"Abdomen extra-plat (41)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ema,sa va traiasca pisicuta si sa va bucure cu nazbatiile ei multi ani de acum incolo.

si noua ne plac animalele mult (eu am avut caine mare in ro,un rotweiller,era dragostea mea) din pacate acum nu putem lua animal in casa.dpdv religios nu este voie ,cica in casa in care sunt animale nu intra ingerii.Plus saliva cainelui,e murdara,contine microbi care nu se duc daca te speli cu sapun(numai cu tzarina) si nu`ti poti face rugaciunea daca cainele a salivat pe ici pe colo.E complicat.Daca aveam curte mai discutam ideea,dar asa ne multumim sa`i admiram la altii.

************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ema sa va traiasca pisicutza si sa va bucurati de ea.
La pranz am mancat o portie de ciorbita de fasole, putina salata de castraveti si porumb fiert. Diseara am in plan fructe. Ma duc sa lancezesc un pic la soare desi stiu ca nu este o ora potrivita pt. plaja.






"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ema cum faci branza tofu?





"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

hai ma ca nu renunt la fibre...nici nu am cum dar o las mai moale...

am gasit ceva fain de tot...cica astia nu retuseaza pozele...pare ca asa ar fi, iar marfa lor e faina; am ochit niste rochitze...

http://www.ujena.com/td.php

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Inainte sa plec la nunta, ceva fun:

Femeia de tip Kapha. Este vitala, cu forme frumoase si pline. Arderile ei metabolice sunt mai lente, dar se bucura de o buna imunitate nativa si rezistenta ridicata la boli.

Organismul ei are nevoie de hrana predominant cruda. E recomandat sa evite mancarea rece - bun ramas, inghetatelor! - si sa se delecteze zilnic cu mancare calda.

Pentru ca, da, este cu adevarat o gurmanda. Poate consuma condimente? Sigur, piperul, ghimbirul si busuiocul sunt cele mai potrivite.

Chiar daca e lenta in gandire, este perseverenta si eficienta in actiune, iar in sentimente se dovedeste fidela. Nu presa insa o femeie de tip Kapha. Are nevoie de ceva timp pentru a se adapta la mediu.

Este caracterizat de vitalitate, greutate corporala mare, un aspect general plin de vigoare, masivitate. Pieptul la femeile apartinând acestui tip constitutional este larg, bine dezvoltat, uneori supradezvoltat. Sânii sunt mari, rotunzi, mai moi, cu sfârcurile de culoare roz-pala. Pielea este de culoare alba, stralucitoare, mata. Talia contrasteaza cu bazinul larg si bine proportionat. Picioarele sunt puternice, bine formate, cu forme pline.

Din punct de vedere psihic, femeile care apartin tipului constitutional KAPHA sunt caracterizate de tandrete, blândete, compasiune, bun-simt. Adesea sunt firi mai degraba retrase, ingaduitoare, insa la anumite fiinte (dinamice, orientate spre exterior, cu un plus de energie Yang) apar aspecte cum ar fi grija intensa fata de ceilalti, tendinta de a stabiliza situatiile, relatiile din jur. Sunt persoane foarte stabile, cu capacitate mare de efort, cu o memorie de durata, dar cu asimilare inceata.

Principalele probleme care apar la acest tip constitutional sunt:

- din punct de vedere fizic si dinamic: excesul de masa corporala - obezitatea, un apetit prea mare (mai ales pentru dulciuri), sedentarismul, somnolenta. Atunci când apar aceste probleme sânii devin supradezvoltati si flasci, apare celulita, femeia arata imbatrânita prematur, lipsita de prospetime.
Principalele directii pe care trebuie sa se concentreze femeile care au un asemenea tip constitutional, pentru a-si mentine forma fizica, tonusul si frumusetea sunt: exercitiul fizic, mentinerea unei diete mai sarace in grasimi si zaharuri si mai bogata in alimente proaspete, crude, gasirea unor activitati care sa mobilizeze intreaga fiinta, cultivarea unei iubiri altruiste, cuprinzatoare, pline de compasiune, detasate.

