Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 147

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Si eu misun la ora asta.
M-am trezit ca o simt pe bebelina cum se misca puternic foarte-foarte jos. Nu stiu daca joaca pe vezica mea sau vrea sa iasa.
Cert e ca m-am speriat si am luat un no-spa.
Acum am intrat pe net, decat sa ma foiesc in pat si sa imi trezesc si sotul...

Valentina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea, dupa un mic dejun cu lapte si cereale, avocado si ceva fructe.
Eu am dormit de la 2 la 5 si-am mai atipit pe la 6 si ceva...pur si simplu n-am putut dormi. In rest, totul ok!
Am tot incercat asta noapte sa mai intru, dar nu mergea forumul, asa ca m-am uitat la TV.
Trebuie sa ajunga si-ai mei de-acum ca vor sa faca azi curatenie si cica noi sa disparem de-acasa, ca-i incurcam, nu vor sa-i ajutam la nimic, vor sa faca singuri. Na, nu pot spune ca-mi pare rau.
Va doresc o zi cat mai buna si nu va speriati daca nu intru azi pe net, doar ca nu voi fi acasa.

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina
AMR 4 zile

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata fetele!!
LORA multumim pt papica!!
Azi schimbaram si noi semnatura! Uf,cu un pas mai aproape!
We placut la toate fetele!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

neata burticute. Felicitari Anuta pt semnaturica frumoasa . Sa aveti un we placut si cu contractii pt cine i-si doreste (Lora )

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Ana felicitari!
Lora...inca o zi . Eu zic ca nu e cazul inca sa te gandesti la nastere provocata. La mine s-a declansat la aproape 42 sapt. Si atunci mi-a facut cezariana la cald, cum se spune. Stiu ca e greu, dar...mult a fost, putin mai este
Multumesc fetelor care m-ati ajutat cu lamuriri cu privire la contractii. Eu am vrut doar sa stiu daca niste dureri mici justifica tratamentul cu Gynipral. Dar avand in vedere starea colului meu, am inceput sa iau de azi dimineata. Mi s-au cam inmuiat mainile, dar per ansamblu nu e atat de groaznic pe cat ma temeam. Sper sa fie de ajutor. Stiu ca ar fi indicat mai mult repaosul la pat, dar cu asta am o mare problema, ca ma doare spatele cumplit de la stat in pat. Adica ieri am incercat sa stau o perioada in pat si ma dureau spatele, burta, capul, nu puteam sa respir Cum m-am ridicat, mi-a fost mult mai bine. Acum, o sa incerc sa le alternez, sa mai rezistam macar doua sapt, pana se intoarce dr din concediu.
Am scris o multime, probabil sunt inca sub efectul tratamentului
Pun si eu imediat 35+ la semnatura si va

Oana 34+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Lora, multumim pt. micul dejun gustos! Pai, in loc sa dormi mai mult ca pisica lui Eveline tu n-ai somn? Offffff!

M-am trezit si eu acum cu o burtica destul de tare, dar atat! Se impune un No-Spa?

Sa avem o zi frumoasa!

AMR 10 zile

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Be one 35s ..hai ca mai ai putin si te bucuri de minunea ta

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BE-ONE felicitari pt inca o saptamana adaugata la semnatura!!
BEBECRIS multumesc!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Ana, felicitari pentru semnaturica! Ca tare bine iti mai sade!

38+

Mergi la inceput

Be_one, dar si tie iti sade atata de bine! Ptiu ptiu sa nu va deochi! Ce-mi place cum se aduna saptamanile!

38+

Mergi la inceput