Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

fetili, distepte mai sunteti

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=110785&whichpage=6

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello, hello ! Nu mai comentez nimic...

Bine v-am regasit la un nou capitol. Sa cresteti mari si fara probleme!

Ma bag si eu la subiectele propuse spre discutie:
colici - eu i-am dat 5 picaturi de Bonisan pe zi, preventiv, din prima zi....au mai procedat si alte prietene la fel si nu am stiut ce sunt aia colici ever.

lapte praf - se poarta sa te duci cu el la spital, si sa-i dai doar daca sub nici o forma nu il poti alapta. Au si la spital lapte praf, dar sigur nu marca pe care vei dori sa o folosesti tu.

suzeta - eu i-am dat-o si am invatat-o cu ea desi nu o prea vroia la inceput pentru ca nu curgea nimic din ea. Mie mi-a folosit pentru ca bebelina trebuia sa aibe la nani mereu ceva in guritza si nu puteam sa o hranesc non stop.
Avent - am folosit de la inceput si le recomand cu caldura.

pudra de talc - sapa, face rani, total neindicata. Eu am folosit Sudocrem primele zile din viata pentru fundulet ca se irita de la pipi..... pipi de nou nascut e ceva mai acid am inteles.

pompita de nas - Batista bebelusului face intr-adevar treaba.....restul sunt apa de ploaie. Nu va speriati ca se conecteaza la aspirator.... suflul se regleaza singur cat trebuie pentru bebe.

servetele umede - intr-adevar la inceput mai bine il speli la chiuveta cu putina apa calduta. Servetelele sunt pentru deplasari si situatii de urgenta. Oricum bebe e asa de usurel.... eu o luam pe Teo intr-o mana si o spalam....

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bb n-a miscat azi si m-am speriat. si ca o cretina ce sunt am bagat juma' cioco cu rom si doo paharoaice pepsi. acum l-am agitat. bai, da' dobitoaca mai sunt. INCONSTIENTA!

Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Neatza fetele
si eu ma gandeam sa procur ceva cosmeticale pt bebe saptamana viitoare, numai buna discutia voastra, bag la cap idei de la cele care au trecut deja prin asta
o sa ma uit ce gasesc din gama Weleda, am avut de la ei ulei de gravidute si mi-a placut tare mult, ocazie cu care mi-au dat si niste mostre de creme pt bb... stiu ca la un moment dat intreba cineva de gama asta, daca-s bune sau nu... mai multe amanunte la ei pe site http://www.weleda.de/
Maine schimb semnatura si de abia astept controlul de pe 3 sept. la dr., ocazie cu care o sa aflu si cat cantaresc ca nu am vrut sa ma mai sui de doua saptamani pe cantar sa nu ma amarasc
Gabriela mama, nu esti nebuna, esti numai gravida

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Stiti ce super e sa locuiesti la mare? Am facut fix 2 plaji anu' asta si acum fug la piscina.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

personal nu gasesc deloc igienice servetelele pentru sters la fund. le-am folosit exclusiv in deplasari. cat am fost acasa apa a fost cea mai buna varianta.
weleda sunt f faine. dar nu am testat efectiv pe copil. probabil ca am sa le incerc. la primul am folosit numai mustela la inceput. si desi a functionat f bine aveau un miros f puternic... nerecomandat...
glicerina pentru gurita lui bebe mi se pare o tampenie...

corina, adevarul e ca daca te-ai fi luat dupa toate parerile binevoitoare sau dupa toate "prietenele" din parc sigur nu faceai cele mai bune alegeri pentru printesica ta. circula atat de multe idei proaste despre cresterea copilului ca te doare capul. in schimb alea de bun simt si firesti pana la urma sunt considerate anormale la noi...

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ce glicerina pt gura lui bb???pt ce????de asta nu stiam..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

...am aparut si eu...Sa stiti ca va urmaresc cu mare placere, dar probabil sunt eu mai putin sociabila...tot timpul am impresia ca eu nu am nimic foarte important de zis...Imi place ca odiseea asta intr-adevar este plina de fete destepte, fara prejudecati inutile. Multe dintre discutiile voastre imi vor folosi in viitor.
Noi suntem bine, sarcina decurge fara probleme, cu toate ca am 39 ani! (Deci ,gabriella1 nu trebuie sa te simti in inferioritate, nu esti singura!) Bineinteles nu m-au ocolit nici pe mine neplacerile "obligatorii": mi se mai umfla picioarele, nu pot dormi, nu-mi gasesc locul, iar cand reusesc sa adorm ma trezeste nevoia de a merge la baie,si ma simt ca o balena esuata la mal....dar in rest e ok.
Eu am de gand sa nasc pe cale naturala, sper sa nu intervina ceva neprevazut.

ukume24- si eu sunt din Cluj, si voi naste la spitalul Stanca. Daca mai ai informatii despre conditiile si cerintele din acest spital, as fi recunoscatoare daca mi le-ai impartasi!

Va pup pe toate, sunteti tare simpatice!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

se cunoaste ca este weekend!!!!
nici tipenie de burtica pe aici...

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput