Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru bebe grasunel Sorina! Sanatos sa fie si sa vina la termen!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Multumesc Amelia! Felicitari si tie pt fetita. Daca imi aduc bine aminte, la inceputul lui august cand am disparut eu, aveai carucior albastru .
Chiar ma gandeam in timpul ecografiei ca sper sa nu ii fi "disparut" cocoselul ca la cate haine de baietzel avem ar fi fost cam nasol .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am bagat si eu poze cu burtoiul AICI. Nu le am pe contul comun ca nu stiu unde l-am notat. Data este cu doua zile in urma am observat.

Am spalat si eu copilu' in ceai in primele zile... pana s-a curatat pielea de cojite. Am folosit crema in primele zile in rest numai la iritatii. Sper sa nu semene bebe la piele cu Sorin pentru ca el e vesnic iritat si plin de cosuri de la caldura.....

E un subiect delicat asta cu "crescutul copiilor". Parerile sunt impartite si pot fi foarte diferite. Important e sa fie cat mai multe expuse aici si toata lumea sa selecteze ce i se potriveste mai mult.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Ce burtica frumoasa Crisis !

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Multumesc Amelia! Felicitari si tie pt fetita. Daca imi aduc bine aminte, la inceputul lui august cand am disparut eu, aveai carucior albastru .
Chiar ma gandeam in timpul ecografiei ca sper sa nu ii fi "disparut" cocoselul ca la cate haine de baietzel avem ar fi fost cam nasol .

22+

Multumesc si eu ! Da, am avut carucior albastru pana saptamana asta, dupa ecografie. Se mai intampla. Ni s-a reconfirmat de catre doctora mea ieri, deci acum mcar stim ce si cum... noroc ca noi n-am cumpsrat nimic inca. Mai e ceva timp de cumparaturi. Plus Baby expo .

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

vmadelain, sorinaalex, multumesc pt lamuriri
sper sa nu am probleme, dar mai bine ii cer dr-lui o hartie s-o am la mine (daca dau de el)

Lore 24 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie
Multumesc si eu ! Da, am avut carucior albastru pana saptamana asta, dupa ecografie. Se mai intampla. Ni s-a reconfirmat de catre doctora mea ieri, deci acum mcar stim ce si cum... noroc ca noi n-am cumpsrat nimic inca. Mai e ceva timp de cumparaturi. Plus Baby expo .

23+

Eu as inebuni si Sorin ar face crima.... 3 doctori diferiti... confirmat si vazut outze de fiecare data...... Eu am cumparat toate hainutzele cam pana la 6 luni deja. Sunt nebuna....stiu.
Multumesc de aprecieri.
AM 20 kg in plus deja.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Am pus si eu cateva poze cu evolutia burticii mele aici:
http://picasaweb.google.com/108838621633340883950/Burtica?authkey=Gv1sRgCNOyjtjO5sKnLg&feat=directlink
nu sunt in contul comun, pentru ca nu mai am parola si am lipsit atat de mult, incat nici nu mai indraznesc sa o cer....
Eu habar n-am cat m-am ingrasat (nici nu vreau sa stiu),nu am cantar acasa, ma cantaresc doar cand merg la medicul de familie. Ultima data erau vre-o 7 kg in plus (acceptabil, zic eu ), dar de atunci au mai trecut 3 saptamani...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Raspund si eu din experienta mea la intrebarile lui beatrice:

Fetele, vroiam sa va intreb daca este ok achizitionarea de mameloane de cauciuc.

Nu am folosit, dar am inteles ca mameloanele se folosesc doar daca nu ai sfarcurile formate.

La spital, se face clisma obligatoriu sau ne putem lua supozitoare cu glicerina?

La spital nu e nimic obligatoriu, nu poate nimeni sa te oblige sa faci ceva daca nu esti de acord si da, dupa cezariana o sa te ajute supozitoarele cu glicerina.

Unde as putea gasi pompita de nas buna? Ne trebuie si pompita pt urechi?

Cum au spus si celelalte mamici cea mai buna pompita e batista bebelusului, restul nu se compara si sunt bani aruncati. Eu am folosit la Iulia batista bebelusului la 1 luna, a racit puternic si nu va puteti inchipui ce am scos timp de aproape 1 sapt dintr-un copil de 1 luna. Pompa de urechi - nu stiu nimik despre ea.

Dar cearsafuri de plastic? Unde gasim mai bune?

Paturicile pentru schimbat se gasesc atat la farmacii cat si in hipermarketuri. Sunt 5 la set. Marci: seni, happy, etc. Sunt de 2 dimensiuni cred. Mai exista o varianta mai economica avand in vedere ca aceste paturici teoretic sunt de unica folosinta, mai ales daca copilul face ceva in timp ce il schimbati. Puteti cumpara de la Ikea cateva protectii pt saltea ca astea pe care le puteti spala la infinit http://www.ikea.ro/ro/Produse/108/3776/Textile_pentru_camera_copilului/LEN.htm
Vad ca le-au scumpit, acum 2 ani erau 15 lei. Oricum per total tot economie faceti. Indiferent de care luati o sa aveti nevoie de aceste paturici cam pe toata perioada cat poarta pampers.

Ce parere aveti de sacul de dormit?Mie mi se par mari, lungi si mi-e frica sa nu se bage rau copilul in ele sa se sufoce.

Sacii sunt pe dimensiuni 0-6, 6-12, etc., sau cu posibilitate de prelunigire cu capse. Eu sunt pentru saci. Am patit-o la fel ca shashenka, m-am trezit intr-o noapte si nu am mai vazut copilul (avea cam 2-3 luni) in pat, doar pilota. Copilul meu era la mijlocul pilotei dedesubt, am tras o spaima....de atunci nu am mai folosit pilota. Bine acum depinde si de copil, ca sunt unii mai linistiti, a mea se foia foarte tare in pat.

In privinta cremelor, in afara de sapun, sampon, ulei corrp si lotiune, mai trebuie ceva?

Eu am folosit gamele Bubchen(fara parabeni), Uriage, Mustela, Nivea gel de spalat si ulei pt masaj inainte de baie. Acum depinde si de pielea bebelusului, depinde cu ce se impaca bine. Nu e obligatoriu sa se potriveasca la toti. Sunt multe firme pe piata. Ideal ar fi sa folositi produse fara parabeni.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimi fetele

cine vrea cine pofteste

am vazut 2 burtici superbe crisis si dosita

eu una ma pregatesc sa ies sa cumpar cate ceva pt bubuline...am emotii...daca ati mai auzit asa ceva .

gabriella baga mama si tu niste pozici sa vedem vila lu bubu tau

o duminica placuta va doresc

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput