Ce m-a enervat astazi?
O mamica in parc care statea linistita pe banca in timp de baietelul ei tragea de par o fetita mai mica. Vorbea la telefon.
Raspunsuri
kariguld spune:
soacra socrosenia
raspunde de timpul liber
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
emilia.m spune:
Daca era mamica fetitei sigur ar fi incheiat conversatia telefonica on the spot. Uf...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
iulix spune:
Ce sa-i faci... Cateodata pentru unele mame sunt mai importante persoanele straine decat propriul copil. Trist...
andata spune:
socrelul (n-am soacra, dar o suplineste cu succes)
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
gabriela42 spune:
asa asa socra din mine zice: mai!te duci in parc cu copilul?pai asta sa faci!suntem in bucuresti sunt multi copii in parc,il ai in grija!
Gabi_K spune:
fumatorii din parc.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
marutzu spune:
azi ma enervea ca sunt de noapte la svc si voiam sa stau cu al meu sot in romantism ca pitik mea e la mama si aveam si noi timp liber
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marutzu azi ma enervea ca sunt de noapte la svc si voiam sa stau cu al meu sot in romantism ca pitik mea e la mama si aveam si noi timp liber |
Ioiii dar asta nu ar trebui sa te enerveze. Inseamna ca ai o mama sanatoasa care are grija de pitic, ai servici, ai un sot minunat cu care aveti chef de romantism... hai ca nu e asa grav
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert