Dovlecei in sarbatoare*187* LMA Filip!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Aleex sunt eu aici,dar eu am doar arme albe ... Scru la un mesj de trei zile,il mai primiti?

Trimite-l ca si asa e tare amortit forumul. Parca in seara asta a mai miscat ceva.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

A amortit? Pai sa ii facem un masaj,ceva.
Ee,nu il mai trimit,ca il voiam ca raspuns pentru capitolul trecut si era ceva scris : " ai vrut sa raspunzi la un capitol inchis" .
Dar ce am retinut de acolo : am vazut pozele de pe mail,pe toate ,alea puse de curand,off course,ca doar nu luam tot mailul cap-coada .Am vazut copilasi frumosi foc,o Marie cu ochii mai albastri ca marea si o Zeinuca fericita, o Raluka in brate cu un Alexut frumos care a dormit pe plaja,o Ebru Fatima superbissima cu o mami si mai si,turista in Tulcea.
Ma intorc cu uleiul pentru masaju; forumului .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara...ma primiti inapoi?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna seara...ma primiti inapoi?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

uelcam,uelcam... ai adus si ceva de baut+ ceva de clatit ochisorii nostri asteptareti de poze ?

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Laura,casa de piatra va doresc si o nunta ca in povesti!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Diamar cum mami 47??Atat aveam eu cand am ramas gravi.Si ma chinuisem så ajung la 47 ca din 45 nu am sårit cativa ani buni.

Manga ai fost plecatå??

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza
Am ajuns la 51 kg, probabil cat aveam la grupa mijlocie la gradi, n-am pofta sa mananc..si nici ce.

Esti sora cu mine, 47,8 dupa 3 felii de lubenita.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Am voie sa ma impusc?? Alex, dupa ce folosesti tu pistolul sau ce-o mai fi ala...sa-l trimiti si la mine, auzi?? Ma, eu am avut de 2 ori sub 50: la gradinita si cand m-am facut mireasa. A doua oara...cica sa respectam traditia cu caratu-n brate si la vremea aia mi-era mila de elsi de shalele lui. Acum...nici el nu ma mai ia dar nici mie parca nu-mi mai pasa

Luto Iertarile mele stimata Doamna Citisem de vacanta...dar m-a luat valul Ne povestesti asa fain ca parca abia astept sa ne mai spui ce si cum pe-acolo...
Stii tu ce stii cu ceasul de seara Cam scurt dar a fost

Cum ma, Fraguto, de-atata vreme esti o Duoamna?? Continuu?? Fara pauza??? Cred si eu ca te simti epuizata Da' macar mandra se comporta frumos cu tine? Te intelege ca ti-e rau si trebuie sa stai in pat?
Auzi...stiu ca te-ai oferit sa imi iei kestia aia de la Ikea. Sa nu crezi ca-s nesi si nerecunoscatoare ca te-ai oferit atat de frumos sa ma ajuti si eu nu zic nik...numai ca eu spuneam ca MIE mi-ar place. Ficiorash al meu nu prezinta veleitati intelectuale. Face parte tot din categoria "cu sapa". Deocamdata sunt bune pt el castroanele de plastic si 3 roti invartitoare. Sta in fata lor si nici macar nu-si pune intrebari existentiale

suede parca am si eu emotii pentru tine. Sa ai o nunta de vis!

iuliko dar dupa ce a stranutat...nu a respirat mai bine?? Eu zic sa nu te mai chinui cu batista bebelusului sau altele de genul asta, baga-i direct piper
Ce mai zice Daniella?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Si asa,ca sa va fac sa zambiti macar,daca nu sa va batzaitzi in gand

,ca eu o am pe repeat de azi dimineatza,plus asta :
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

fetelor, eu mi-am revenit cu apetitul si pap destul de bine, zic eu, dar tot scad in greutate.Acum imi aduc aminte ca atunci cand eram gravi cu Brucu erau cateva fete care spunea ca nu au luat mai nimic pana pe la 14-15 såpt.Eu la Brucu in primul trimestru luasem numa 5 kile.

Liliac eu nu ii aspir lui Brucu ca nu ma laså deloc.Il las ce så ii fac så il leg?Oricum acum ii aspir acu e plin.

Daniella trage dansuri de fiecare data cand mananc.Atunci o simt mai tare dar nu va ganditi ca loveste, impinge.Se simte f usor ca e micå.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Maaai,Diamar,47 ? Asa ai avut mereu sau doar acum?

Cine face masaju'? Ca eu am venit cu uleiul .

Mergi la inceput

uooochei,il fac eu daca nu se ofera nimeni ... Unde sunteti,v-ati bagat la nani?

Mergi la inceput