Pentru intretinerea bustului se vor face exercitii de intarire a musculaturii pieptului, se va mentine o greutate corporala convenabila, se va realiza un masaj energic, intens. Exercitiul fizic adecvat, masajul energic, mentinerea greutatii corporale in limitele normale sunt dealtfel indicatii principale pentru intretinerea intregului corp.

Atunci când este suficient armonizat, acest tip constitutional permite mentinerea tineretii pâna la vârste inaintate.

Femeia de tip Pitta. O recunosti usor dupa silueta atletica si mersul elegant. Ii place sa danseze si chiar se pricepe la asta. Metabolismul ei este rapid, asa ca atunci cand isi propune, slabeste usor. Are o vitalitate buna, dar rezistenta medie la efort. Dinamica si mereu gata sa se autodepaseasca, si-o poate imbunatati oricand prin antrenament. De aceea are nevoie de multa odihna si relaxare.

Ce gen de alimentatie i se potriveste? Echilibrata: mancare gatita, salata de cruditati, in functie de eforturile pe care le face zilnic. Majoritatea femeilor Pitta prefera alimentele mai reci sau doar calde. E bine sa bea multe lichide; corpul ei pare insetat.

Este adaptabila, rapida in gandire si actiune. Actioneaza mereu cu tragere de inima si se daruieste iubitului cu multa pasiune. Cu ea nu te poti plictisi. Stie cu adevarat sa te puna pe jeratic. Uneori este instabila in emotii. Este mai putin sensibila decat femeia Kapha, cateodata poate parea chiar dura.

Are trasaturi medii, aspectul corporal este nici foarte robust, nici fragil. Pieptul este mai putin generos ca la primul tip constitutional descris (KAPHA), bine conturat, ferm, cu sfârcurile rozii spre rosu, ceva mai proeminente. Pielea este rosie, putin uleioasa, fierbinte. Picioarele exprima agilitate si forta, fiind mai subtiri decât la KAPHA, cu o musculatura mai evidenta. Temperamentul este extrovertit, cu inclinatie spre actiune, spre afirmarea personala. Femeile care au acest tip constitutional pur (pentru ca in general sunt intâlnite tipuri constitutionale mixte) sunt mai rare, ele fiind, in general, ambitioase (ambitie care rareori este aratata foarte fatis), dornice de afirmare. Ele tind sa domine, sa se impuna, luindu-si mai mereu rolul in serios

Principalele probleme care apar la acest tip constitutional sunt:

- la nivel fizic si dinamic: excesul de “caldura” in corp manifestat prin una din simptomele: hipertensiune, iritatii sau eruptii pe piele, febra, apetit excesiv, gastrita hiperacida, sete, transpiratie abundenta. Sânii devin tari-durerosi, usor iritabili. Atingerea pieptului provoaca adesea stari neplacute, de iritare. Durerile premenstruale ale sânilor sunt intense, continui si arzatoare
Principalele directii pe care trebuie sa se concentreze femeile care au acest tip constitutional sunt: controlarea apetitului, evitarea excitantelor de orice fel, adoptarea unei alimentatii pure si naturale, cultivarea unei atitudini interioare caracterizata de calm, blândete, intelegere, aspiratie spre idealuri elevate.

Avantajul fiintelor cu acest tip constitutional este capacitatea de auto-depasire si control, existenta unui anumit fond de echilibru la nivel fizic, psihic si mental.

Femeia de tip Vata. Are o structura cu oase mari si articulatii proeminente. Metabolismul ei este fluctuant - cand rapid, cand lent. De aceea are tendinta sa fie neglijenta si dezordonata cu mesele zilnice. Ii trebuie multa liniste, timp de repaus pentru a se reface. De ce? Pentru ca are o imunitate relativ slaba.

Evita instinctiv aditivii alimentari. E bine sa manance gatit, proaspat si neaparat cald si uleios. Are nevoie de alimente dulci, naturale, precum mazarea, cartofii, lintea, mierea.

