Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, sunteti niste dragute! Multumesc mult pt sfaturi!Eu sunt la primul bebica, desi nu-s nici eu o tinericasi mi-e frica cu bebica. (Na, ca am facut si o rima!)Vreau sa fiu o mama aproape perfecta.

JOANN, vila lui bubu!Frumos!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am stricat rima cu repetitia.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata ....joann pune niste poze pe picaa cu ce cumperi azi pt bb-ele gemene

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn
eu una ma pregatesc sa ies sa cumpar cate ceva pt bubuline...am emotii...daca ati mai auzit asa ceva .

Multam de aprecieri !
Eu una te inteleg perfect. Tin minte si acum un moment special din viata mea.
Era 5 noiembrie 2007, eram in Ungaria si doar ce aflasem ca FIV 1 reusise, deci, teoretic urma sa fiu si eu mamica. Seara am fost la cumparaturi la Tesco si acolo bineinteles, ca de obicei, m-am oprit in raionul pentru bebelusi. Am dat peste o salopeta lila, marimea New Born si am realizat ca in curand voi putea si eu sa cumpar hainute pentru copilasul meu, in curand nu voi mai fi in acel raion doar ca sa visez...
Am plans cu salopeta in mana vre-o juma'de ora.... nu ma mai puteam opri.... trecuse atat de mult timp de cand asteptam clipa aia...
Clipa a venit abia in 2009 si pot spune ca a meritat asteptarea si suferinta.... doar ca... cicatricile din inima nu dispar niciodata...

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

lore76 succes cu avionul. Idea e ca noi orcum avem burta (mult) mai mare decat nr de saptamani si e bine sa ai la tine hartii.

Foarte utile discutiile despre ce trebuie la bebe, chiar daca in contradictoriu. Astept Baby Expo sa incep sa iau si eu cateceva cosmetice..treburi dastea.

V-am vazut pozele cu burticii foaarte frumoase. Sunt cam trista - am vergeturi vizibile oblic jos pe burta sub buric..Da cre ca e normal pt ca imi creste intr-un ritm alert, Puficele orcum sunt mai mari ca varsta sarcinii; or trece ele..

Asnuapte am dormit mai bine cu vanticelul ala. Bine ca au trecut caldurileee. O sa pot purta si eu salopeta de la Kiabi luata in iunie. Nu am intrat decat o data in ea - la munte acuma. Zici ca sunt fermier american.

Ieri am facut eclere cu crema de vanilie la mijlor, glazurate cu ciocolata reala si putin caramel: Raportez succes total. Scuze de poftele cauzate. Mergem cu ele la Sf Alexandru la o destrablare cu nasa de botez (e batrana are 80ani) si ma cheama si pe mine Alexandra si am zis sa aduc eu desertul.

Va pup si mai va scriu dupamasa.

sugubina 25+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hello

ete ca ma intorsei

raportez cumparaturi slabeee...slabeee rau...
nu am cumparet decat 2 perechi de pantalonei albi. si 2 bluzite cu bonetele . una alb cu galben si una alb cu roz.

la magazinelul la care am fost eu aveau mai multe chestii de vara...asa ca...nu avea rost sa cumpar.si cum nu mai puteam umbla... am decis sa mai las sa treaca vreo 2 saptamani.

sugubinoooo noroc ca a iesit sotul sa puna la loto si l-am sunat sa imi cumpere ecler...cu toate ca probabil, nu se compara cu al tau

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Daca vreti sa semnati petitia...

http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=95

poate ajuta la ceva...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

asa e sugubina, am ditamai burtoiul, de nici n-o sa ma creada aia ca am doar 6 luni...
ma duc maine dim sa-mi recoltez pt analize si poate dau de dr cand ies rezultatele

Lore 24 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna mamicilor!

pana acum am bucatarit...nu mai pot de cald; inca mai am un compot pe aragaz si astept sa se termine o masina de spalat vase ca sa o pun pe a doua.ma doare mijlocul si nu mai pot sta in fata chiuvetei sa le spal.

ieri am fost la cinema in afi cotroceni si cand am iesit mi-am luat si eu o perna de gravida de la real.pana acum luam intre picioare o perna normala, parca aseara a foat mai bine cu asta noua.

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Semnat

28+

Mergi la inceput