gabik ...asa este, mama e sanatoasa sotul ma iubeste am svc...si totusi dehhhhh ma mai enervez si eu cateodata
Pana la ora asta nu m-a enervat inca nimic. dar nu e timpul trecut. mai vorbim la sfarsitul zilei.
m-au enervat cei doi idioti (sau o fi fost unul si acelasi, pesemne, care a facut o cursa dus-intors), care au trecut cu motorul turat la maxim, pe la ora 7:30 azi-dimineata, pe soseaua de langa blocul meu; asa de puternic a fost zgomotul motoarelor incat s-au declansat alarmele de la cateva masini, iar haitele de caini din zona au inceput si ele sa latre...normal ca mi-au trezit copilul din somn, si i-am "blestemat" in gand, pe rand - si pe caini, si pe aia cu motoarele, si p-aia de la primarie ca nu pun relantisoare pe sosea si ca nu sunt in stare sa rezolve o data pentru totdeauna problema asta cu cainii comunitari...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
colega de birou, o d-na de 52 ani, care vb continuu despre nici ea nu stie ce, se panicheaza ca poate ne dau astia afara, dar totusi SA MUNCIM SA VADA ASTIA CA SE MUNCESTE IN ACEST BIROU!!!
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)