Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
La multi ani
www.youtube.com/watch?v=AtRPbEygtrs&p=B37A459A0D06B3F5&playnext=1&index=8" target="_blank">Maria fetita minunata , sa fii sanatoasa si norocoasa !!!!!!
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
MangaGirl spune:
neatza!
asta e mesajul de aseara. nu stiu ce naiba s-a intamplat cu DC!
asaaaa...lali ce bauturi iti doreste inimioara...vin, vin sau apa?
Sanatate muuulta copilasilor bolnaviori - Stef, Brucu, Ana Banana, Zeina.
Iuliko ce m-ai distrat cu mucii lui Brucu. Experimentez si eu primii muci ai lui Aidan care stau acolo si se impietresc si apoi iar se flescaiesc....ce sa aspir...parca l-as taia numai cand ii pun mana pe nas.
liliacule te pup mami. lasa baiatul sa fie cum vrea...la ei se poarta asa mai sportivi . te-ai prins ca nici al meu nu se da in branci dupa treburi intelectuale, nu?
Sara, La Mult Ani! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare!
auzi la ele, 51, 47...ma pregateam sa ma laud si eu ca am un kil in minus fata de sp trecuta...dar la mine e vorba de cifre grele 6 si 7. asa ca ma duc sa-mi dau doua palme.
fragutzo io sunt femeee de azi...oare ajung si eu slaba ca tine intr-o luna?
Sa va zic de Sardinica. incepem cu alea frumoase: o apa limpede de vedeam pestisorii cum se plimba pe strasse. partea funny a fost ca in timp ce admiram eu sclipirile apei, un pestisor din ala zglobiu, cat degetul a inceput sa-mi roada degetul de la picior. si acum mai am urma.
nisipul fain pe unele plaje, soare, peisaje superbe, golfulete cu multe iahturi.
Apartamentul ok. aveam vecini niste italieni care zi lumina se uitau la televizor. Sergiu a fost bucatar in fiecare seara, ne-a gatit altceva. o data am mancat in oras, o pasta cu fructe de mare super. In rest, am cumparat de la supermarket.
Am trimis poze pe mail. Ce magazine am vazut acolo...de fapt ce preturi am vazut, nici pe Champs Elisee nu mi-a fost dat sa pomenesc. Un costum de baie vreo 600 de euro...adik, cu ce drak l-au facut de era atat. ma rog...trecand peste asta...am facut si noi o promenada intr-un oras alaturat, Porto Cervo...iahturi de lux, stradute cochete flancate de magazine gen Prada, Chopard..etc. ca la muzeu ne-am plimbat...
Italiencele foarte ingrijite, dar muult prea mult soare le-a cam afectat pielea. deci am rezonat eu, in sinea mea, mai bine mai la ploi. Macar te pastrezi tanara mai multa vreme.
Am intalnit oameni cumsecade, dar si din aia cu nasu'n fund. Ni s-a spus ca e o zona bogata si de fite, deci ne-am asteptat la ce-a fost mai pretentios. Cica aia normali isi fac vacanta in orase ca St Teodoro.
In fine...noi am apreciat ce am primit, ne-am simtit bine...Aidan nu a vrut sa manance nimic in afara de san si vreo 2 bucatele de paine. I-am respectat decizia si m-am conformat. I-a placut apa, a innotat, s-a zbenguit, chiar si cand era mai racoroasa. facea un pik figuri pana il bagam cu totul, dar apoi era viata lui. A mancat la nisip de pe plaja, de am zis ca va face kk numai ciment. De fapt a facut din 3 in 3 zile. Cum a ajuns acasa, s-a reglat. Il inteleg, si eu sunt la fel in deplasare.
Cam asta ar fi in mare, vacanta noastra. daca aveti intrebari, sunt aici.
cred ca va pupe si eu pe seara asta. sunt sfrsita, desi e numai 10 fara un sfert.
Vik sunt invidioasa, sa stii. noi ne cacaim la un dinte pe luna si Mamaruta da ceata la toata lumea. Aidan are 5 dinti, unul i-a iesit cu o i inainte sa plecam in Sardinia. Acum asteptam cu nerabdare lateralul superior, ca tot plange noaptea din cauza lui.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
intre timp...
LA MULTI ANI, ANOMIS!
LA MULTI ANI MARIA!
