cristian!!!
o zi buna va doresc!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
asteropipan spune:
ahhhhh, m-am speriat....
AMI si lui fiimea i-a aparut in ultimele 3-4 zile la barbie 2-3 punctisoare rosii, dar m-am gandit ca poate s-a iritat de la servetel cand am sters-o nuu avea decat 2-3, iar acum nu mai are deloc.
si noi am avut piersica in meniu in fiecare zi.
pete nu i-au aparut....
dar m-am speriat tare acum
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
greenfrog spune:
ioanaa28 noi am facut vaccinul pe 27 iulie. se vede o urma rosie mica pe brat. nu e nici macar umflat. alte reactii nu au fost.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
dayanara spune:
asteropi si lui ivan ii apareau ce spui tu exact de la servetel cand il stergeam
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
ioanaa28, greenfrog m tarziu ii va coace..cam dupa 2 luni.
Nici Justina nu a avut nici o reactie..trebuie sa aiba?
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan ahhhhh, m-am speriat.... AMI si lui fiimea i-a aparut in ultimele 3-4 zile la barbie 2-3 punctisoare rosii, dar m-am gandit ca poate s-a iritat de la servetel cand am sters-o nuu avea decat 2-3, iar acum nu mai are deloc. si noi am avut piersica in meniu in fiecare zi. pete nu i-au aparut.... dar m-am speriat tare acum CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! |
Astero nu vreau sa te sperii.
Petele rosii de care spuneam au aparut imediat dupa ce a mancat si in max jumatate de ora nu se mai vedeau. Sincer, m-am gandit de la inceput ca poate fi de la piersica, dar am zis sa ii mai dau sa vad daca se manifesta la fel.. ca poate mi s-a parut mie.
Bubitele sunt rosii, cam ca piscatura de tantar, dar daca te uiti atent au si un punct alb. De ex cele doua care i-au aparut aseara, azi nu se mai vad.
Asta cred ca e si aiurea din punctul meu de vedere, ca apar si dispar..
Mancatul buzelor nu l-am asociat cu faptul ca o mananca gingia pt ca deja i-au iesit doi dintisori, si nu ii mai ies asa repede urmatorii, si vreo doua zile am tot vazut ca repeta gestul si m-am intrebat de la ce o fi.
Cred ca poti sa faci un test, sa o scoti un timp din papica si sa ii dai din nou si sa urmaresti ceva reactii, dar, spre linistea ta vb cu pediatrul tau! Eu doar am scris ce am vazut eu / vb cu pediatra mea.
Irina Paula (8 martie 2010)
greenfrog spune:
sper doar sa nu il supere si vaccinul, ne sunt de ajuns maraielile provocate de dintisor. care nu mai sparge gingia odata...
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
sensibila spune:
Dam de baaaaaauuuuuuuuut ! Ne iese primul dintisorrrrrrrrr !
Fara plans fara nimic, doar asa i-am pipait gingiile si era un pic de tot iesit ! I-am dat putin Ibalgin aseara sa doarma linistita ! Oricum aseara a adormit la ora 19 si s-a trezit pe la 00 si apoi a mai stat juma de ora a apapat si s-a culcat la loc pan ape la ora 10.
Azi mergem sa cumparam ceva la fata ca asa minteles ca e bines a cumperi la primul dintisor aparut !
Multumim fetelor pt aprecieri la adresa Giei. Am pus poze pe contul comun cine vrea sa le vada …..
Legat de intors la munca …. Eu merg la munca demult la munca adica am fost la munca si la 20 de zile dup ace am nascut si in fiecare luna la inceputul lunii cel putin si cam de vrea 2 luni vin permanent. Gia e f bine si asa.
Legat de BCg noi am facut BCg pe 11 iunie 2010 si cand am fost la mare a ainceout sa se umfle adica dupa aproape o luna si jumatate, si s-a spart acum in Bucovina adica dupa 2 luni si jumatate, a curs o gramada de puroi daracum se strange si sper sa dispara. Ala a fost singurul moment in care a plans Gia cand dupa baita I s-a rupt pielicica aia si tot curgea puroi si eu o tot stergeam, bineinteles ca in fiecare nospate adica vreo 3 mi-a patat bodyurile ca tot supura dar asta este. Oricum nu a a avut reactii aiurea, i-am dat Ibalgin 2 ml inainte de culcare si e ok. Ma tot gandesc daca a avut vreo legatura cu schimbarea aerului ca prea s-a inrosit la mare si a spart la munte !
Pupam iepurasul Irina sa treaca repede alergia. Mama zicea ca in prima zi cand m-a scos pe mine afara am facut o mare alergie la polen, asa ca nu stii niciodata la ce e allergic copilul. Speram sa treaca.
Am vazut poze frumoase la multi iepurasi dar in special la SIlvana la botez, foarte frumoasa !
La multe lunici iepurasilor : Cristian Robert de Jasmine; Ilinca de Bumbitza !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"