Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hai ca pana am editat eu,a postat Lali
Vreau si eu sa urez

LA MULTI ANI MARIA!!!

Sa cresti mare si sanatoasa alaturi de mami si tati!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Suede cred ca Paul de emotii pentru nunta ta si pentru ca azi implineste un an o fata frumusica de pe forum,nu prea a dormit azi-noapte. Eu batzai deja in asteptarea pozelor. Nu ne lasi sa asteptam pana la cele profi,nu? Adica o pozica facuta acolo,cu un telefon ,si tot ne dai si noua sa ne clatim ochisorii nu? Hai ca o sa fii minunata si cu mai putini pixeli . . Si vezi,nu uita traditzia,da?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

Suede,multumesc de tratatie,,sa traiti o mie de ani fericiti impreuna!
Voi fi cu gandul azi la voi , te tare tare si abia astept pozeleeee

Ce de sarbatoriti azi...

La multi ani Maria!!! Sa cresti mare si sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!

La multi ani Anomis! Sa fii fericita si implinita!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Il pupam pe Paulica ,micutul de el zici ca are emotii?Sa-l vezi pe Mihnea,care are costum cu monograma in piept ce s-a mai sucit azi noapte de nerabdare...
Bine ca acum doarme un pic si eu mai stau putin langa el pana se trezeste si asa mai pot sa vorbesc cu voi
Cat despre traditie,azi noapte am dormit lemn,ca ieri am alergat in toate directiile si m-am trezit la 5 dimineata..asa ca poate iese azi ceva...

Mergi la inceput

Multumesc frumos Mely!

Si urez si eu pentru Anomis un sincer si calduros:

LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata, asa pe fuga!
vrea sa felicit dovleceii de zilele astea cat am lipsit, sa creasca mari, fericiti si impliniti ; azi vad ca a venit randul Mariei Aricel; LA MULTI ANI, puiule, sa cresti mari ca frumoasa esti, de pici ;
Anomis, la multi ani si tie, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii
LAURA CASA DE PIATRA SI NUMAI BUCURII ALATURI DE SOTZUL TAU SI MINUNEA DIN VIATA VOASTRA
Diamar ; nicicum nu poti spune ca n-am chef de voi, nu scapati de mine nici sa vreti ; sunt ca raia, dar am tot fost pe la tara unde bunica mea s-a gandit sa-si renoveze casa , si am tot fost pe acolo pentru o mana de ajutor, plus Andrei care ma fugareste pe afara toata ziua, vrea doar sa mearga, mai ales ca e gospodaria mare si are pe unde merge si uite asa ajungeam seara rupta; mai am si azi si maine si gata ma linistesc; si de saptamana viitoare incepe santierul la mine in casa;
am vazut poze de pe mail, Maria cu ochi superbi, Zeinuca in costum de baie, Ebruska la plimbare pe malul Dunarii, dar si in filmuletze; le pup pe toate cu mamicile din dotare; acum va las ca tre sa plec din nou la tara si azi parca n-am nici un chef;
va pup pe toate

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

La multi ani Maria! sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Casa de piatra Laura si multi ani fericiti impreuna!!! Abia astept poze...sunt convinsa ca o sa arati fabulos!

La multi ani Anomis! Fie ca tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Techiluta ce s-au mai potrivit astia mici ai nostri...mortala faza. Sper ca e mai bine Stefan si a scapat de febra. Noi tot dalmatian suntem (adica avem bubite).

Liliana...roseola asta e o boala virala, cauzata de un virus din familia virus herpex, se spune ca e cea mai usoara boala a copilariei si cine o face se imunizeaza. Nu exista alt tratament decit antitermice pentru scaderea febrei...si cica virusul asta se ia din aer iar dupa ce trece faza acuta a bolii (cea cu febra mare) nu mai sunt contagiosi copii. Noi am tot fost in parc la copii saptaminile trecute asa ca stim de unde ne-am captusit cu ea.

Iulika...asa imi place de tine, esti asa de optimista!

Lali...vreau eu masaj in talpi, se poate?

Va , sambata faina!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI MARIA

LA MULTI ANI ANOMIS

CASA DE PIATRA SUEDE

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Sa traiasca D'onsoara mireasaaaaa

Ihaaaaaaa www.youtube.com/watch?v=yIKiJ51riNs" target="_blank">ihaaaaaaaaaaaaaa

Nunta ca-n povesti si sa fii cea mai frumoasa mireasa !!!!!!!!!!!!

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

sa reiau ca pe celalalt l-am pierdut!!!!

spuneam ca ii irez Laurei tot binele din lume, casa de piatra!!!

La multi ani si dovleceilor care se sarbatoresc zilele astea si urmatoarele doua saptamani. noi suntem in deplasare si nu stiu cat de des voi putea intra.

sa va zic ca eu am 46.5kg??? nu va zic...

am vazut ca intreba liliana de couscous. eu nu l-am fiert in apa. asta e reteta:

2 rosii
1 ceapa
250 g spanac
2 catei de usturoi
2 linguri cous-cous
o lingura cu ulei

se pun la fiert 2 cani cu apa, iar cand clocoteste se scufunda rosiile(spalate in prealabil) si se lasa 2 minute la fiert. Apoi se scot, se decojesc si se pun la loc la fiert, intregi. Se adauga ceapa curatata si spalata, tot intreaga si spanacul congelat. Eu am avut spanac congelat de mine. Se pune uleiul si sare dupa gust, se acopera cu un capac si se lasa 15-20 de minute sa fiarba.

Se scot apoi legumele, se scoate cotorul rosiilor, se adauga usturoiul crud si se paseaza cu blenderul, iar in zeama fierbinte se pune cous-cousul si se lasa acoperit 5 minute pana se umfla. Se adauga apoi cous-cousul peste spanac si se amesteca.

eu am pus si carne de vita fiarta separat si adaugata la sfarsit la mancarica dupa ce am tocat-o marunt. inutil sa va spun ca a mancat baiatul meu de a spart.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput