"Abdomen extra-plat (41)"
Raspunsuri - Pagina 6
iulix spune:
Pearl merge linkul. Ce dragutica si ce tinerica esti!
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda
pearl84 spune:
Buun...ultima postare pe ziua de azi..ca mintenash intru de noapte
Azi am facut 30 de minute de plyometrics....am vrut, m-am straduit, dar mai mult n-am putut, ca voia inima sa-mi iasa prin tample!! Am niste adidasi absolut super, care imi amortizeraza socul la genunchi ( ai mei sunt cu probleme din cauza ca stau in picioare la job pana ametesc..).
Am mai facut abb ripper - cu pauze si asta, dar macar pana la capat! Sper sa pot mai bine tot facandu-le, ca altfel ma demoralizez, tot citind pe aici ca Allure face 1 ora aia si inca 1 ora altceva...si Lumi la fel.....
Ca uitam - Lumi, acum am vazut prima data si io porcul (ca la cap din urma nu voia sa se deschida linkul)......e fff tare!!
Am pus si io 3 poze...sunt de anul asta si eram obosita.
Noapte buna...ma duc pe plantatzie!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Deus spune:
am pus niste poze noi, azi in gradina botanica...nu-s fotogenica si ma stramb la aparat/sau vorbesc/sau ma misc :-) plus eram cu "capitza" de par exact cum m-am trezit de dimineata
oare cum mi-ar sta cu nasul nitel mai mic/subtire ? :-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
z333 spune:
salutare ...eu am lucrat azi, multa nebunie, asa ca, sport doar 15 min cu Brett, adica abs
si dupa ce am vazut ce sport face ciara, ma declar deprimata total..imi dau seama ca e plimbare in parc ce fac eu si cu 5 kile ale mele sunt degeaba
de luni incep treaba mai extrem ca asa nu mai tine, chiar is nervoasa rau pe mine, mai ales cand ma cacai la cateva flotari cum am patit acu' 2 zile
http://www.youtube.com/watch?v=EsJBR7yRELI
sa ma zic ca am mancat si un hamburger azi si alune gramada si biscuiti cu fibre cica, dar avea punga 700 de calorii..creca am executat 3000 de calorii ca nimica azi, sunt de toata jena ma duc sa ma impusc
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
iulix spune:
Buna seara.
Deus foarte frumoase poze. Ce bine seamana juniorul cu tine. Imi place culoare parului tau.
Luminita ca sa nu te simti singura ca ai mancat prea mult vin si eu si zic ca am bagat in mine asta-seara numai porcarii... adica dulciuri: 3 napolitane, 3 felii de chec si putin orez cu branza si masline. Plus ca si gustare struguri si prune. Ciara e dansatoare si cantareata asa ca face parte din jobul ei sa faca multa miscare. Oricum tu arati foarte foarte bine asa ca nu mai fi deprimata.
Noapte buna fetelor. Ma duc la .
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda
z333 spune:
nu tine chestia asta la mine Iulix, dar merci, esti draguta
iulix spune:
Am vazut si pozele din 2008. Oau... Am ramas . Sincere felicitari!
Maine facem 3 ani de cand ne-am cunoscut si cred ca o sa sarbatorim printr-o plimbare la balci, ca sa ma simt din nou copil.
iulix spune:
Gata si cele 8 minute de abdomene. Am lesinat de cald facandu-le... Acum chiar ma bag la nani.
z333 spune:
eu daca tot am facut-o de oaie azi, beau si un pahar de vin..cateva calorii in plus sau in minus chiar nu mai conteaza
multi inainte Iulix
am discutat problema cu al meu..ne luam bara de aia lunga sa fac si eu exercitii cum face negresa mea si de maine imi scot si mingea de fitness de la naftalina
nikole spune:
Lumi, m-ai dat pe spate cu clipul tau....eu in naivitatea mea, mi-am zis ca Ciara arata asa de la...natura
nu m-am gandit ca munceste atat pentru corpul ala...
ma uitam cu al meu impreuna la clip, si chiar al meu imi zice:
-Pai, ce credeai ca are corpul asta , facand pilatesc cu Mari Winsor???
munceste din greu , zilnic, ore...transpira, simte durere
mda...no comment...
revenind la ale noastre, am fost la sala ieri, fainuta sala, am vb cu una dintre antrenoare, m-a cantarit,masurat, aveau un aparat asemanator celui de cantarit,comform caruia se pare ca musculatura pe partea stanga e mai..slabuta, cam asta am inteles eu din explicatiile ei, sau am mai putina masa musculara, ceva de genul, sper ca nu spun o prostie, eu asta am inteles.
M-a intrebat ce vreu de la ...mine, de la corpul meu.
I-am explicat eu cat mai concret ce mi-as dori, si mi-a spus clar ca nu pilates-ul e solutia!!!mi-a cazut fata!
mi-a zis ca pilates-ul face multe pentru corp,(tonifiere,imbunatatirea posturii,mi-a insirat multe beneficii) dar nu creste masa musculara, ptr asta trebuie antrenament cu greutati macar de 3 ori/sapt. si eventual pot completa cu pilates de 2 ori/saptamana, sa zic(si am eu timp de asa tratament)
Deci...tratament cu greutati, somn macar 8 ore, dieta personalizata pe care mi-o face nutritionistul(doar tocmai ce am fost la unul acum vreo 2 luni)cu care colaboreaza sala(aici fiecare sala are nutritionist)...
so...am iesit de acolo cam debusolata...
nu's ce sa zic...noi ne tot cautam apartament de cateva luni, acum am gasit iar unul potrivit nevoilor noastre, asadar asteptam sa vedem daca proprietarul accepta oferta noastra si daca e ok ne mutam intr-o alta zona....pliiiina cu saloane de frumusete, sali de fitness, e un paradis zona, ce mai...
apoi vad eu ce-oi face, eventual incerc sa-mi gasesc o sala, fain e sa ai si un personal trainer sa se ocupe de tine,mai ales un om ca mine are clar nevoie de un profesionist alaturi, indicatii clare, mura-n gura, ce mai.
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI