Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!
Raspunsuri - Pagina 5
techila spune:
seara buna madamelor...
intru repede ca sa zic si eu
LA MULTI ANI, SARA!!!!
CASA DE PIATRA, SUEDE!!!
Si sa va spun de stefi, multumesc ca ati intrebat....ei bine ...stefi are roseola....vik...ai citit????sanatate isablei si pupici de la "rozi"...asa il alint eu mai nou pe stefi
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Iulika29 spune:
lali de care masaj te pricepi tu så faci ai?Din ala de gravide stii??cå tare ma dor salele mele subrede.
nela te-am simtit tristuta azi.Imi pare tare rau ca se lungeste cu boala Anei.Sper din tot sufletul så ne spui maine ca e gata si nu a mai facut febrå.
techi deci roseola era!Acum så speram ca nu a luat si Andreiut.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete uooochei,il fac eu daca nu se ofera nimeni ... Unde sunteti,v-ati bagat la nani? Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
Io stau latita pe masa si nici nu-mi pasa daca masajul e facut cu ulei sau cu unt. Masaj sa fie!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Io stau latita pe masa si nici nu-mi pasa daca masajul e facut cu ulei sau cu unt. Masaj sa fie!! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
mi-ati adus aminte ca prin såpt 33-34 parca ,tre så ma apuc iar de masajul acela de gravide.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
mi-ati adus aminte ca prin såpt 33-34 parca ,tre så ma apuc iar de masajul acela de gravide. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+ Bruce, minunea noastrå |
La de-astea nu ma mai bag... Gata, fuse-fuse si se duse...
Sa-mi pun un reminder sa-ti amintesc ? ?
Pup pe rozi si pe rozalinda lui cu roseole!
Acum...o intrebare (nu dati tare): asta e tot o boala de natura infectioasa?? Si cum se ia? De la unul la altul sau se poate si din atmosfera?? Copilasii care au facut boala au ceva in comun?? (bine, o s dau si-un gugal...dar ma intreb si io )
Fetelor, noi inca n-am facut nicio boala a copilariei si nici nu i-am vaccinat. Cine stie ce surprize o sa am
Eu tot ma minunez de aceasta roseola!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
septoct2009 spune:
Baaai,deci eu asteptam acilisea cu uleiul in brate sa fac masaj la Liliacul nostru drag,ca sta intinsa de ceva vreme,si dupa aia sa fug sa masez si shale de Iulika si m-am blocat pe drum,cica eroare cu multe zerouri si 85 in coada . Sper ca acu merge.
Si sa va si raspund : stiu sa fac masaj la talpi obosite si umflate de mers mult,de circulatie naspa, de incaltaminte stramta,mai stiu sa masez sale dureroase,ceafa obosita. Si sa va dovedesc,fosta mea sefa spunea ca masajul meu ii ridica parul pe maini,si ca o singura persoana mai reusea asta,dar in alt mod,si anume sotzul ei ( erau tinerei amandoi,in jur de 30 de ani).
Lali_mete spune:
eeeu eram ,nici nu am baut si deja m-am imbatat. Iulika,dai si tu neste vin de ala de la botezul lui Bruculica,din cutia de 3 litri?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Eu incep sa au ecoul cuvintelor mele,cred ca e timpul sa ma tarasc catre pat,pat unde doarme de ceva vreme Paulica fara frica.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Buna dimineaatzaaa! Yap,tot io, ca Paulica fara frica nu prea a mai dormit upa ce m-am bagat in pat,s-a frichinit,si rasucit,si smiorcait de nu am dormit pana dimineatza,si la 7 gata,direct in fundulet,mormaind si silabisind,si dand cucanita de perete.Asa ca ce era saa fac,m-am tarat in sens invers decat aseara,am pus lapte cupilului in canitza,am facut si curat pana la ora asta,in camera .
Deeeci,cine vrea www.culinar.freshnet.ro/cp/41/3446/Cafea-cu-lapte-si-miere.html" target="_blank">cafea cu lapte,www.google.ro/imgres?imgurl=http://rofl.ro/wp-content/uploads/auto/172087_auto_ATT08546.jpg&imgrefurl=http://rofl.ro/index.php/tag/cafea/&h=300&w=400&sz=24&tbnid=VW9tOGECv0LnFM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dimagine%2Bcafea&zoom=1&hl=ro&usg=GSnntoMqYCqCPhl2ubL0KRbBu5M=&sa=X&ei=75J4TJ-GJYfGswbU3eCyDQ&ved=0CCoQ9QEwAw" target="_blank">cafea cu inimioare ,sau o cafea tare ?
suede spune:
Buna dimineata!
Hai ca m-ati emotionat!!!
Acum am vazut ce surpriza frumoasa mi-ati facut
Pentru ca este o zi speciala nu puteam sa nu fiu alaturi de voi
Ma bucur ca sunt prima ca sa va ofer tot ce va doreste inimioara:
Despre mine,va spun ca desi credeam ca nu o sa am emotii,faptul ca m-am trezit deja de vreo ora cam asta arata .
Sper sa nu murim foarte rau de cald,dar sunt fericita ca am ales ca petrecerea sa se desfasoare in aer liber,in Parcul Herastrau,la Terasa Parc!
Daca aveti drum prin zona,va astept cu drag incepand cu ora 19.00.
Va pup cu drag si ne vedem curand!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009