Creativa si inovatoare este foarte rapida in gandire, cu sanse pentru idei geniale. Pare ca sare uneori de la un gand la altul, aparent fara nici o legatura. Nu duce intotdeauna la bun sfarsit proiectul inceput. Se plictiseste cu usurinta. Este instabila emotional, uneori chiar capricioasa, poate sa-si schimbe sentimentele de la o zi la alta.

Este caracterizat de un aspect fizic mai fragil, de o masa corporala redusa. Trasaturile sunt delicate, subtiri, sânii sunt mici si (atunci când fiinta este armonizata corespunzator) indrazneti, cu sfârcurile de obicei mai inchise la culoare. Pielea are nuante mai intunecate. Corpul pe ansamblu este mai subtire dând senzatia de diafan (fin) atunci când este armonios dezvoltat. Femeile cu acest tip constitutional sunt foarte exteriorizate, volubile, cu un mare apetit pentru noutate, uneori pentru aventura chiar. Ele au un dar caracteristic acestui tip constitutional de a imbina entuziasmul cu efervescenta mentala, intuitia fina cu fantezia (uneori dezlantuita).

Principalele probleme care apar la acest tip constitutional sunt:

- la nivel fizic si dinamic: calitatea de uscat prezenta din belsug in constitutia unor asemenea fiinte determina un aspect corporal firav, lipsit de vitalitate. Aceasta lipsa de vitalitate care apare la tipul VATA nearmonizat este impropriu femeii, deoarece feminitatea, ca manifestare, implica energie, vitalitate, putere de sustinere. Lipsa de vitalitate apare pe fondul unui apetit capricios care oscileaza intre mese prea copioase, nedigerabile si hrana lipsita de consistenta. Digestia, si ea, prezinta adesea “capricii”, nepermitând o asimilare corespunzatoare. In aceste conditii, femeile prezinta o constitutie firava, lipsita de atractivitate, sânii sunt prea mici, au un aspect uscat; poate apare la nivelul pieptului si hirsutismul (cresterea unor fire de par in zone in care in mod normal nu apare sau nu apare in proportii vizibile) .
Principalele directii pe care trebuie sa se concentreze femeile care au acest tip constitutional sunt: stabilirea unui ritm de viata cât mai regulat, cu mese regulate si consistente (fara a se exagera insa), cu ore de somn ferm stabilite, cu tratamente de reechilibrare cu plante medicinale adecvat sustinute. In plan mental se va urmari dobândirea unei cât mai mari stabilitati si profunzimi. In acest scop, pe lânga adoptarea unui stil de viata regulat, se recomanda gasirea si cultivarea unor relatii sufletesti profunde si stabile cu fiinte care sa implineasca anumite aspiratii launtrice. La femeile cu acest tip constitutional este foarte recomandata apropierea, in primul rând sufleteasca, de Dumnezeu si religie (este vorba de religiile autentice) care va duce la instalarea unei stari de pace interioara si puritate.

Avantajele femeilor cu acest tip constitutional sunt detinerea unei anumite gingasii naturale, a unui fond de intuitie rafinata. La acest tip constitutional apare, de asemenea, si o adaptabilitate foarte mare, o abilitate caracteristica de a integra noul, neprevazutul.






Tipologii secundare

In Ayurveda pe lânga aceste tipuri constitutionale fundamentale exista si o multitudine de tipuri constitutionale derivate, rezultate din combinarea celor trei tipuri constitutionale fundamentale. Fiecare tip constitutional asa-numit pur este determinat de prezenta preponderenta in fiinta umana a unui factor subtil - DOSHA. Tipul constitutional pur KAPHA, de exemplu este determinat de predominanta in fiinta a lui KAPHA DOSHA, desi PITTA DOSHA si VATA DOSHA sunt prezente in fiinta, insa in proportii simtitor mai mici. Deci si un tip pur PITTA va avea totusi, in proportii e drept mult mai mici, si KAPHA DOSHA si VATA DOSHA in structura sa. Este posibil ca o fiinta sa aiba un mental care sa apartina unui tip constitutional si un psihic si fizic care sa apartina unui alt tip constitutional.