CASA DE PIATRA, LAURA! DISTRACTIE PLACUTA!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
LA MULTI ANI pentru o mamica draga mie, cu un simt al umorului de invidiat si cu un baiat superb !
sanatate si voiosie 100 de ani de-acum inainte.
www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg&ob=av2e" target="_blank">Dedicatia e cu o melodie care-mi place mie mult pt ca nu-ti stiu gusturile muzicale. (si nici parasuta nu e in sensul acela).
Te pup cu mare drag
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ANI Maria! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa la suflet!
La multi ani Anomis!
Suede, sa ai parte de nunta de vis la care ai visat si o casnicie frumoasa.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Buna dimii!!
La multi ani Maria!!]
La multi ani Anomis!!Iti doresc o zi minunata in sånul familiei!!
Suede iti doresc caså de piatra si o zi superbå.Imi place ca ai intrat pe la noi in dimineata asta ca så iti simtim emotiile.E si normal doar o data esti mireasa.Te pup si distractie frumoaså!!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
Buna sa va fie ziua dragelor!
Maria, pui frumos, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine in viata! La multi ani!!!
Anomis la multi ani fericiti, mamico!
Laura casa de piatra, plina de liniste si iubire!
sa aveti o zi minunata!
ma inscriu si su in clubul nerabdatoarelor sa vada poze..sunt convinsa ca vei fi o mireasa "wow"
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
diamar78 spune:
Ioana mama, am avut si eu atatea inainte sa raman gravida cu David. Eu de cand ma stiu sunt asa, dirigintele meu tot timpul o intreba pe mama daca mananc cuie de nu ma ingras si eu. Recordul meu a fost in clasa a 12 a, 51 kg. Dar tu nu pari biscuit in dunga in poze. Dupa ce am nascut mai aratam si eu a om cu kg alea acumulate in sarcina.
Da pe unde mergeti?
Azi noapte a fost groaznic, s-a trezit piticul pe la 12 si a tinut-o intr-o vaicareala pana la 1,30. Am vrut sa merg la urgenta cu el pt ca era si ragusit si am zis ca nu poate respira bine de la laringita, dar ma gandeam ca se uita dr urat la mine ca vin la ora aia. Am stat bine sa cantaresc daca e de dus la urgenta sau nu. I_am dat si ceva panadol ca am zis ca e de la masele si intr-un final a adormit langa mine. De dimineata a luat-o de la capat, a avut si un scaun moale si e marait. II dau tratament homeopat pt laringita pana luni cand o sa ma vada dr si eventual sa merg astazi pe zi si pana la spital sa vad ce zice dr de garda, desi sunt dsigura ca-mi da antibiotic pt laringita.
Poate merg fetele din Bucuresti in Herastrau cu un buchet de flori la suede. Ar fi fost o surrpiza frumoasa daca ne mobilizam din timp.
Ma duc sa-l vad pe Aidan.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Ioana mama, am avut si eu atatea inainte sa raman gravida cu David. Eu de cand ma stiu sunt asa, dirigintele meu tot timpul o intreba pe mama daca mananc cuie de nu ma ingras si eu. Recordul meu a fost in clasa a 12 a, 51 kg. Dar tu nu pari biscuit in dunga in poze. Dupa ce am nascut mai aratam si eu a om cu kg alea acumulate in sarcina. Da pe unde mergeti? |
hihihi... nu prea mai am fotografii recente cu mine. domnu sot zice ca am picioarele ca doua scobitori. ce stie el? important e ca eu ma simt foarte bine in pielea mea.
mergem in ardeal. este locul nostru preferat din tara asta. Belis ii zice localitatii.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
iulia0807 spune:
Buna ziua tuturor!
Sa incepem cu inceputul:CASA DE PIATRA ,SUEDE!Sa fie intr-un ceas bun,sa aveti parte de intelegere si fericire deplina!
Sanatate puilor bolnavi si multa putere mamicilor.Asadar pupam pe Stefi si Techi,pe Mamaruta si Vik,pe Zeinuca si Alex,pe Anuska si Nela,pe Bruculici si pe Iulika si daca am uitat pe cineva mii de iertaciuni
Mai gagici,de citit citesc asa printre randuri dar sa dea naiba daca reusesc sa scriu.Copilul meu cand e treaz sta agatat de masa si nu pot face mai nik.Drept urmare ,cu maaaaaaaaaaaare intarziere uram Techilei La multi ani,ca si puisorilor ei de alfel,si Lui Atomix-La multi ani si sanatate si tot ce-si doresc parintii lor.Chiar daca nu-mi amintesc acum toate numele dovleceilor sarbatoriti zilele trecute le urez din suflet sanatate si tot binele din lume!Ii pup pe toti
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/