De exemplu, exista femei foarte corpolente, tipice KAPHA la nivel fizic, dar in acelasi timp foarte guralive si exteriorizate, ceea ce indica un psihic VATA, iar mintea lor este, totusi, capabila sa urmareasca foarte clar si precis anumite scopuri, ceea ce indica o predominanta la nivel mental a lui PITTA DOSHA.


***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Exista 3 biotipuri globale:
Putem spune ca nimeni nu apartine 100% unui biotip concret, ci fiecare dintre noi prezinta generalitati diferite la cele 3 biotipuri, cu tendinte predominante la un biotip sau altul. Nu intamplator s-au stabilit 3 tipuri genetice ai anume:
- Ectomorfii, sau biotipul slab, reprezentati prin preponderenta de oameni slabi, cu o constitutie corporala delicata.
-Endomorfii, sau graaii naturali, reprezentati prin rotunjimea formelor ai usurinta de a înmagazina grasime corporala sau strat adipos în toate zonele corporale.
- Mezomorfii, sau biotipul genetic cu corp atletic, umeri lati, schelet puternic, musculatura puternica si armonioasa a întregului corp.
Regimul alimentar pentru Ectomorfi:
Fundamental, ectomorfii sunt bine definiti din punct de vedere muscular, dar au enorme dificultati de a castiga greutate corporala. Ca o regula generala, dieta care le aduce cele mai bune rezultate este: multi carbohidrati, moderata în proteine si relativ joasa în grasimi. In termeni de procentaje de nutrienti ne putem fixa în jur de 55-60% de carbohidrati, 25-30% de proteine si 10-15% de grasimi. Nu întamplator cifrele nu sunt fixe, dupa cum se poate vedea, deoarece întotdeauna trebuie modificate la fiecare caz particular, si pentru ca în realitate sunt foarte putini aceia care sunt dispusi de a face calcule pentru a urmari un regim alimentar exact, dar servesc pentru a ne indica ce tipuri de alimente sunt prioritare.
Putem spune ca trebuie sa asiguram: doua sau trei grame de proteine pentru fiecare kilogram de greutate corporala zilnic, pentru a garanta materialul minim de constuctie musculara, putine grasimi bune sau nesaturate, pentru a întretine metabolismul activ provenind din ulei, un pumn de fructe seci, iar restul lasandu-l carbohidratilor.
Daca cantariti aproximativ 70 kg, trebuie sa consumati între 140 ai 210 grame de proteine zilnic. Le puteti obtine din diferite alimente precum priept de pui (50-60gr.), omleta de 3 oua (23 gr.), 100 gr. branza (15 gr.), 100 gr. muschi de vita (30 gr.), doua iaurturi (10 gr.) 100 gr. peste (17 gr.), sau alta variatie de alimente de acest tip cu înalt continut de proteine, fara a uita ca va puteti ajuta cu suplimente proteice precum MILK&EGG PRO sau WHEY PROTEIN INSTANT, care sunt foarte usor de absorbit si digerat. Puteti folosi între 30 ai 50 gr zilnic.
Carbohidratii îi puteti alege dintre cartofi, orez, paste fainoase, cereale integrale, legume si verdeturi. Pentru a fi siguri de progres puteti folosi suplimente care contin carbohidrati precum JUMBO MASS, XXL PRO si TOTAL MASS 4200.
Toate acestea, combinate si folosite inteligent, va vor aduce garantia ca efectele nu vor întarzia sa apara.
Regimul alimentar pentru Endomorfi:
Endomorfii nu întampina dificultati pentru a castiga masa musculara, dar se îngrasa cu usurinta, iar problema apare cand vor sa se defineasca, deoarece sunt grasi naturali.
Am vazut ca, pentru a caatiga greutate hidratii de carbon constituie în mare arte dieta. Pentru a se putea defini sau a scade în greutate, în cazul ectomorf, sau mai bine spus de a elimina grasimea, nu se poate obtine fara o reducere drastica de glucide. Majoritatea din aceatia (ectomorfi) sunt foarte sensibili la insulina, iar acest hormon blocheaza utilizarea depozitelor de grasime ca sursa de energie. Pentru a fi mai precis, o mare parte ce apartin acestui biotip genetic prezinta o moderata rezistenta la insulina, deci celulele lor un capteaza bine insulina, nelasand ca aceasta sa patrunda în interior. Rezultatul este un nivel ridicat de insulina si glucoza în sange si de aici usurinta de a acumula grasime si în acelasi timp o mare dificultate pentru a o elimina, deoarece insulina activeaza lipogeneza (formarea stratului adipos începand de la glucoza). În acest caz, cand se doreste sa se elimine grasimea, trebuie în primul rand sa renuntam la carbohidratii din dieta si trebuie marit procentajul de proteine, dar nu în aceeasi proportie deoarece, pentru a pierde grasime trebuie sa ajungem la un deficit caloric. Altfel spus, pentru a activa pierderea de grasime trebuie sa ingeram cu 500 calorii mai putin decat cheltuielile organismului. Trebuie eliminate 1000 cal. ce provin de la carbohidrati si marit procentajul proteic cu 500 calorii. Rezultatul corespunde cu reducerea a 250 gr. hidrati de carbon (250 x 4 = 1000) si putem administra 125 grame de proteine mai mult, provenind de la alimente cu continut ridicat de proteine sau suplimente proteice precum WHEY PROTEIN INSTANT, WPI85, MILK&EGG PRO. Faceti calcule simple pentru a Sti exact ce cantitate de anumite alimente trebuie micSorata, Si ce cantitate de alimente trebuie folosita mai mult, în timp ce schimbati proteina pe carbohidrati.
Pentru un rezultat mai bun puteti folosi produse pentru slabit precum L-Carnitina, EFFERVESCENT CARNITINE
Tinand cont de toate acestea veti observa putin cate putin cum vor dispare acele kilograme ce sunt în plus ai nedorite.
Regimul alimentar pentru Mezomorfi.
“Norocosii” acestui biotip genetic au cele mai multe avantaje pentru a deveni buni culturisti. Majoritatea mezomorfilor sunt musculosi si sunt definiti inainte de a incepe antrenamentul cu greutati. Acest biotip genetic poate renunta in orice moment la dieta stabilita fara sa inmagazineze grasime corporala semnificativa. Daca vor obtine proteina necesara vor continua sa creasca fara nici un fel de problema.
Avantajul lor consta in metabolismul activ pe care il detin, utilizând perfect grasimile pentru a produce caldura corporala si energie in loc sa il depoziteze sub forma de strat adipos, in timp ce profita la maxim de proteinele ingerate. Puteti folosi suplimente ce contin carbohidrati si proteine in perioada de volum pecum MASS GAIN SYSTEM, XXL PRO, TOTAL MASS 4200, POWER BLAST, iar in perioada de definire puteti folosi WHEY PROTEIN INSTANT, MILK&EGG PRO, WPI 85, 100% EGG PROTEIN.
Combinati inteligent antrenamentul, odihna si dieta stabilita incluzând produsele suplimentare iar in timp scurt veti avea o musculatura demna de invidiat.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

da..si mie imi place ayurveda

ceva pentru BABY-boom: http://www.youtube.com/watch?v=QZLeAkwtF_U&feature=player_embedded

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

de cele mai multe ori nu apartinem unui singur stil...sintem combinatii: pita-kapha, vita-kapha, etc...

edit: acum am citit ca scrie asta la sfirsit...:)

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Test sa vad daca pot pune un link cu 3 poze....

http://picasaweb.google.com/101367768062932361715/Album?authkey=Gv1sRgCJKlvo6xiYnJKw#

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua. M-am bronzat doar putin, ca nu am putut sta de caldura la soare.
Xio foarte interesant articolul. Deci eu sunt femeia Kapha si mai sunt si endomorfa. Hi hi... Ce de definitii pt. mine.
Ce tare e nenea ala.




"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput